ERATO Ocak Set Üstü 4 Gözlü Siyah Doğalgazlı

1.999 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

ERATO Ocak Set Üstü 4 Gözlü Siyah Doğalgazlı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GÖZDEHOME Satıcı Ünvanı: GÖZDE EYİBAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3830590373
    Bu ürün GÖZDEHOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Erato set üstü ocak 60 santimetre genişliğine sahip olup solo teknolojisi ile çalışır. Doğalgaza uyumlu olarak çalışan set üstü ocak modeli, tüp ile çalışma olanağı bulundurmaz.
  • Siyah renk tasarımına sahip set üstü doğalgazlı ocak ızgaraları, parlak rengiyle dikkat çeker. Plastik ayaklara sahip modelin kurulumu pratik olup, kullanımı kolaylaştırır.
  • 4’lü ocak alt kısmı galvanizli saç ile kaplı şekilde tasarlanır. Siyah emaye set üstü ocak temizliği için yumuşak bezle silmek yeterli olur.
  • Emaye ocak dört gözlü olarak üretilir. İki gözü orta, biri büyük ve diğeri küçük ölçeklidir.
  • Siyah ocak düşük gaz sarfiyatı sağlayarak enerji tasarrufuna olanak tanır. Ekonomik şekilde tüketim gerçekleştirmenize katkıda bulunur.
  • Solo ocak kendinden çakmaklı olmayıp düğmelerini açarak çakmak ile ateşleme yapmanızı gerektirir.
  • Erato ocak temizliği için ızgaralarını çıkarıp yumuşak bezle silebilirsiniz. Çizilmeleri önlemek için tel kullanmadan süngerin yumuşak kısmı ile temizlik yapılması uygunluk gösterir.
  • Dikkat çeken tasarımı ve işlevselliği ile ön plana çıkan model, mutfaklarınızın en büyük yardımcısı olarak kullanabileceğiniz bir ocak türüdür. Aynı zamanda mutfağınızın dekoruna uyumlu bir tercih haline gelir.
  • Kurulum ve montaj gerektirmeden tezgah üstüne koyarak direkt kullanmaya başlayabilirsiniz. Kullanımı ve temizliği pratik bir şekilde olabilen set üstü ocak sağlıklı ve güvenli kullanım için tercih edilebilir.

Ürün Özellikleri

  • Gaz Tipi Doğalgaz
  • Ocak Tipi Gazlı
  • Ocak Yüzeyi Emaye
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Genişlik 45 - 60 cm
  • Ocak Göz Sayısı 4 Gözü Gazlı
  • Renk Siyah
  • Kullanım Şekli Solo
  • Kurulum Gerekli mi? Hayır
  • Garanti Süresi 6 Ay
Geri Bildirim Ver

ERATO 4402 4 Dört Gözlü Doğalgaz Uyumlu Setüstü Siyah Ocak

Yaptığınız yemeklerin lezzeti için kattığınız sevgi kadar kullandığınız ekipmanlar da oldukça etkilidir. Erato 4 dört gözlü set üstü doğal gazlı siyah ocak, tüm tariflerinizi benzersiz hâle getirir. Dört gözlü ocak, yemek pişirmeyi kolaylaştırmasının yanı sıra sağladığı enerji tasarrufu ile de beğeni kazanır. Bu ürün, siyah emaye kaplaması ile her mutfak dekorasyonuna rahatlıkla uyum sağlar. Ocak gözleri ve düğmeler; inox renge, hijyenik ve leke tutmaz özelliğe sahiptir. Doğal gaz uyumlu üretilen bu ürün, tüple kullanmak için uygun değildir. Set üstü ocak, ihtiyaç duyulan her alana rahatlıkla taşınabilir.

  • Erato 4 gözlü ocak, 50 x 60 cm standart ölçülere sahiptir.
  • Ürünün alt kısmı nem ve ısıya karşı dayanıklı galvanizli sacdan üretilmiştir.
  • Emaye gövdeli ocak kullanıma hazırdır.

Erato 4 Dört Gözlü Set Üstü Ocak Hangi Özelliklere Sahiptir?

