Epsilon Yayınevi Buz Ve Ateşin Şarkısı 4

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Epsilon Yayınevi Buz Ve Ateşin Şarkısı 4

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • BUZ VE ATESIN SARKISI IVGeorge R. R. Martin, imgesel kurguya yeni bir soluk getiren abidevi serisinin uzun zamandir beklenen dördüncü cildi Kargalarin Ziyafeti ile saheserine devam ediyor.Yedi Krallik taki çetin mücadelelerde hayatta kalmayi basaranlar, emelleri için yeni savaslara girisir. Insan suretindeki kargalar, ziyafet için bir araya gelerek yeni komplolar hazirlar ve tehlikeli ittifaklar kurar. Asiller ve siradan insanlar, askerler ve büyücüler, katiller ve bilgeler
  • bahtlari ve elbette hayatlari ugruna bir araya gelir…Kargalarin ziyafetinde çogu misafirdir fakat azi nefes almaya devam edebilecektir…'Müthis bir cilt daha.'Time Out London'Martin, Buz ve Atesin Sarkisi nin bu cildiyle de fantastik türünü yüceltmeye devam ediyor.'STL'Amerika nin Tolkien i.'Time'Buz ve Atesin Sarkisi saglam bir sekilde çok satanlar listelerinde çünkü muhtemelen en iyi fantastik seri.'Detroit Free Press Ürün Adı: Kargaların Ziyafeti Kısım 1 Buz ve Ateşin Şarkısı 4 Ürün Kodu: 9789944825948 Basım Yılı: 2012.00000000 Kapak Türü: Karton Kapak Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı Çevirmen: George R.R. Martin En düşük fiyat politikasıyla, İnternet dünyasında benzersiz fiyatları siz değerli müşterilerimize sunuyoruz.%100 müşteri memnuniyetini ilke edinerek sizlere hizmet vermekteyiz. Tüm ürünlerde kargo ücretsizdir. Sipariş en geç 2-3 iş günü içerisinde kargolanır.

Ürün Özellikleri

  • Yazar George R. R. Martin
Geri Bildirim Ver