Epsilon Yayınevi Dost Kazanma Ve Insanları Etkileme Sanatı

235 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
11 saat 48 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
48 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
2 Adet ve Üzeri %1 İndirim
Kurumsal Fatura
199,99 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kurumsal Fatura
190,57 TL
48 dakika içinde sipariş verirsen bugün kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
222,30 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Epsilon Yayınevi Dost Kazanma Ve Insanları Etkileme Sanatı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Vefa Kitap Satıcı Ünvanı: MUSTAFA ARSLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0830072696
    Bu ürün Vefa Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kod : 9789753311212 Yayıncı : Epsilon Yayınevi Yazar : Dale Carnegie Yayın Dili : Türkçe Basım Tarihi : 2018-04-02 Baskı Sayısı : 5.Baskı Sayfa Sayısı : 280 Boyut : 135 X 195 Kapak : Kağıt : Hayal ettiğiniz işin peşine düşerseniz bu işi elde edebilirsiniz. Şu anki işinizde daha iyi olmak isterseniz bunu da başarabilirsiniz. İçinde bulunduğunuz koşulları değiştirip lehinize çevirmek sizin elinizde! Bu kitapta yer alan, geçerliliği zaman içinde kanıtlanmış öğütler, elli yıldır binlerce ünlü insanı hem iş hem de özel yaşamlarında başarı merdiveninin zirvesine taşıdı. Dost Kazanma ve İnsanları Etkileme Sanatı 2000`li yılların rekabeti ve karmaşası içindeki okuyucuların da potansiyellerinin doruk noktasına ulaşmalarını sağlamak için gözden geçirildi ve günümüze uyarlandı. Bu kitabı okuduğunuzda
  • insanların sizden hoşlanmalarını ve sizinle fikir birliğine varmalarını sağlamanın, onları kırıp incitmeden değiştirmenin yollarını öğrenecek, yaşamın sizin için daha kolay hale geldiğini göreceksiniz. Zirvede herkese yer var. Yeter ki siz ulaşmayı bilin!

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Dale Carnegie
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 251-300
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Epsilon Yayınları Dost Kazanma ve Insanları Etkileme Sanatı

Dünyanın en kaliteli kitap yayın evi olan Epsilon Yayınları tarafından özel olarak hazırlanan Dost Kazanma ve İnsanları Etkileme Sanatı kitabını yakından incelemenizi tavsiye ederiz. En iyi kuşe kâğıdı üzerinden hazırlanan bu ürün her yaştan bireylere hitap eder. Böylece özellikle kısa sürede kalıcı olarak dost kazanmak ve insanları her konuda etkileme sanatı elde etmek için Epsilon Yayınları Dost Kazanma ve İnsanları Etkileme Sanatı-P 5700063 serisini satın alabilirsiniz. Promosyonlu olarak da satışa sunulan kitap serisi üzerinden ayrıca sağlıklı kişisel gelişime de sahip olabilirsiniz. Çünkü ürün zengin ve faydalı içerikler sunar.

  • Kaliteli
  • Keyifli
  • İlginç

Dost Kazanma ve İnsanları Etkileme Sanatı Kitabı İçeriği

Türkiye piyasalarından da yoğun olarak satın alınan Epsilon Yayınları Dost Kazanma ve İnsanları Etkileme sanatı 9789753311212 kitabı adından da anlaşılacağı üzere dost kazanma ve insanları etkileme konusunda sınıfta kalan bireylerin tüm bu sorunlardan kolayca kurtulmasını sağlayan özel bir kitap serisidir. Bu bağlamda dost kazanma ve insanları etkileme sanatı konusunda sadece bu kitap modelinden satın almanız tavsiye edilir. Seri kafa karıştırıcı içerikler sunar. Tam aksine içeriği son derece sade ve anlaşılırdır. Bu nedenle de zihin karıştırmadan okuyucularının çevresinden veya global anlamda sağlıklı bir biçimde dost kazanma ve insanları etkileme sanatında profesyonel olmasına destek oluyor. Böylece benzeri türden amatör ürünlere yüksek ödeme yapmaktan sizleri ömür boyu kurtarıyor. Lider bir kitap türü olan dost kazanma ve insanları etkileme sanatı kitabı birçok özelliklere sahiptir. Dost Kazanma ve İnsanları Etkileme Sanatı kitabını ister tek adet ister tek seferde toptan olarak da satın alabilirsiniz.

Dost Kazanma ve İnsanları Etkileme Sanatı Yorumları

Dijital dünya üzerinden dost kazanma ve insanları etkileme sanatı kitabı hakkındaki tüm yorumlara da ulaşabilirsiniz. Kitabı satın alanlar ürün hakkında yorum yapıyor. Özellikle yayın evleri tarafından dost kazanma ve insanları etkileme sanatı kitabı tavsiyeleri yapıyor. Böylece kitabı satın almak isteyen firma ve bireyler bu yorumlara bakarak da yol alıyor. Epsilon Dost Kazanma ve İnsanları Etkileme Sanatı kitap satın almadan önce ürünü kapsamlı olarak gözde geçirebilirsiniz. Platformda yer alan gelişmiş arama motoru üzerinden ürün hakkında merak ettiğiniz her şeyi öğrenebilirsiniz. Epsilon Yayınlarının bir numaralı önceliği olan Dost Kazanma ve İnsanları Etkileme Sanatı kitabıyla gününüzü daha keyifli bir hale getirebilirsiniz. Profesyonel Dale Carnegie dost kazanma ve insanları etkileme sanatı kitabınızı satın aldıktan hemen sonra günlük olarak okuyabilirsiniz. Ya da iş hayatınızın daha sağlıklı akması açısından kitapta sunulan insanları etkileme sanatı tüm temel bilgilere ulaşabilirsiniz.

Dost Kazanma ve İnsanları Etkileme Sanatı Kitabı Fiyatı

En gözde kitaplar listesinde yer alan Epsilon Yayınları Dost Kazanma Ve İnsanları Etkileme Sanatı fiyatı incelemenizde faydalar söz konusudur. Dost Kazanma ve İnsanları Etkileme Sanatı kitabını avantajlı fiyat seçeneklerini değerlendirerek satın alabilirsiniz. Geniş içerikli bir kitap aradığınızda Epsilon Yayınları Dost Kazanma ve İnsanları Etkileme Sanatı içeriğine bakabilirsiniz. Bu ürünü sektörde özel kılan birçok etkenler söz konusudur. Kitabın geniş içerikli olması önem arz eder. Dilerseniz Epsilon Yayınları Dost Kazanma ve İnsanları Etkileme Sanatı yorumlarına göz atarak bu ürün hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Trendyol’da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek okumaya başlayabilirsiniz.