Eray Aydınlatma Banker Masa Lambası Yeşil - Siyah

934,95 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Eray Aydınlatma Banker Masa Lambası Yeşil - Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Eray Aydınlatma Satıcı Ünvanı: ERAY AYDINLATMA AVİZE GIDA İNŞAAT SANAYİ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0337037292000017 Vergi Kimlik Numarası: 3370372920
    Bu ürün Eray Aydınlatma tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Siyah-Yeşil Banker Masa Lambası Ürün 1. sınıf kalitelidir. Üründe E-27 Max 60 watt duy vardır. Yüksekliği 37 cm, genişliği 25 cm dir. Ürünün camı hariç, kuruludur. Camın montaj videosu vardır. Ürünün Örnek Kurulum Linki >>> Ürün Örnek Kurulum Videosu ?

Ürün Özellikleri

  • Materyal Metal
  • Duy Tipi E27
Geri Bildirim Ver

Eray Aydınlatma Banker Masa Lambası Yeşil - Siyah

Özel masa lambası çeşitleri arasında yer alan Banker lamba, çalışmalarınız esnasında istediğiniz noktaya ışık tutar. Ürünün başlığını oynatabilmeniz avantaj sağlar. Işığı hapsedici özelliğiyle sadece tek bir noktaya yönelen parlaklık, çalışmalarınıza odaklanıza yardımcı olur. Aynı zamanda güçlü aydınlatma sisteminden ve kısa mesafeli alanlara yaydığı ışıktan faydalanabilirsiniz. Banker masa lambası yeşil rengin sağladığı enerjiyle başarılarınıza katkı sağlar. Tüm mobilya çeşitleri ile kullanılabilme avantajını da sizlere sunar. Küçük evlerinizde akustik ortamlar oluşturabilirsiniz. Ürünü isterseniz geniş odalarda oturma gruplarınızla eşleştirerek modern görünümler elde edebilir isterseniz salon takımlarıyla kullanarak klasik bir hava oluşturabilirsiniz. 37 cm yüksekliğe sahip olan üründe 60 Watt duy bulunur. Az yer kaplayan lamba istediğiniz renkte ampul kullanma olanağı tanır.

  • Her ortama uygunluk
  • İstediğiniz renkte ampul seçimi
  • Kaliteli cam tasarım

Eray Aydınlatma Banker Masa Lambası Yeşil - Siyah Özellikleri

Eray Aydınlatma Banker Masa Lambası Yeşil - Siyah Özellikleri

Dekor olarak kullanılan tüm ürünlerin mobilyalarla ve her dönemle uyum sağlaması gerekir. Eskiyen mobilyalar nedeniyle sürekli dekorasyonu değiştirme durumunda kalmanız maliyetli bir süreç geçirmenize sebep olabilir. Bu gibi durumların önüne geçen Banker masa lambası yeşil - siyah her döneme uyan zamansız bir tasarıma sahiptir. Ürünü istediğiniz mobilya çeşidiyle farklı dönemde kullanabilir, yeşil ve siyah renklerle uyumu yakalayabilirsiniz. Parlak cam yüzey birçok mobilya tasarımına uyar. Kaliteli cam malzeme ise birinci sınıf işçilikle hazırlanır. Modelin özel el işçiliğiyle tasarlanan dış cam kısmı oldukça şık ve sağlamdır. Yeşil rengiyle evlerinizin tarzını iyi bir şekilde yansıtmanıza yardımcı olur. 1 metrelik kabloya sahip ürünü isterseniz masa üstünde isterseniz kitaplık raflarında kullanabilirsiniz. Prize rahatlıkla ulaşım sağlayabilirsiniz. Yeşil ve siyah renklerden oluşan bu modelle tarzınıza göre dekorasyon yapabilirsiniz.

Eray Aydınlatma Banker Masa Lambası Fiyatları

Eray Aydınlatma Banker Masa Lambası Fiyatları

Yeşil rengin verdiği enerjiyle beraber ortamda farklı bir havanın oluşması mutlu hissetmenize yardımcı olabilir. Koyu renkli mobilyalara sahipseniz, bu masa lambası ile ortama canlılık katabilirsiniz. İsterseniz açık renkli mobilyalarınızla ortamı renklendirebilirsiniz. Modelin siyah ayaklık kısmı ise ortamdaki deri koltuklarla uyumlu kombinler oluşturabilir. Bu sayede ofislerinize farklı bir hava katabilirsiniz. Çalışma masalarının üzerine rahatlıkla yerleştireceğiniz ürünün cam dış katmanı, oldukça etkili bir ışık yayar. Özel çizimlerinizde veya proje çalışmalarınız esnasında ofis ortamında bu ürünü kullanabilirsiniz. Doğru noktaya ürünün açısını değiştirebilirsiniz. Dikkatli bir şekilde incelemeniz ve görmeniz gereken alanları iyi bir şekilde aydınlatan Banker masa lambası fiyat açısından da müşterileri memnun eder. Bütçenizi sarsmadan Banker lamba modelini yakınlarınıza hediye olarak da alabilirsiniz.

Eray Aydınlatma Yeşil - Siyah Masa Lambası Avantajları

Eray Aydınlatma Yeşil - Siyah Masa Lambası Avantajları

Özel olarak tasarlanan ve alışılagelmiş lamba çeşitlerinin dışında bir modele sahip olan Banker masa lambası etkileyici bir tarza sahiptir. Modern ama retro görünümü sayesinde ortamdaki antika mobilyalarla bile uyum sağlayabilir. Bu anlamda pek çok bakımdan avantaj sağlar. Yaydığı enerji sayesinde isterseniz iş ortamlarında isterseniz çalışma odalarınızda isterseniz evinizin herhangi bir köşesinde bu ürünü bulundurabilirsiniz. Modelin özel cam dekoru hassas bir yapıya sahiptir. Ancak kaliteli materyal sayesinde dayanıklıdır. Yeşil ve siyah rengin uyumlu birleşimi ve güzel enerjisi sayesinde ise sınav dönemlerini rahatlıkla atlatabilir, güzel projeler oluşturarak başarınızı yükseltebilirsiniz. Tasarım açısından öne çıkan model, aynı zamanda kullanışlılık açısından da üstün bir performansa sahiptir. Trendyol üzerinden lambanın tüm ayrıntılarını ve özelliklerini yakından inceleyebilir, avantajlı fiyatlarla modele sahip olabilirsiniz.