EPİVERA Aloe Vera Özlü Kırışıklık Karşıtı Anti-aging Nemlendirici Yüz Kremi

249 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

EPİVERA Aloe Vera Özlü Kırışıklık Karşıtı Anti-aging Nemlendirici Yüz Kremi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Alfa İnteraktif Kozmetik Satıcı Ünvanı: ALFA İNTERAKTİF KOZMETİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0051081825300001 Vergi Kimlik Numarası: 0510818253
    Bu ürün Alfa İnteraktif Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Epivera aloe vera özlü yaşlanma karşıtı anti-Aging nemlendirici yüz kremi *içeriğindeki yüksek kolajen ve peptitle gençleşmeye yardımcı olur. *göz altı morluklarını ve torbalarını gidermeye yardımcı olur. *nemlendirici özelliği sayesinde kuru ve cansız ciltleri nemlendirir, onarır. *yüzde ve tüm vücutta kullanılabilir. *kullanımı:* Temiz ve kuru cilde sabah ve akşam yatmadan önce günde 2 defa cildinizde emilene kadar masaj yaparak uygulayın. Düzenli kullanımda gözle görülür etki.

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • SPF SPF 20 - 40
  • Hacim 51 - 75 ml
  • Tip Kavanoz
  • Kullanma Amacı Yaşlanma Karşıtı
  • Form Jel
  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • İçerik Kolajen
  • Yaşlanma Karşıtı Evet
Geri Bildirim Ver

Epivera Aloe Vera Özlü Kırışıklık Giderici ve Nemlendirici Jel

Kırışıklık; yaşın ilerlemesi, genetik etkenler, birçok problemin kaynağı olan stres ve güneş ışığı gibi problemler sonucu ortaya çıkar. Yaş aldıkça cildiniz daha az yağ üretir ve derinizin altındaki yağ dokusundaki yağlar azalır. Bu durum sonucunda cildiniz kurur ve kırışıklıklar oluşur. Kırışıklık için yaşın ilerlemesi gibi doğal etkenlerin yanı sıra kolajen ve elastin liflerini parçalayıp zarar veren güneş ışığı, sağlıksız beslenme, sigara ve alkol gibi dış faktörler de bulunur. Epivera aloe vera özlü kırışıklık giderici ve nemlendirici jel ise yüzünüzü nemlendirmeye ve kırışıklık oluşumunun önüne geçmenize yardımcı olur. Kırışıklık yılların izleri olarak kabul görse de bu durumla Epivera aloe vera kullanarak başa çıkabilir, cildinizin sağlıklı bir görünüme kavuşmasını sağlayabilirsiniz. Bu sayede istediğiniz temiz cilde sahip olabilirsiniz.

  • Kırışıklık karşıtı
  • Nemlendirerek onarma
  • Cildi sıkılaştırma

Sağlıklı Epivera Marka Aloe Vera Özlü Jel İçeriği

İçeriğinde %100 doğal aloe vera, buğday ve üzüm çekirdeği özü ve yüksek oranda kolajenle peptit bulunur. Kolajen üretiminin azalması yaşlandıkça görülen bir sonuçtur. Yaş ilerlediği için oluşumu yavaştır. Eksikliğinde başta kırışıklık olmak üzere birçok soruna yol açar. Aloe veranın cilt üzerinde yenileme, onarma ve nemlendirme etkileri görülür. Epivera aloe vera jel içerdiği maddelerle cildinizi nemlendirir, kolajen desteği verir ve düzenli kullanımda kırışıklıkların önüne geçer. Göz altı torbaları göz çevresindeki yağların öne gelmesiyle; morlukları ise stres, düzensiz uyku ve kolajen eksikliğinden meydana gelir. Kırışıklığa da sebep olan kolajen eksikliği göz altı torbaları ve morlukları durumunda da karşınıza çıkar. Bu ürün cildinizin nem isteğini karşılar ve kolajen takviyesi sağlar. Siz de içerdiği faydalı bileşenlerle sizi ve cildinizi önemseyen bu ürünü güvenle tercih edebilirsiniz.

Bütçe Dostu Kırışıklık Giderici Epivera Jel Kullanımı

Yüz için kullanılan ürünlerin içeriği önemlidir. Eğer zararlı kimyasal maddeler var ise bu ürünler ciltte toksin oluşturur. Bu toksinler cildi sağlıksız gösterir ve kırışıklığa sebep olan elastik özelliğin kaybolmasına sebep olur. Epi Vera jel ürününü kullandığınızda gözeneklerinizi açar ve cildinize zararı olan toksinleri arındırırsınız. Nemlendirici özelliği ile hem cildinizin günlük nemin alınmasını sağlarsınız hem de kırışıklıkların önüne geçersiniz. Epivera aloe vera özlü kırışıklık giderici ve nemlendirici jel fiyatları müşteriler tarafından oldukça merak edilen ve araştırılan konulardandır. Bu ürünü kullanarak siz de ihtiyacınız olan görünüme kolayca ulaşabilirsiniz. Üründen doğru sonuç almak için düzenli olarak temiz ve kuru cilde günde 2 kez masaj yaparak uygulanması gerekir. Bu sayede mevcut kırışıklıkların ilerlemesini durdurabilir ve oluşmasını önlemeye yardımcı olabilirsiniz.

Epivera Kırışıklık Giderici ve Nemlendirici Jel Yorumları

Yüzde çok mimik kullanmak kırışıklıklara sebep olan etmenlerdendir. Çoğu insan yüzünde oluşan yaş izlerinin ve kırışıklıkların önüne geçmek ister. Epivera aloe vera özlü kırışıklık giderici ve nemlendirici jel kullananlar yüzlerindeki kırışıklıkları onarmanın yanı sıra size aktardığı kolajen desteği ile yeni kırışıklıkların da önüne geçer. Bu ürün sayesinde istediğiniz görünüme kolayca kavuşabilirsiniz. Ürünü kullanmak için yaş almayı, kolajen seviyesinin azalmasını beklemenize gerek kalmaz. 15 yaş üstü tüm müşteriler bu ürünü yüzünde ve tüm vücudunda kullanabilir. Siz de kafanıza takılan sorular için Epivera aloe vera özlü kırışıklık giderici ve nemlendirici jel yorumları kısmına bakabilir, müşteri deneyimleriyle sorularınıza cevap alabilirsiniz. Trendyol sayesinde daha önce satın alan müşterilerin yazdığı yorumları okuyarak detaylı bilgiye ulaşabilir, kullanan müşterilerin fikir ve deneyimlerinden faydalanabilirsiniz.