Erato 4 Dört Gözlü Set Üstü Ocak Hangi Özelliklere Sahiptir?

Erato 4 dört gözlü set üstü doğal gazlı siyah ocak, şık tasarımıyla beğeni kazanan mutfak ekipmanlarından biridir. Ocak, dünya standartlarına uygun ölçüleri sayesinde her tezgâhta rahatlıkla kullanılabilir. Hafif tasarımıyla kolay kullanım imkânı veren ürün, tezgâh kestirme gibi ihtiyaçları da ortadan kaldırır. Plastik ayaklar, tezgâhla sac arasında ısı geçişini sağlayan küçük bir boşluk yaratır. Aynı zamanda ayaklar, ürünün sık sık suyla temas etmesine de engel olur. Ocağın altında kullanılan galvaniz sac, paslanmaya ve darbelere karşı son derece dayanıklıdır. Çakmaksız tasarıma sahip olan bu ürün, düşük enerji tüketimiyle doğal gazdan tasarruf edilmesine yardımcı olur. Erato ocak, parlak ızgaraları ve kolay temizlenebilen emaye gövdesi ile öne çıkar. Dört farklı göze sahip ocak, tariflerinizi tam kıvamında pişirebilmenizi sağlar.

Erato Set Üstü Doğal Gazlı Ocak Kurulumu Kolay mıdır?

Erato Set Üstü Doğal Gazlı Ocak Kurulumu Kolay mıdır?

Erato 4 dört gözlü set üstü doğal gazlı siyah ocak, şık tasarımı ve kolay kullanımı ile mutfakta vakit geçirmekten keyif alan herkesin beğenisini kazanır. Tüple kullanıma uygun olmayan ürün, kullanıcı tarafından kolayca kurulabilir. Erato 4 dört gözlü set üstü ocak doğal gaz uyumlu siyah ocak, kullanıma hazır hâlde satışa sunulur. Doğal gaz açıksa hiçbir işleme gerek kalmadan doğrudan bağlanarak kullanılabilir. Bu ürün yalnızca doğal gaz enerjisine ihtiyaç duyar. Bu özelliği sayesinde bağlantı için yapılması gereken ek bir işlem bulunmaz. Doğal gaz bağlantısını yaptıktan sonra, eğer yerinde değilse, yalnızca ocak gözlerini ilgili kısımlara oturtmanız yeterlidir. Böylece mutfağınızın en sadık yardımcısını kolayca kullanıma hazırlayabilirsiniz. Bu ürünün tüplü kullanıma çevrilmeye uygun olmadığı da unutulmaması gereken kurulum bilgileri arasında yer alır.

Erato 4 Dört Gözlü Set Üstü Siyah Ocak Nasıl Temizlenir?

Erato 4 Dört Gözlü Set Üstü Siyah Ocak Nasıl Temizlenir?

Erato 4 dört gözlü set üstü doğal gazlı siyah ocak, emaye kaplaması ile son derece hijyenik ve kolay kullanım imkânı verir. Emaye gövde; çamaşır suyu, çamaşır sodası, bulaşık deterjanı veya sirkeli limonlu su ile kolayca temizlenebilir. Sürtmeye veya baskı uygulamaya gerek kalmadan emaye yüzeydeki tüm lekeler kolayca arındırılabilir. Temizlik için yumuşak bir sünger veya bulaşık bezi yeterlidir. Erato 4 dört gözlü set üstü doğal gaz uyumlu siyah ocak yorumları, ürünün kullanıcıları memnun ettiğini ortaya koyar. Kullanıcılar sıklıkla ürünün uygun fiyat aralığından ve dayanıklı materyallerinden söz eder. Kullanıcı yorumlarında Erato ocağın kolay temizlenme özelliğinden de sıkça bahsedilir. Aynı zamanda mekanik düğmelerin sağlamlığı ve yumuşaklığı, kullanıcıların beğenisini kazanan özellikler arasında yer alır. Siz de bu ocakla ilgili daha detaylı bilgi almak için kullanıcı yorumlarını inceleyebilirsiniz. Mutfakta geçen zamanınızı daha konforlu ve keyifli hâle getirmek için bu ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz.