ERATO 4 Dört Gözlü Set Üstü Ocak Doğalgazlı Beyaz Setüatü Ocak

1.999 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

ERATO 4 Dört Gözlü Set Üstü Ocak Doğalgazlı Beyaz Setüatü Ocak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GÖZDEHOME Satıcı Ünvanı: GÖZDE EYİBAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3830590373
    Bu ürün GÖZDEHOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ERATO 4 GÖZLÜ SETÜSTÜ OCAK DOĞALGAZ KULLANIMINA HAZIRDIR, BEYAZ RENK EMAYELİDİR. ALTI SAC İLE KAPALIDIR. DEKORATİF PLASTİK AYAKLIDIR. SAĞLAM AMBALAJLIDIR. 50*60*10 CM. STANDART ÖLÇÜLERDEDİR. ÜRÜN KENDİNDEN ÇAKMAKLI DEĞİLDİR... 2 YIL FABRİKA GARANTİSİ ALTINDADIR..

Ürün Özellikleri

  • Gaz Tipi Doğalgaz
  • Ocak Tipi Gazlı
  • Ocak Yüzeyi Emaye
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Yok
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Genişlik 45 - 60 cm
  • Ocak Göz Sayısı 4 Gözü Gazlı
  • Renk Beyaz
  • Kullanım Şekli Solo
  • Kurulum Gerekli mi? Hayır
Geri Bildirim Ver

Erato 4 Dört Gözlü Set Üstü Ocak Doğalgazlı Beyaz

Günlük hayatın vazgeçilmez bir parçası olan teknoloji ve elektrikli aletler, kendilerini mutfak ortamında da gösterir. Özellikle mutfakta zaman geçirmeyi sevenler tarafından sıklıkla tercih edilen teknolojik mutfak aletleri, gösterdikleri fonksiyonel özellikler ile hayatı kolaylaştırır. Bunlardan biri olan Erato doğalgazlı set üstü ocak, fırından bağımsız olarak tasarlanır ve tezgah üzerine yerleştirilerek pratik bir şekilde kullanılır. Başka donanımlara gerek duymadan sadece doğalgaz bağlantısını yapmanız ürünü kullanmanız için yeterlidir. Setin üst yüzey kısmında yer alan ocak gözleri, aynı anda birden fazla yemeği yapabilmeniz için özel olarak yerleştirilir. Bu sayede kısa sürede bütün işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Erato 4 dört gözlü set üstü ocak doğalgazlı beyaz rengiyle de şık ve zarif bir dış görünüme sahiptir.

  • Dayanıklı ve kaliteli malzeme yapısı
  • Fonksiyonel bir mutfak aleti
  • Paslanmaz emaye kaplama

Erato Doğalgazlı Set Üstü Ocak Benzersiz Özellikleri

Erato Doğalgazlı Set Üstü Ocak Benzersiz Özellikleri

Erato set üstü ocak genişliği 60 cm, en kısmı ise 50 cm’dir. Setin üst yüzeyinde; 1 adet büyük göz, 2 adet orta göz ve 1 adet küçük göz olacak şekilde toplamda 4 adet ocak yer alır. Ürün ebatları, mutfak tezgahı üzerinde fazla yer tutmadan size kullanım kolaylığı sağlar. Aynı zamanda tezgah üzerinde sizlere geniş bir çalışma alanı da bırakır. Ocağın ayak kısımları plastik kaplamadır. Plastik kaplama, setin dış darbelere karşı dayanıklılık göstermesi için tezgah yüzeyinde sabit bir şekilde durur. Bununla birlikte ürünün düz zemin üzerinde konumlandırılması gerekir. Aksi takdirde engebeli ve pürüzlü zeminler tencerelerin devrilmesine neden olabilir. Ocak kendinden çakmaklı değildir. Bu nedenle çakmak ya da kibrit yardımıyla ateşleme yapmanız gerekir. Ürün, bu özelliği sayesinde düşük oranda gaz sarfiyatı sağlar.

Erato Doğalgazlı Set Üstü Ocak Kullanım Şekli ve Yorumları

Erato Doğalgazlı Set Üstü Ocak Kullanım Şekli ve Yorumları

Set üstü ocağın üst yüzeyinde yer alan ızgara ve gövde kısmı paslanmaz emaye ile kaplıdır. Aynı zamanda ızgaralar parlatılır. Emaye kaplama, üst yüzeyin kolayca temizlenmesine imkan tanıdığı kadar kalıcı kir tutmasını da engeller. Ocağın alt taban yüzeyi ise galvanizli sac ile kaplıdır. Galvanizli sac kaplama, günlük dilde metalik çinko olarak da bilinen dayanıklı bir kaplama türüdür. Ürün, sadece doğalgaz ile fonksiyonel bir performans gösterir. Bu nedenle tüp ile kullanıma ya da dönüşüme uygun değildir. Setin sağ arka tarafında yer alan giriş ile doğalgaz bağlantısını başka bir yardımcı donanıma gerek duymadan tamamlayabilirsiniz. Erato 4 dört gözlü set üstü ocak doğalgazlı beyaz yorumlarını ve müşteri deneyimlerini inceleyerek siz de birbirinden lezzetli yemekleri zaman kaybetmeden pratik bir şekilde hazırlayabilirsiniz.

Erato Doğalgazlı Set Üstü Ocak Avantajlı Fiyatları

Erato Doğalgazlı Set Üstü Ocak Avantajlı Fiyatları

Erato 4 dört gözlü set üstü ocak doğalgazlı beyaz fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak büyük bir titizlikle belirlenir. Paket içerisinde 1 adet doğalgazlı set üstü ocak yer alır. Ürünün kurulumu ve çalışma prensibi oldukça kolaydır. Mutfağınızda doğalgaz girişinin olduğu bölgeye ocağı yerleştirmeniz ve bağlantısını yapmanız yeterlidir. Bununla birlikte ürüne başkaca bir periyodik bakım yapmanız gerekmez. Her kullanımdan sonra üst yüzeyin temizlenmesi kalıcı yemek lekelerinin set üstünde birikmesinin önüne geçer. Temizlik işlemini deterjan gibi kimyasal içerikli malzemelerde değil sabunlu su yardımıyla yapmanız önemle tavsiye edilir. Aksi halde üst yüzeye yapışan kimyasallar yemek yapılan tencerenin içerisine bulaşabilir. Her kullanımdan sonra ürünün kapatılması, ateşlenmenin durdurulması gerekir. Bu teknolojik mutfak aletine Trendyol’dan uygun fiyat avantajıyla sahip olabilirsiniz.