Epson L3151 Mürekkep Orijinal Ecotank 4 Renk

795,15 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
795,15 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
795,15 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
795,15 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
795,15 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Epson L3151 Mürekkep Orijinal Ecotank 4 Renk

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Asya Kartus Satıcı Ünvanı: ERCE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ VE İNŞAAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0341051207500001 Vergi Kimlik Numarası: 3410512075
    Bu ürün Asya Kartus tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Epson L3151 sarı, pembe, mavi ve siyah olmak üzere 4 orijinal renk mürekkepten oluşur.
  • Epson L3151 mürekkep, Epson yazıcılar ile uyumludur. Kartuşa gerek duymadan yazıcının ön kısmında yer alan tanklara rahatlıkla doldurularak kullanılır.
  • Renkli kartuş ile elde edilen birbirinden canlı ve net renkli çıktılar güneş ışığından ve sudan etkilenmez.
  • Siyah kartuş ile kaliteli siyah-beyaz çıktılar alınır.
  • Epson L3151 kartuş, baskı maliyetinde %90'a varan oranda tasarruf sağlar.
  • Epson L3151 orijinal mürekkep setinde yer alan mürekkeplerin her biri 70 ml sıvı içerir. Bu set 66 kartuşa varan miktarda mürekkebe eş değerdir.
  • Epson kartuş seti ile alınan baskılar uzun süre canlılığını korur.
  • Akışkan kaliteli mürekkebi ile yazıcı kafasında tıkanıklık yapmaz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Epson 8681986453022 Ecotank L3151 4renk Orijinal Mürekkep

Epson Ecotank L3151 4 renk orijinal mürekkep ile baskı için yaptığınız harcamaları azaltabilirsiniz. Baskı maliyetinde %90'a varan oranda tasarruf etmenizi sağlayan bu mürekkepler son derece kullanışlıdır. Kartuşa gerek duymadan kullanabileceğiniz bu mürekkepler oldukça canlı ve net çıktılar almanızı sağlar. Epson Ecotank L3151 4 renk orijinal mürekkep sarı, pembe, mavi ve siyah renklerinden oluşur. Elde edilen birbirinden renkli çıktılar güneş ışığından veya sudan etkilenmez. Elinize mürekkep bulaşmadan kolayca cihaza doldurabileceğiniz bu ürünler size akma ve damlama gibi sorunlar yaşatmaz. Oldukça uzun bir kullanım süresi bulunur. Epson L3151 mürekkep ile kaliteli siyah, beyaz ve renkli çıktılar almak son derece kolaydır.

  • Bu mürekkepler 66 kartuşa varan miktarda ürüne eşdeğerdir.
  • Her mürekkep 70 ml sıvı içerir.
  • Bu ürünler Epson yazıcılar ile uyumludur.

Epson Ecotank L3151 Orijinal Mürekkep Ne İçin Kullanılır?

Epson Ecotank L3151 Orijinal Mürekkep Ne İçin Kullanılır?

Epson Ecotank L3151 4 renk orijinal mürekkep kaliteli ve canlı renklerde çıktı almak için oldukça uygundur. Epson yazıcılar ile uyumlu olan bu mürekkepler sayesinde eşsiz fotoğraf çıktıları alabilirsiniz. Telefonunuzu veya bilgisayarınızı yazıcı ile eşleştirip dilediğiniz fotoğrafın çıktısını alabilirsiniz. Cihazınızdaki görsel mürekkepler sayesinde aynı canlı ve parlak renklere sahip olur. Fotoğraflar kaliteli ve orijinal mürekkepler sayesinde solma ya da akma yapmaz. Epson Ecotank L3151 4 renk orijinal mürekkep güneş ışığından ya da sudan etkilenmez. Böylelikle çıktısını aldığınız fotoğrafları dilediğiniz odaya asabilirsiniz. Hatta evinizde kapalı balkonunuz varsa ve orayı dekore etmek isterseniz çıkarttığınız fotoğrafları kullanabilirsiniz. Ayrıca fotoğrafların üzerine yanlışlıkla su dökseniz bile mürekkep sudan etkilenmediği için görseller bozulmaz. Fotoğraf çektikten sonra çıktı almayı seven herkes Epson Ecotank L3151 mürekkep ürününü tercih edebilir.

Epson Ecotank L3151 4renk Orijinal Mürekkebi Kimler Alır?

Epson Ecotank L3151 4renk Orijinal Mürekkebi Kimler Alır?

Epson Ecotank L3151 4 renk orijinal mürekkep ürününü evinde ya da ofisinde Epson yazıcısı bulunan herkes kullanabilir. Fotoğraf çekip çıktı almanın yanı sıra bu yazıcıyı ödevlerinizi ve belgelerinizi yazdırmak için kullanabilirsiniz. Renksiz aldığınız çıktılar siyah mürekkep sayesinde koyu ve parlak olur. Son derece dayanıklı ve kaliteli olan bu mürekkeplerin renkleri zamanla solmaz. Aksine bu ürün sayesinde elde ettiğiniz dosyalardaki baskılar uzun süre canlılığını korur. Epson Ecotank L3151 4 renk orijinal mürekkep setinde yer alan ürünlerin her biri 70 ml sıvı içerir. Bu set 66 kartuşa varan miktarda mürekkebe eş değerdir. Bu sayede Epson L3151 mürekkep setini kullanarak binlerce sayfa baskı alabilirsiniz. Bu sayede hem baskı hem de kartuş maliyetini azaltabilirsiniz. Bütçe dostu olan bu mürekkepler çevreye de hiçbir zarar vermez.

Epson Ecotank L3151 4renk Orijinal Mürekkep Kaliteli mi?

Epson Ecotank L3151 4renk Orijinal Mürekkep Kaliteli mi?

Epson Ecotank L3151 4 renk orijinal mürekkep son derece kaliteli bir üründür. Yazıcı kafasında tıkanıklık yapmayan bu ürünler sayesinde yedek bir baskı kafasına ihtiyaç duymazsınız. Bu mürekkepleri Epson yazıcının ön kısmında yer alan tanklara doldurarak çok rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Bu sayede mürekkep seviyelerini de kolayca takip edebilirsiniz. Ürünü tanklara doldururken sıçrama ya da etrafı kirletme gibi sorunlarla karşılaşmazsınız. Kullanıcıların konforu düşünülerek tasarlanan bu ürünler gelişmiş dolum sistemine sahiptir. Epson Ecotank L3151 4 renk orijinal mürekkep ile aldığınız her baskının detaylarını net bir şekilde görebilirsiniz. Her rengin son derece canlı olmasını sağlayan bu ürünler ile fotoğraflarınızı basabilir ya da belgelerinizi çıkartabilirsiniz. Pembe, sarı, mavi ve siyahtan oluşan mürekkep setini Trendyol'dan birkaç tıkla avantajlı fırsatlarla satın alabilirsiniz. Ürünün kalitesi ve kullanımı hakkında daha fazla bilgi almak için Epson Ecotank L3151 4 renk orijinal mürekkep yorumlarını okuyabilirsiniz.