Genel Markalar Hamaratım Camlı Fırın (lahmacun-pide-bazlama Fırını)

1.980 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
1.200 TL'ye 26 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.982 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Hamaratım Camlı Fırın (lahmacun-pide-bazlama Fırını)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MCG Satıcı Ünvanı: MEHMET GÖZLÜ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4110158701
    Bu ürün MCG tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fırınımızda sabah kahvaltılarınıza taze sıcak bazlamalar yapabilir, et ve balık ürünlerine kadar bir çok yiyeceği hazırlayabilir, pişmesi en zor ızgarayı bile maksimum 15 dakikada minimum enerji tüketimiyle pişirebilirsiniz. *Kaliteli ürün *Yenilikçi yaklaşım *Stabil değil dinamik tasarım *Kaliteli teknik malzeme kullanımı *Yüksek düzeyde elektrik tasarrufu (saatte max.60krş.) *2 yıl garantili *%100 yerli üretim *CE belgeli

Ürün Özellikleri

  • Hacim 20 - 40 L
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver

Erçelik Ticaret Hamaratım Camlı Fırın (Lahmacun-Pide-Bazlama Fırını)

Erçeli̇k Ti̇caret hamaratım camlı fırın (lahmacun-pide-bazlama fırını) ile leziz tatlara imza atabilirsiniz. Kullanışlı yapısı sayesinde her gün mutfağınızda farklı tatlar deneyebilirsiniz. Hamur işlerinden balığa kadar dilediğiniz tatları bu ürünle pişirebilirsiniz. Aynı zamanda minimum enerji tüketen fırın sayesinde ev ekonomisine katkı sağlayabilirsiniz. Yenilikçi ve şık tasarımı mutfağınızda dikkat çeker. Kaliteli malzemelerden tasarlanır. Dayanıklı yapısı sayesinde uzun süre kullanılabilir. İnsan sağlığına uygun olarak üretilir. Bu yüzden de güvenle tercih edilir. Geniş tasarımı sayesinde kalabalık ailelerde de kullanılabilir. Kalabalık davetlerde yorulmadan kısa süre içerisinde birçok çeşit yapabilirsiniz. Farklı mutfakların lezzetlerini deneyebilirsiniz. Isıyı eşit dağıtan teknolojisi sayesinde yemeklerin pişme sorununu ortadan kaldırır. Çiğ olmayan, güzel pişmiş ve enfes kokulu bir sofra hazırlamak için Erçelik fırından yardımdan alabilirsiniz.

  • Minimum enerji
  • Kullanışlı tasarım
  • Kaliteli malzemeler

Erçelik Ticaret Hamaratım Camlı Fırın Özellikleri

Erçelik Ticaret Hamaratım Camlı Fırın Özellikleri

Sabah kahvaltılarında enfes börekler hazırlayabileceğiniz bu fırın kullanışlı yapısıyla işleri kolay hale getirir. Zor pişen etleri bile sadece 15 dakika içerisinde pişirebilir. Misafiriniz geldiğinde kısa sürede sofra hazırlayabilmek için ideal üründür. Ön kısmı camdan tasarlanır. Bu sayede fırının içerisindeki yemeğin ne kadar piştiğini fırın kapağını açmadan görebilirsiniz. Yenilikçi ve kaliteli tasarımı modern tarzdaki mutfağınıza uyum sağlar. Yüksek düzeyde elektrik tasarrufu yapar. Sokak lezzetlerini seven bir aileniz var ise ve evde bu lezzetleri denemek istiyorsanız Erçelik fırın ideal olabilir. Çıtır çıtır lahmacundan bazlamaya, bazlamadan et yemeklerine kadar birçok şeyi kısa sürede pişirebilirsiniz. Minimal tasarıma sahip olan bu ürün mutfağınızda yer tasarrufu yapar. Fişe takılarak kısa sürede ısınır ve kullanıma hazır hale gelir. İnsan sağlığına uygun olarak üretilir. Hızlı pişirme özelliği sayesinde yemek yapmayı keyifli hale getirir.

Erçelik Ticaret Hamaratım Camlı Fırın Yorumları

Erçelik Ticaret Hamaratım Camlı Fırın Yorumları

Erçelik fırın ile her öğünde çocuklarınızın ve sevdiklerinizin beğendiği enfes lezzetleri hazırlayabilirsiniz. Hafif ağırlığı sayesinde kolayca taşınabilir. Minimal tasarıma sahip cihazın cam detayı kullanım kolaylığını artırır. Yemekleri pişirirken kontrol etmek için camlı kısımdan bakabilirsiniz. Isıyı eşit dağıtır ve böylelikle yemeklerin bir kısmının pişmiş diğer kısmının çiğ kalmasını önler. Hızlı pişiren teknolojisi sayesinde mutfakta pratiklik kazandırır. Saatler içerisinde birden fazla çeşit yemek yapabilirsiniz. Pizza, lahmacun, börek gibi hamur işlerini kahvaltılarda kısa sürede hazırlayabilirsiniz. Mutfağınızda pratikliği, hızı ve kolaylığı yakalamak için bu fırını tercih edebilirsiniz. Ürünün hayatınızı kolaylaştıracak olan birçok avantajından yararlanabilirsiniz. Yemek yükünü hafifleten bu fırın ile mutfakta geçirdiğiniz dakikaları keyifli hale getirebilirsiniz. Yemek yapmak için saatlerinizi harcamaya son verebilirsiniz. Erçelik Ticaret Hamaratım camlı fırın (lahmacun-pide-bazlama fırını) yorumlarına göz atabilir ve ürünü kullanan insanların deneyimlerinden faydalanabilirsiniz.

Cazip Erçelik Ticaret Hamaratım Camlı Fırın Fiyatı

Cazip Erçelik Ticaret Hamaratım Camlı Fırın Fiyatı

Erçeli̇k Ti̇caret hamaratım camlı fırın (lahmacun-pide-bazlama fırını) fiyatı ürün özelliklerine göre belirlenir. Hamaratım camlı fırın kaliteli materyalleri sayesinde uzun süre kullanıma uygundur. Birden farklı mutfağın yemeklerinizi kolaylıkla pişirir. Geniş yemek yelpazesinden dilediğiniz mutfağın lezzetlerini deneyebilirsiniz. Hızlı pişirme özelliği sayesinde dakikalar içerisinde yemeklerinizi hazır hale getirebilirsiniz. Enfes lezzetlere imza atmak istiyorsanız bu fırın birebirdir. Yemek yapmaya yeni başlayanlardan profesyonellere kadar birçok insan gönül rahatlığıyla tercih edebilir. Isı dağıtımını doğru yaparak yiyecekleri olması gerektiği gibi pişirir. Mutfakta vakit geçirmekten zevk alanlar için oldukça kullanışlı bir üründür. Çocuklarınıza lezzetli yiyecekler yaparak onlara beslenme alışkanlığı kazandırabilirsiniz. Sevdiklerinize enfes lezzetler yapmanın tadını çıkarabilirsiniz. Siz de mutfağınızda pratikliği, hızı ve kolaylığı yakalamak istiyorsanız Trendyol'dan uygun fiyat imkanıyla Erçelik hamaratım camlı fırını satın alabilirsiniz.