7
Dilek Feneri kategorisinde
en çok değerlendirilen 7. ürün

Genel Markalar 10 Adet Dilek Feneri Gece Uçan Dilek Balonu Karışık Renkler

499,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
3 Adet ve Üzeri %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
599,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
620,88 TL
850 TL'ye 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
699,99 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar 10 Adet Dilek Feneri Gece Uçan Dilek Balonu Karışık Renkler

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mavi Teknoloji Satıcı Ünvanı: EYLÜL ÇELİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1803262053000001 Vergi Kimlik Numarası: 2361610424
    Bu ürün Mavi Teknoloji tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Cix 10 Adet Dilek Feneri 10 ADET DİLEK FENERİ GÖKYÜZÜ FENERİ Uzak Doğu''da yüzyıllardır, kutlamalar ve festivallerde, birçok insan bu fenerleri dilek dileyerek gökyüzüne gönderirler. Gökyüzüne dilek feneri göndermenin şans ve bereket getirdiğine, problemlerden, endişelerden arındırdığına inanırlar. Partiler, Doğumgünleri, Plaj Partileri, Düğünler, arkadaşlarınızla, sevgilinizle biraraya geldiğiniz ve unutulmaz kılmak istediğiniz herhangi bir gün. Dilek Feneri İle Rüya Gibi Sihirli Bir Atmosfer Yaratın. Sevgilinize sevginizi anlatmanın bir çok yolu vardır. Ancak bunlardan sadece bir kaçı diğer yöntemlerden farklı olabilir. İşte size sevginizi anlatmanın en farklı ve en sıradışı yöntemi. . Bu hediyemiz Küçük Sırlar dizisindeki sandaldaki dilek tutma sahnesiyle artık herkes tarafından biliniyor. Siz de sevgilinizle geçirdiğiniz bir romantik anı yada herhangi bir mutlu anınızı bu harika dilek fenerleriyle süsleyebilirsiniz Dilek Feneriniz 15-20 dakika 1000-1500 metreye kadar yavaşça gökyüzüne yükselir. Huzur ve sessizliğiyle bu muhteşem görüntü herkesi büyüler. Dilek Fenerleri alev geciktirici ( flame retardant ) çevre dostu, doğada çözülebilen ( %100 biodegradable ) malzemeden yapılmıştır Ürün Ebatları: Uzunluk: 87cm Çember çapı: 31,5cm Kullanım Talimatları: Ürünü paketinden çıkarın içerisinden çıkan özel mumu metal tel kısmına yerleştirin. Tam ortasında dengeli bir şekilde durduğundan emin olduktan sonra mumu yakın (Mumu yakarken ikinci bir kişi fenerin üst kısmından tutarsa havanın rahat fener içine yayılması sağlanır). Bir kaç dakika sonra feneriniz uçmaya başlayacaktır.
Geri Bildirim Ver