10
Ekonomi İş Dünyası kategorisinde
en çok değerlendirilen 10. ürün

Epsilon Yayınevi Peynirimi Kim Kaptı

147,01 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kurumsal Fatura
160,17 TL
Kurumsal Fatura
168,50 TL
Kurumsal Fatura
179,61 TL
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
224,80 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Epsilon Yayınevi Peynirimi Kim Kaptı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hesapkitap Satıcı Ünvanı: TURKUVAZ MÜZİK KİTAP MAĞAZACILIK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0306034476400052 Vergi Kimlik Numarası: 3060344764
    Bu ürün hesapkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • EPSİLON YAYINCILIK9789753311908Spencer JohnsonKişisel Gelişim - Kişisel Gelişim Kitapları

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kişisel Gelişim
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Peynirimi Kim Kaptı - Spencer Johnson

Yazmış olduğu kitaplar ile milyonlarca insanın hayatındaki basit gerçekleri fark etmesini sağlayan Spencer Johnson Peynirimi Kim Kaptı? adlı kitabı ile de değişim ile ilgili her türlü gerçeği ve değişimi sizlere sunuyor. Epsilon Yayınları ile sizlere sunulmuş olan Peynirimi Kim Kaptı özeti, Peynir’i arayan dört karakter bulunmaktadır. Bu kitapta peynir, kişilerin elde etmeye çalıştığı bir simge olarak karşımıza çıkmaktadır. Labirent de isteklerin peşinden gidilen bir yol olarak okuyuculara sunuluyor. Dünya çapında bir yere sahip olan bu kitap, insanların değişimlere kolay bir şekilde uyum sağlamasına yardımcı olmaktadır. Hayatınızdaki basit gerçeklerin farkına daha kolay bir şekilde varmanızı sağlayan Peynirimi Kim Kaptı oku durumu ile sizler de hayatınızdaki değişimler ile farkındalık oluşmasına destek olabilirsiniz. Dili ile de bu kitap son derece büyük etki uyandırmaktadır.

  • Kişisel gelişim
  • Etkileyici dil
  • Öğretici anlatım

Peynirimi Kim Kaptı Kitabı ile Farkındalık

Peynirimi Kim Kaptı Kitabı ile Farkındalık

Kendini geliştirmeye açık olan ve her daim bir şeyler öğrenmek isteyen kişiler için farklı alanlarda kitap çeşitleri bulunmaktadır. Bu kitap çeşitleri arasına yer alan kişisel gelişim kitapları, insanların hayatlarına dokunur ve onların doğru kararlar vermesini sağlar. Peynirimi Kim Kaptı kitabı da okuyan kişilerin hayatında önemli bir yere sahip oluyor. Spencer Johnson’ın yazmış olduğu Peynirimi Kim Kaptı? kibanıda yazar, okuyucularının hem öğrenip hem de keyif almasını sağlıyor. Yazarın kaleme almış olduğu bu eser ile okuyucular da seçimlerini daha iyi yapabilmektedir. Peynirimi Kim Kaptı konusu ile okuyucularını etkilediği gibi dili ile de etkilemektedir. Peynirimi Kim Kaptı karakterleri dikkate alındığı zaman her bir karakterin belirli bir durumu simgelediğini ve okuyucuları etkilediğini görebilmeniz mümkündür.

Peynirimi Kim Kaptı Kitabı ile Kişisel Gelişim

Peynirimi Kim Kaptı Kitabı ile Kişisel Gelişim

Epsilon Yayınları Peynirimi Kim Kaptı adlı kitapta hayat içerisindeki değişimler ile ilgili pek çok bilgi sahibi olabilirsiniz. Yazarın bu kitabı, her kesim tarafından sevilerek okunmaktadır. Okuyucuları tarafından oldukça sevilen bu kitap hem kişisel gelişim açısından hem de bilgi sahibi olunması açısından okuyucularına önemli bilgiler vermektedir. Kişisel gelişim kitapları okumaktan zevk alan kişiler tarafından oldukça sevilen bu kitap hayata dair bilgiler içermektedir. Bu kitap okuyucularını oldukça etkilemektedir. Peynirimi Kim Kaptı kaç sayfa sorularına ise kitabın 84 sayfa olduğunu yanıtını vermek mümkündür. Peynirimi Kim Kaptı yorum ve değerlendirmelerine bakıldığı zaman kitabı okuyan kişilerin yorumlarını ve merak ettiğiniz soruların cevabının bulabilmeniz mümkündür. Her türlü okuyucu kitlesine hitap etmeyi başaran yazar, bu kitabı da sizlerin beğenisine sunulmaktadır. Okuyanlar için kitapta oldukça etkileyici bilgiler bulunmaktadır.

Peynirimi Kim Kaptı Kitabı ile Değişime Hazırlanın

Peynirimi Kim Kaptı Kitabı ile Değişime Hazırlanın

Hem geleceğinize yönelik atacağınızın adımların hem de ne gibi durumlar ile karşılaşabileceğiniz anları size göstermesi bakımından bu kitap son derece önemli bir yer tutmaktadır. Bu kitabı okuyarak elde edeceğiniz bilgiler hayatınız açısından oldukça olumlu olacaktır. Dr. Spencer Johnson Peynirimi Kim Kaptı sizlerin kişisel gelişmesinde yardımcı olduğu gibi sosyal hayatınızda da etkisi bulunacaktır. Yazarın yazmış olduğu kitap ile yeni bir dünyanın kapısını aralayabilirsiniz. Bu kitao, okuyucularının kendilerini geliştirmesine önemli bir katkıda bulunuyor. Hayatınızdaki değişimleri daha kolay bir şekilde fark etmek istiyorsanız sizler de bu kitabı okuyabilirsiniz. Sizler de bu yazarın oldukça etkileyici ve eşsiz dilini okumak için Trendyol sayfasından Peynirimi Kim Kaptı satın al seçeneği ile kitaba avantajlı ve hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz.