Epsilon Yayınevi Bizimle Başladı Bizimle Bitti Colleen Hoover

200 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
2. Ürüne %7 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
227,91 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
215,35 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.500 TL'ye 99 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Epsilon Yayınevi Bizimle Başladı Bizimle Bitti Colleen Hoover

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Vefa Kitap Satıcı Ünvanı: MUSTAFA ARSLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0830072696
    Bu ürün Vefa Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bizimle başladı bizimle bitti Colleen hoover “gelecekte bir mucize olur da kendini yeniden âşık olacak durumda bulursan, bana âşık ol.” Ailesinden ona miras kalan öğrenilmiş çaresizliğe başkaldıran Lily’nin tüm acılara rağmen yeniden doğuşunun ümit ve sevgi dolu hikâyesi... Içine doğdukları aileyi seçememenin yarattığı acının üstesinden beraber gelmeye çalışan lily ile atlas’ın hayatlarındaki ve hayallerindeki dönüşüm hayranlık uyandırıyor. Ilginç tesadüflerle bezeli bu romanı okurken kendinizden bir parça bulacaksınız. Bizimle başladı bizimle bitti , asla vazgeçmeyen ve “yüzmeye devam etmek” isteyenlerin kitabı
  • başkaldırının ve empatinin yazıya dökülmüş hâli... “colleen hoover, cesaretle, umutla ve gözyaşlarıyla inşa ettiğimiz aşkın kırılganlığını hatırlatıyor bize. Kalbi çarpan herkes bu kitabı okumalı.” - kami garcia , the new york times Çoksatan yazarı “gerçekten muhteşem, çok dokunaklı ve etkisini her zaman hissedeceğiniz bir hikâye. Nesilden nesile, elden ele aktarılacak bir kitap.” - Usa today “colleen hoover’ın en cesur ve cüretkâr romanı. Sizi hemen içine çekecek bir hikâye.” - New york daily news Çeviri: Gözde soykan Orijinal adı: It end with us Editör: Berrak güngör Cilt bilgisi: Karton kapak Kâğıt bilgisi : 3. Hamur Sayfa sayısı: 376 Kitap boyutları: 13,5x21 cm

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Colleen Hoover
  • Roman Türü Aşk-Romantik
  • Cilt Bilgisi Ciltsiz
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Epsilon Yayınları Bizimle Başladı Bizimle Bitti Colleen Hoover

Romanlar, çoğu insanın okumaktan zevk aldığı türlerin başında gelir. Özellikle de duygusal içerikli aşk romanları oldukça sevilir. Kendinize ayırdığınız zamanları roman okuyarak değerlendirebilir ve kitapların dünyasında kendinize keyifli molalar oluşturabilirsiniz. Okuması zevkli, oldukça beğenilen bir kitap olan, Bizimle Başladı Bizimle Bitti Colleen Hoover’ın roman türünde yazmış olduğu bir eserdir. Bu eser, yazarın sevilen kitapları arasında yer alır. Eserin; insanı içine çeken bir anlatımı vardır. Dokunaklı ve etkisini uzun süre hissedeceğiniz bir eserdir. Romanın ana karakteri olan Lily’nin hayattaki her şeye rağmen verdiği mücadelesini, yeniden doğuşunu ve hayata karşı ümidini anlatır. Bu roman, yaşadığı acıların üstesinden gelmeye çalışan bir karakterin sürükleyici hikayesidir. Yazarın, roman konusundaki başarısını anlatımıyla ortaya koyduğu ve oldukça beğenilen kitabıdır.

