EPSO Ayaklı Boy Aynası Masif Ahşap 41x145cm (BOYASIZ TAMAMEN DOĞAL)

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

EPSO Ayaklı Boy Aynası Masif Ahşap 41x145cm (BOYASIZ TAMAMEN DOĞAL)

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Ürün ölçüleri 145x41cm dir. Çerçeve kalınlığı 2cmx4cm dir.Ürünün ahşabı 1.sınıf yerli üretim ÇAM 'dır.Üründe kullanılan ayna Şişecam markalı 1. Sınıf parlaklık ve yansıtmaya sahip clear aynadır. Ürünün çerçevesi doğal masif ahşap çerçeve olup, boyasız ve doğal ham halindedir kimyasal hiçbir işlem içermez. Çerçevenin bağlantı noktaları vidalar ile güçlendirilmiş olup, çerçeve kırılmaya karşı dayanıklıdır. Ürün müşterilerimize hasar görmeden ulaşması için gerekli koruyucu ambalaj malzemeleriyle korunmuş olarak gönderilmektedir. Uzun yıllar evinizde güvenle kullanabileceğiniz bu ürün kapı girişlerinde, yatak odasında, evinizin her köşesinde tasarımıyla sanatsal bir hava oluşturmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Ahşap
  • Boyut/Ebat Tek Ebat
  • Renk Bej
Geri Bildirim Ver

Epso Ayaklı Boy Aynası Masif Ahşap 41 x 145 cm (Boyasız Tamamen Doğal)

Aynalar, uzun zamandır birçok evin vazgeçilmez eşyalarından biridir. Evlerin girişlerinde, odalarda, banyoda ve pek çok yerde dekorasyon amaçlı olarak kullanılır. Epso Masif ahşap 41x145 cm boyasız tamamen doğal ayaklı boy aynası, evinize kalitesiyle zarafet katar. Evinizin istediğiniz yerinde rahatlıkla kullanabileceğiniz bu ayna ile tarzınızı istediğiniz gibi yansıtabilirsiniz. Tamamen doğal masif ahşap çerçevesi sağlığınızı tehlikeye atmayacak şekilde üretilir. Ayna çevçevesi doğal çamdır ve boyasızdır. Hiçbir kimyasalı bünyesinde barındırmaz. Zımparalanmış çerçevesi, size ve etrafınızdakilere tehlike oluşturmaz. Ayna, yüksek kalite Şişecam markadır ve görüntüyü net bir şekilde yansıtır. Baştan aşağı kaliteli işçilik ürünüdür. Arka panel çift katmanlı koruma sağlar. Yüksek kalite ayna ve çerçevesi uzun süre evinizin bir üyesi olacak şekilde tasarlanır.

  • Masif ahşap materyal
  • Yüksek kalite
  • Şık tasarım

Tamamen Boyasız Doğal Ahşap Boy Aynası Avantajları

Tamamen Boyasız Doğal Ahşap Boy Aynası Avantajları

Ahşap boy aynası, ev girişleri ve vestiyer gibi alanlar için uygun bir seçenektir. İdeal ebatlarıyla sizi boydan net bir şekilde gösterir. 1. sınıf yerli üretim doğal çamdan üretilen çerçevesi, uzun ömürlü bir performans sağlar. Sağlam gövdesi ile sizi güvende hissettirir. Üründe kullanılan Şişecam ayna, yüksek parlaklık ve yansıtmaya sahiptir. Temiz ve leke tutmaz bir yapıya sahiptir. Boyasız gelen çerçevesini dileğinize göre boyuyabilir ve cila atabilirsiniz. Bu sayede aynanız çürümeye dayanıklı olabilir. 145 cm boyu ve 41 cm genişliği sayesinde kendinizi zorlanmadan görebilirsiniz. Modelin çerçeve kalınlığı, müşteri için bir avantaj sağlar. 2 cm x 4 cm kalınlığı ile kırılmaya karşı oldukça dayanıklı bir çerçeveye sahiptir. Epso masif ahşap 41x145 cm boyasız ayaklı ayna modelini kullanarak evinize bambaşka bir hava katabilirsiniz.

Avantajlı Tamamen Doğal Masif Ahşap Boy Aynası Fiyatı

Avantajlı Tamamen Doğal Masif Ahşap Boy Aynası Fiyatı

Epso masif ahşap 41x145 cm boyasız tamamen doğal ayaklı boy aynası fiyatı, her bütçeye hitap edecek şekilde ve tüm özellikleri göze alınarak belirlenir. Uzun ömürlülüğü sayesinde ekonominizi korur. Kimyasal içermeyen bu ürün, aynı zamanda çevreye ve doğaya zarar vermez. Bağlantı noktalarından vidalar ile güçlendirilmiş çerçevesi, uzun yıllar evinizde kullanabilme imkanı sunar. Tasarımı ve sadeliği ile tüm gözleri üzerine çeker. Markanın boy aynasını dilediğiniz gibi süsleyebilir ya da boyayabilirsiniz. Bu sayede kişiselleştirilebilir bir üründür. Bu ayna karşısında tüm kıyafetlerinizi deneyebilir nasıl durduğuna bakabilirsiniz. Bu modelin netliği ve parlaklığı sayesinde hiçbir detay gözünüzden kaçmaz. Hafif ayakları sayesinde istediğiniz yere yerleştirebilirsiniz. Bu özelliği, kendinizi rahat bir şekilde görme imkanı sunar. Ürün, şık ve zarif bir tasarıma sahiptir. Dayanıklı boy aynası ile evinizi süsleyebilirsiniz.

Dayanıklı ve Zarif Epso Ayaklı Boy Aynası

Dayanıklı ve Zarif Epso Ayaklı Boy Aynası

Epso masif ahşap 41x145 cm boyasız tamamen doğal ayaklı boy aynası yorumları, fikir edinme konusunda size yardımcı olabilir. Pürüzsüz çerçevesi ve dikdörtgen tasarımı, size verimli bir çalışma alanı yaratır. Zarif tasarımı ve şık ayrıntıları ile evinize farklı bir boyut kazandırır. Bu modeli duvara yaslayarak kullanabileceğiniz gibi bir vida yardımıyla odanızda istediğiniz bir yere asabilirsiniz. 1. kalite sağlam çam ağacından üretilen çerçevesi, kırılmaya karşı dayanıklıdır. Bu sayede güvenle evinizde kullanabilirsiniz. Bu ayaklı boy aynası, ev dışında pek çok yerde kullanılabilir. Ofisinize ve işletmenize farklı bir görünüm katar. Dekor amaçlı veya boy aynası olarak kullanılabilir. Ergonomik tasarımı sayesinde kendinizi boydan net bir şekilde görme imkanı sağlar. Uygun ebatları ile kolay taşınabilir. Avantajlı boyasız tamamen doğal masif ahşap boy aynasına Trendyol’dan göz atabilirsiniz.