Epson L382 4 Renk Takım Orijinal Mürekkep Kartuş

795,15 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
795,15 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
795,15 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
795,15 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
795,15 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Epson L382 4 Renk Takım Orijinal Mürekkep Kartuş

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Asya Kartuş Satıcı Ünvanı: ÖZLEM YİĞİT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1678461988800001 Vergi Kimlik Numarası: 3010335101
    Bu ürün Asya Kartuş tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Baskı Kapasitesi : ÜRÜN AĞIRLIĞI 70.Ml 10.000 Sayfa Baskı sağlar bu baskı %5 doluluk oranına göre bellirlenmiştir. Ürün uyumlu yazıcı modelleri
  • Epson EcoTank L3070 Epson EcoTank L3050 Epson T664 Epson L382 Epson L1455 Epson L386 Epson L1300 Epson L486 Epson L655 Epson L550 Epson L605 Epson L555

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
Geri Bildirim Ver

Epson Takım Mürekkep Kartuş L382 4 Renk T6644

Yazıcılar bilgisayarlarla birlikte gündelik hayatta yerini almış olan ürünlerden biridir. Özellikle iş yeri, okul gibi kağıdın sıklıkla kullanıldığı alanların vazgeçilmezidir. Okul, iş yeri gibi alanlarda ihtiyaç duyulan bilgiler bastırılır. Yazıcıdan baskı alabilmek için ise kartuşa ihtiyaç vardır. Epson takım mürekkep kartuş L382 4 renk T6644 kaliteli baskılar için idealdir. Epson mürekkep kartuşu evde kendi kullanımınız için tercih edebileceğiniz gibi iş yeriniz için de uygun bir seçenek olabilir. Epson T6644 kartuş, içerisindeki sıvı mürekkebi yüksek basınç sonucu kağıt üzerine püskürterek çalışır. Epson yüksek kalitede basılmış kağıtlar almanızı sağlar. Ecotank serisi olan ürünler 70 ml boyutundaki şişelerdedir. 10.000 kağıda kadar kullanımı mümkündür. Uzun süre verimli kullanım sunar. 4 farklı renkteki mürekkep takımıyla canlı baskı elde edebilirsiniz.

  • Üstün kalite
  • Renk çeşitliliği
  • Yüksek verim

Kaliteli Baskılar İçin Epson Takım Mürekkep Kartuş

Kaliteli Baskılar İçin Epson Takım Mürekkep Kartuş

Epson 4 renk mürekkep yüksek kalitede basılan kağıtlar elde etmenizi sağlar. Yüksek verim sağlayan kalitesi sayesinde baskının çokça ihtiyaç duyulduğu yerler için idealdir. Okullarda özellikle sınav dönemleri sık sık baskı gerekebilir. İş yerlerinde ise önemli belgeler ya da raporlar takım arkadaşlarına, müşterilere dağıtılacak şekilde basılır. Epson Ecotank kartuş takımını iş yerinizde tasarruflu ve kaliteli baskılar için tercih edebilirsiniz. Siyah, sarı, mavi ve magenta olmak üzere 4 renkten oluşan T6644 mürekkep takımı ihtiyaçlarınızı karşılayacak özelliktedir. Kartuş mürekkebinin canlı renkleriyle baskılarınızın kalitesi öne çıkar. 70 ml boyutunda bir şişe ile yaklaşık on bin adet baskı elde etmek mümkündür. L382 Epson mürekkep ile kartuş dolumunu kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Siyah beyaz baskılar için siyah mürekkebi, renkli baskılar için diğer mürekkepleri tercih edebilirsiniz.

Epson Takım Mürekkep Kartuş ile Canlı Baskılar

Epson Takım Mürekkep Kartuş ile Canlı Baskılar

Baskı alırken yazıların ya da resimlerin silik çıkmaması önemlidir. Silik ya da eksik çıkan baskılar verimli kullanım sunmaz. Epson L382 4 renk takım orijinal mürekkep kartuş kaliteli yapısı sayesinde net şekilde istediğiniz belgeleri basmanızı sağlar. İster renkli, ister siyah beyaz fark etmeksizin ihtiyaç duyduğunuz belgeleri yazıcınızda kolayca basabilirsiniz. Renkli baskı teknolojisi için ihtiyaç duyulan renklerin bulunduğu Epson Ecotank kartuş sayesinde canlı baskıların tadını çıkarabilirsiniz. CMYK teknolojisi yani cyan, magenta, yellow ve key olarak da bilinen renkli baskı için renk uzayı gerekir. Ana renkleri içeren bu palet küçük oynamalarla diğer renklerin oluşmasını sağlar. Cam göbeği, siyah, galibarda ve sarı ile diğer renkleri elde etmek mümkündür. Ana renkleri içeren Epson orijinal kartuş mürekkebi takımı, kaliteli baskılar adına ofis, okul ve evde kullanım için idealdir.

Epson Takım Mürekkep Kartuş T6644 Fiyatları ve Yorumları

Epson Takım Mürekkep Kartuş T6644 Fiyatları ve Yorumları

Epson L382 orijinal mürekkep seti 4 renk ile ihtiyacınızı karşılar. Yüksek kaliteli mürekkepler sayesinde yazıcı masraflarınız büyük ölçüde azalır. Epson kartuş seti fiyat performans ürünüdür. Kalitesi ile büyük beğeni toplayan ürün hakkındaki yorumları ve değerlendirmeleri inceleyerek fikir edinebilirsiniz. Daha önce ürünü kullanan ve deneyimlerini aktarmak isteyen kişiler tarafından yazılan yorumlar ve verilen değerlendirme puanları ürün kalitesi hakkında ipucu verir. Ofis, iş yeri, okul ya da evdeki kişisel kullanımlarınız ve yazıcı masraflarını azaltmak için ideal bir ürün olan modeli rahatlıkla tercih edebilirsiniz. 10000 kağıda kadar kaliteli baskı imkanı sağlayan ürün ile ofis giderlerinizi azaltmak mümkündür. Pek çok farklı alanda kullanabileceğiniz Epson orijinal kartuş mürekkep takımına online alışverişin güvenilir adresi Trendyol'dan avantajlı fiyatlarla sahip olabilir, uygun fiyatlı alışverişin tadını çıkarabilirsiniz.