Epsilon Yayınevi Kıda K11 Işten Ve Yaşamdan Zevk Almanın Yolları - Dale Carnegie

188,50 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
225,07 TL
250 TL'ye 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
223,52 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
239,03 TL
150 TL'ye 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
268,53 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Epsilon Yayınevi Kıda K11 Işten Ve Yaşamdan Zevk Almanın Yolları - Dale Carnegie

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Turhan Kitap Kırtasiye Satıcı Ünvanı: HÜSEYİN ÇELİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bingöl Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2370239753
    Bu ürün Turhan Kitap Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yayınevi Epsilon Yayınları Yazar Dale Carnegie Barkod 9789753311007 Baskı Sayısı 58.Baskı Sayfa Sayısı 160 Cilt Durumu Ciltsiz İşinizi ne kadar severseniz sevin, hiçbir şeyin yolunda gitmediği günler mutlaka olacaktır. Dale Carnegienin bu kitapta yer verdiği, gerçekliliği zaman içinde kanıtlanmış öğütlerine kulak verirseniz
  • Diğer insanların kendilerini önemli hissetmelerini sağlayabilir, üstelik bunu büyük bir içtenlikle yapabilirsiniz. Gereksiz gerginliklerden kaçınıp, enerjinizi daha yararlı işler için harcayabilirsiniz. İnsanlara hemen "Evet" dedirtebilirsiniz. Rutin işleri motive edici fırsatlar haline getirebilirsiniz. Düşman kazanmanın yollarını görüp bunlardan kaçınabilirsiniz. Eleştiriler karşısında gülümseyebilir ve elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışabilirsiniz. İşten Ve Yaşamdan Zevk Almanın Yolları, yaşama ve insanlara karşı yepyeni bir bakış açısı geliştirmenizi ve daha önce varlığından bile haberdar olmadığınız yeteneklerinizi keşfetmenizi sağlayacaktır. Dale Carnegie kendinizi ve zamanınızı en iyi biçimde değerlendirmenize yardımcı olmayı amaçlamaktadır. Siz de iç güçlerinizi ve yeteneklerinizi geliştirip yaşamın tadını çıkartmaya başlayın. Hemen bugün! Bu ürün NetArt Medya entegrasyon paketleri ile listelenmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Dale Carnegie
Geri Bildirim Ver