Epsilon Yayınevi Ölüme Fısıldayan Adam

294,94 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
293,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
326,16 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
336,55 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Epsilon Yayınevi Ölüme Fısıldayan Adam

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Epsilon Satıcı Ünvanı: EPSİLON YAYINEVİ TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0336058194200001 Vergi Kimlik Numarası: 3360581942
    Bu ürün Epsilon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ölüme Fısıldayan Adam “Yanmış kibrit çöplerini âdeti olduğu gibi mumların altına koyup üzerlerine erimiş mum döktü. Sanki yanan kibrit çöpleri bizdik, mum dipleri de mezarımız... Kibrit çöpü mezarlığı, bizim gibi kırık ve kaybedenler için ne güzel bir benzetmeydi... Yana yana yaşa, yanarak öl ve öldükten sonra da yanmaya devam et. Yanmak tüm varoluşunu tanımlıyormuş gibi...” Geçmişindeki acıların küllerinden doğmuş, zeki bir dolandırıcı... Arı kovanına giren kelebek. Yaşamadığı için ölmeyi bile beceremeyen, hayata küskün bir kız... Sudan korkan balık. Tanrı’nın birbirlerinde çare bulmaları için bir araya getirdiği iki kişi. Peki ya, bir gün ömrü olan bir kelebek yarına aşık olursa ne olacak?

Ürün Özellikleri

  • Yazar Büşra Yılmaz
  • Roman Türü Korku-Gerilim
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2021
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Ölüme Fısıldayan Adam - Büşra Yılmaz | Epsilon Yayınevi

Ölüme Fısıldayan Adam, Epsilon Yayınevi tarafından çıkarılan ve gençlerin oldukça sevdiği türler arasında yer alan kitaplardan biridir. Oldukça popüler olan ve sıklıkla tercih edilen Ölüme Fısıldayan Adam genç bir yazar tarafından kaleme alınmış ve büyük bir başarı elde etmiştir. Lise yıllarında çoğu gencin okuduğu ve okumakta olduğu Ölüme Fısıldayan Adam kitabı konusu ile de ilgi çekici olmayı başarmıştır. Gençlerin kitap okuma alışkanlığı kazanma yolunda geçtiği adımlardan biri olan, bu gibi kitapların bazı yararları vardır;

  • Okuyan insanların hayal gücü genişler
  • Farklı bakış açıları kazanabilir
  • Kelime dağarcıkları gelişir.

Ölüme Fısıldayan Adam İçeriği

Ölüme Fısıldayan Adam İçeriği

İnternet üzerinden yazdığı kitapla popüler olan ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Ölüme Fısıldayan Adam, Büşra Yılmaz adlı genç bir yazar tarafından kurgulanmıştır. Ölüme Fısıldayan Adam yazarı ilginç ve bir o kadar da çarpıcı aşk hikayesi ile eserini okuyucuya sunmaktadır. Ölüme Fısıldayan Adam konusu itibariyle içerisinde bolca aşk bulunduran bir kitaptır. Acılı geçmişe sahip olan bir dolandırıcı ile hayata karşı kayıtsız ve umutsuz bir genç kızın bir araya gelişleri ve yayacakları fırtınalı aşkı konu almaktadır. Bu sebeple oldukça ilgi çekici ve merak uyandırıcı öğeler barındıran Ölüme Fısıldayan Adam türü ile de aşk, edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ölüme Fısıldayan Adam kitabının kaç sayfa aralığında olduğu da kalın kitap sevmeyenler tarafından merak edilen konulardan biridir. 424 sayfa aralığında bir içeriğe sahip olan Ölüme Fısıldayan Adam kitabı bazı özellikleri çerçevesinde geçiş kitabı olarak değerlendirebilmektedir. Kalın kitaplar, genç okurların gözünü korkutabilmektedir. Bu sebeple bu tarz kitapları alıştırma kitabı olarak değerlendirebilirsiniz.

Ölüme Fısıldayan Adam Kitap Yorumu

Ölüme Adam Kitap Yorumu

Kitap okumayı sevmeyen gençler için sevdirici niteliklere sahip olan Ölüme Fısıldayan Adam okuma alışkanlığı kazanma yolunda oldukça iyi seçimlerden biri olabilmektedir. Kitap okuma sevgisi ve alışkanlığı kazanmadan önce, hangi türleri sevdiğinizi nelere ilgi duyduğunuzu belirleyip o doğrultuda kitap seçimleri yapmak, sizi kitaba yaklaştıracak etkenlerdir. Ölüme Fısıldayan Adam kitap yorumu da okuyan insanların kitap hakkında yorumlarını ve eleştirilerini içerdiği için dikkate alınacak noktalardan biri olup kitap seçimini de oldukça etkileyecek unsurlardan biridir. Aynı zamanda kitap hakkında iyi okurların yaptıkları detaylı incelemeler de kitapta kafanızda oluşabilecek soru işaretlerini gidermeye yardımcı olmakla birlikte, kitap hakkında detaylı bilgileri de içermesi ile oldukça açıklayıcı olmaktadır. Bazı kitapların isimleri de kitap seçimini etkilemektedir. 9786051731438 kodlu Ölüme Fısıldayan Adam kitabı da ismi ile ilgi çekici olmakta ve okumaya davet eden bir çekiciliğe sahip olmaktadır.

Ölüme Fısıldayan Adam Fiyat

Ölüme Fısıldayan Adam Fiyat

Kitap fiyatları, kitabın sahip olduğu özellikler çerçevesinde değişkenlik gösterebilmektedir. Bu değişkenliklerin içine kitabın sayfa sayısı ve yayınlandığı yayınevi ile kitabın niteliği de eklenmektedir. Aynı zamanda, kitabı tercih edilmesi ve popülerliği de değişikliklere sebep olabilmektedir. Ölüme Fısıldayan Adam fiyat olarak uygun olmakta ve her bütçeye uyacak aralığa sahip olmaktadır. Tüm duyguları bir arada yaşatan kitap arayanların oldukça seveceği Ölüme Fısıldayan Adam kitap olarak her kesime hitap edebilmektedir. Kitap zevki her insanda farklılık gösterebilme ile birlikte insanların kitaptan beklentileri de farklı olabilmektedir. Bu sebeple bir kitap ne kadar popüler olsa da beğenmeyen okuyucu mutlaka çıkacaktır. Yorumları dikkate almanın yanında kitabı okuyup kendiniz karar vermeniz her zaman en sağlıklısı olacaktır. Ölüme Fısıldayan Adam satın almak için farklı seçenekler bulunmakla birlikte her yerde kolaylıkla bulabileceğiniz kitaplardan biri olmaktadır. Yaş aralığı 25 ve üzerindeki gençlere hitap etmemekle birlikte kitabı daha küçük sevdiklerinize hediye edebilmeniz de oldukça şık bir hareket olacaktır.