  • Romantik aşk romanı
  • Sürükleyici anlatım
  • Etkileyici hikaye

Etkileyici Anlatımı ile Bizimle Başladı Bizimle Bitti

Etkileyici Anlatımı ile Bizimle Başladı Bizimle Bitti

Epsilon Yayınları Bizimle Başladı Bizimle Bitti Colleen Hoover’ın romantik aşk romanıdır. Eser, Lily adlı bir genç kızın değişim ve dönüşüm hikayesini anlatır. Dili oldukça sürükleyicidir. Kitapta, Lily’nin ailevi sorunları olduğundan, içine doğduğu aileyi seçmemenin yarattığı acıdan ve sonrasında bu sorunlarla nasıl baş ettiğinden bahsedilir. Bu eserle, ailevi sorunlarla baş eden ve bunun üstesinden beraberce gelmeye çalışan Lily ve Atlas’ın dönüşümüne ve maceralarına eşlik edersiniz. Tesadüflerin hayatlarını şekillendirdiği, kurdukları ilişkilerle kendilerini dönüştüren kahramanların serüveni, okuyanları etkiler. İçerisinde birçok duyguyu barındıran bu kitap, okuyanların kalplerine hitap eder. Eserde, kahramanların umudu, yer yer okuyanlara da umut verirken, onların yaşadıkları acılara ise gözyaşlarınız eşlik eder. Ailesinden ona aktarılan öğrenilmiş çaresizlik zincirini kırmaya çalışan Lily’nin sevgi dolu bu hikayesi okuyuculara ilham verir. Siz de bu eseri tercih edebilirsiniz.

Sürükleyici Bir Aşk Romanı Bizimle Başladı Bizimle Bitti

Sürükleyici Bir Aşk Romanı Bizimle Başladı Bizimle Bitti

Eserin orijinal adı; It End With Us olup; editörü Berrak Güngör’dür. Eser; 376 sayfadır. Bu roman; sürükleyici anlatımıyla okurların üzerinde derin bir etki bırakır. Zor bir yaşamdan gelen karakterlerin, yaşadıkları dönüşümler ve farkındalıkları okuru oldukça etkiler. Okurların kendi hayatlarından parçalar bulacağı bir romandır. Bu kitapta umudun yanı sıra, başkaldırının, vazgeçmemenin ve her zorluğa rağmen pes etmemenin örnekleri vardır. Bu roman; naif, acı dolu ve gözyaşlarıyla inşa edilen aşkın, çarpıcı bir örneğidir. Dokunaklı bir aşk romanı olan bu eser yazarın cüretkar romanlarındandır. Hem okurlar hem de yazarlar tarafından beğenilen ve övülen bir eserdir. Epsilon Yayınları Bizimle Başladı Bizimle Bitti Colleen Hoover yorumları ile öne çıkar ve okuyucular tarafından oldukça tavsiye edilir. Siz de etkileyici bir anlatıma sahip olan bu ürünü deneyimleyebilirsiniz.

Epsilon Yayınları Bizimle Başladı Bizimle Bitti Fiyatı

Epsilon Yayınları Bizimle Başladı Bizimle Bitti Fiyatı

Colleen Hoover’ın bu romanı, okuyanların kendi hayatlarından bir şeyler bulacağı, umut dolu, aynı zamanda acıların da olduğu bir kitaptır. Asla vazgeçmeyen karakterlerin güçlü halleri dikkat çeker. Nesilden nesile aktarılacak, sevdiklerinize de tavsiye edeceğiniz dokunaklı bir hikayedir. Bu eserle naif bir aşk hikayesinin yanında, tesadüflerin bir araya getirdiği insanların maceralarına eşlik edebilirsiniz. Bu eser, sizi gerçek dünyadan alır ve sürükleyici bir aşk hikayesine götürür. Edebiyat açısından başarılı ve sevilen bu eser, kütüphanenizde bulundurmak isteyeceğiniz bir romandır. Ayrıca sevdiklerinize de hediye edebilir onların da bu keyifli romanı okumalarını sağlayabilirsiniz. Epsilon Yayınları Bizimle Başladı Bizimle Bitti Colleen Hoover fiyatı ile dikkat çeken bir eserdir. Siz de okurlar tarafından oldukça beğenilen bu aşk romanına, Trendyol'dan bütçenize uygun fiyat avantajı ile sahip olabilirsiniz.