Epsilon Yayınevi Geleceğe Dokunan Anneler - Çocuklukta Duygusal Ihmali Fark Etme, Tanıma, Önleme

160,17 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
168,50 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
201,46 TL

Ürün Bilgileri

Epsilon Yayınevi Geleceğe Dokunan Anneler - Çocuklukta Duygusal Ihmali Fark Etme, Tanıma, Önleme

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Epsilon Satıcı Ünvanı: EPSİLON YAYINEVİ TİCARET VE SANAYİ ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0336058194200001 Vergi Kimlik Numarası: 3360581942
    Bu ürün Epsilon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yayınevi Epsilon Yayınları Yazar Epsilon Yayınları Kolektif Barkod 9786051737850 Baskı Sayısı 1. Baskı Basım Yılı Ekim 2020 Sayfa Sayısı 184 Cilt Durumu Ciltsiz 'Projemiz Hayat Derneği' tarafından yürütülen 'Geleceğe Dokunan Anneler Projesi', 'duygusal ihmal' konusuna anneler eliyle dikkat çekilmesi ve gelecek nesillerin güçlendirilmesini hedefliyor. Amaç duygusal ihmalin gelecekte yol açabileceği olumsuz davranış kalıplarını egellemek. Çünkü sağlıklı bir aile ve toplum yapısı oluşturmak, mutlu geçirilmiş bir çocukluk dönemiyle mümkün olabilir. Duygusal ihmal ve istismar nedir? Çocuğunuzun duygusal olarak istismara uğradığını nasıl fark edersiniz? 'Yemedim yedirdim, içmedim içirdim...' demek yeterli mi? ' 'Mükemmel anne-baba' olmak zorunda mısınız? Doğru kuralları nasıl koyarsınız? Ölüm, ayrılık, boşanma gibi kaygı oluşturacak durumlarla nasıl başa çıkarsınız? Bir bebeği duygusal olarak ihmal etmek mümkün mü? 'Mükemmel' olmak isteyen anne-babalara her şeye farklı bir açıdan bakmalarını öğütleyen bu kitapta, çocukla doğum anından itibaren başlayan iletişim sürecini adım adım takip edecek, vaka analizleriyle ebeveynlerin nerede hata yaptığına şahit olacaksınız. 'Geleceğe Dokunan Anneler Projesi'nin gayretiyle bir kitap hâline gelen tüm bu bilgi ve araştırmalar, çocukların 'duygusal ihmal'den uzak büyüyüp sağlıklı bireyler hâline gelebilmesi için hazırlanmıştır. Başucunuzdaki yerini bulmasını dileriz. Bir türkü vardı, babaannem söylerdi
  • 'Neyleyim köşkü, neyleyim sarayı, İçinde salınan yâr olmayınca...' Aileleri tarafından en iyi şekilde bakılmış, hatta herkesten daha özenle büyütülmüş de olsalar duygusal olarak yalnız bırakılmış, bir insanın en büyük ihtiyacı olan duygu alışverişinden, karşılıklı sohbetlerden mahrum kalmış, ailelerinin dinlemediği, vakit geçirmediği, oyun oynamadığı, varlığı görülüp fark edilmeyen, korkularını, sevinçlerini, hayallerini anlatmasına izin verilmeyen, yani aileleriyle duygusal paylaşımda bulunmayan çocuklara, türküdeki yâr bir türlü gelmez. - Dr. Gülseren BUDAYICIOĞLU Tanıtım Metni Bu ürün NetArt Medya entegrasyon paketleri ile listelenmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Gamze Güller
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 151-200
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver