Epicure Ince Pudralı Yaseminli Tek Kullanımlık Sir Ağda 60ml

90 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
135,70 TL
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Epicure Ince Pudralı Yaseminli Tek Kullanımlık Sir Ağda 60ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: T&G Makyaj Kozmetik Satıcı Ünvanı: GÖKHAN OTYAKMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 6236529810200015 Vergi Kimlik Numarası: 6490433165
    Bu ürün T&G Makyaj Kozmetik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 40 adet sipariş verilebilir. 40 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Epicure Yaseminli Yarı Pudralı Tek Kullanımlık Konserve Sir Ağda 60 ml Epicure Yaseminli Yarı Pudralı Tek Kullanımlık Konserve Sir Ağda, doğal reçineden üretilmiştir. Epicure Yaseminli Yarı Pudralı Tek Kullanımlık Konserve Sir Ağda Özellikleri >Şeker ve türevi içermeyen ürün kıl köklerini beslemez. >İçeriği sayesinde cildi besler ve cilde yumuşaklık kazandırır. >Çok kısa tüyleri bile acıtmadan kökünden alır. >Hassas bölge, koltuk altı, bikini bölgesi, dudak üstü ve kaş üstünde kullanmak için uygundur. >Hassas ciltler için ideal olan ürün, hem sıcak hem soğuk havada kullanıma uygundur. >Yasemin kokulu yapıya ve pembe sedefli bir görünüme sahiptir. Epicure Yaseminli Yarı Pudralı Tek Kullanımlık Konserve Sir Ağda Kullanımı >Ürünü tüylerin çıkış yönünde, ince bir tabaka halinde uygulayın. >Ağda bezini ürünün üzerine yapıştırın ve bezi tüylerin aksi yönüne doğru, tek seferde çekin. Dikkat! >Cilt aşırı hassassa uygulama öncesi cildin pudralanması önerilir. %100 orijinaldır.Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir. 1

Ürün Özellikleri

  • Form Kavanoz
  • Ürün Tipi Sir Ağda
Geri Bildirim Ver