Epsilon Yayınevi Bağışıklık

534,48 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Epsilon Yayınevi Bağışıklık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kitabevimden Satıcı Ünvanı: ERAY AKDEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sivas Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0210133546
    Bu ürün kitabevimden tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Salgin ile büyük hayranlik uyandiran Erin Bowman'dan serinin merakla beklenen ikinci kitabi Bagisiklik! ONLAR MAHKÛMDU. Thea, Coen ve Nova, Achlys ten kaçmis, ancak onlari kurtardigini düsündükleri gemiye hapsedilmislerdi. BIRER SILAHA DÖNÜSMELERI GEREKIYORDU. Bu kâbusu arkalarinda biraktiklarini düsünüyorlardi. Ancak aksine, siyasi bir savasa sebep olmak ve bütün galaksiyi tehlikeye atmak üzereydi. SAVASMADAN PES ETMEYECEKLERDI. Hayatta kalmak için Achlys te ortaya çikan ölümcül salgini avantajlarina çevirip ellerindeki tek silahi kullanmalari gerekiyordu: Kendilerini. Sürükleyici, korkutucu ve heyecanli bir sekilde ilerleyen Salgin, bilimkurgu ve korkunun mükemmel birlesimi. Gözlerimi sayfalardan ayiramadim. - Amie Kaufman, Illuminae ve Aurora nin Dönüsü nün New York Times çoksatan yazari Uzay boslugunda yatan bilinmezligin korkunçlugunu çok az kisi anlar ama Erin Bowman bu hissi Salgin romaninda on ikiden vurmus. Okurken isiklari kapatmayin derim! - Beth Revis, Evrenin Ötesi nin New York Times çoksatan yazari Ürün Adı: Bağışıklık Ürün Kodu: 9786051737768 Basım Yılı: 2020.00000000 Kapak Türü: Ciltli Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı Çevirmen: Erin Bowman En düşük fiyat politikasıyla, İnternet dünyasında benzersiz fiyatları siz değerli müşterilerimize sunuyoruz.%100 müşteri memnuniyetini ilke edinerek sizlere hizmet vermekteyiz. Tüm ürünlerde kargo ücretsizdir. Sipariş en geç 2-3 iş günü içerisinde kargolanır.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Erin Bowman
  • Roman Türü Klasikler
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
Geri Bildirim Ver