Ephesus Yayınları The Book Of M Kıyamet Başlıyor! Ciltli Peng Shepherd

239 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
239,91 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
246,85 TL
250 TL'ye 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
280,26 TL
2. Ürüne 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
279,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Ephesus Yayınları The Book Of M Kıyamet Başlıyor! Ciltli Peng Shepherd

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: 7-24 kitap Satıcı Ünvanı: FELEK KAĞAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hakkari Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4870442986
    Bu ürün 7-24 kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yayınevi Ephesus Yayınları Yazar Peng Shepherd Barkod 9786057583703 Baskı Sayısı 1.Baskı Sayfa Sayısı 448 Cilt Durumu Ciltli Doğaüstü bir felaketin hüküm sürdüğü bir dünyada geçen The Book of M, sevdikleri-ni kurtarabilmek için her şeyini feda etmek zorunda kalan bir grup insanın etkileyici hikâyesini konu ediniyor. Bir akşamüstü, Hindistan’da akıllara durgunluk veren bir olay yaşanır. Sıradan bir adam göl-gesini kaybeder ve bu olay tüm dünyaya yayıl-maya başlar. Gölgelerini kaybedenler yepyeni güçlere kavuşsalar da bunun karşılığında ciddi bir bedel ödemek zorundadırlar: Bütün hatıra-larını kaybetmek.Ory ve karısı Max, ormanın derinliklerinde terk edilmiş bir otele sığınarak şimdiye ka-dar Unutuş’tan kaçmayı başarmışlardır. Ama bir gün yaşadıkları beklenmedik bir olay, tüm planlarını altüst eder. Ory ve Max’i oldukça tehlikeli bir yolculuk beklemektedir“Bu kitap büyük bir özenle hazırlanmış, dün-yanın sonunu anlatan bir gerilim romanı… Shepherd’ın beklenmedik gelişmelerle okuru şaşırttığı ve anılarımızın ne kadar değerli oldu-ğunu bize ustalıkla anlattığı The Book of M, ol-dukça çarpıcı ve yaratıcı bir dille yazılmış.” -USA Today Bu ürün NetArt Medya entegrasyon paketleri ile listelenmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar Peng Shepherd
  • Roman Türü Korku-Gerilim
  • Cilt Bilgisi Ciltli
  • Basım Yılı 2021
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

The Book Of M Kıyamet Başlıyor! Ciltli - Peng Shepherd | Ephesus Yayınları

Fantastik tutkunlarını büyüleyecek bir roman olan Book of M Peng Shepherd tarafından kaleme alınmıştır. İyi bir eğitim geçmişine sahip olan Shepherd’ın ilk eseri olan bu kitap ile yazar, ilk spekülatif kurgu dalında 2019 Neukom Edebiyat Sanatları Enstitüsü ödülünü kazanır. Bu başarılı distopik kurgu romanı sayesinde geleceği parlak yazarlar arasında sayılır. Dünyada büyük yankı uyandıran ve distopik kurgu roman tutkunlarının kısa sürede gözdesi haline gelen kitap, koyu mavi tonlarda ciltli bir şekilde basılmıştır. Kitap, konu itibari ile oldukça dikkat çekicidir ve bu nedenle okuyucuların ilgisini kazanır. Kuşe kağıda ciltli kapak şeklinde basılan ve kaliteli basımı sayesinde okuyuculara rahat okuma olanağı veren romanı uzun yıllar sağlam şekilde muhafaza edebilirsiniz.

  • Sıradışı kurgulanan fantastik bir hikaye
  • Sürükleyici bir olay örgüsü
  • Farklı dünyalara açılan kapı

Kıyamet Başlıyor Kitabı Konusu ve İçeriği

Kıyamet Başlıyor Kitabı Konusu ve İçeriği

Distopik kurgu roman alanında eşsiz bir anlatıya sahip olan kitap, doğaüstü felaketlerin hiç eksik olmadığı bir dünyada sevdikleri uğruna her şeyini ortaya koyan bir grup insanın başına gelen bir dizi olayı konu edinir. Kitabın arka kısmında bulunan hakkında bölümü, roman ile ilgili ihtiyacınız olan tüm bilgileri size vererek gizemli olaylara giriş yapmanızı sağlar. Gölgelerin kaybolmasıyla başlayan olaylar serisi ve yeni güçlere sahip olan insanlar ile devam eden serüven, sürükleyici konusu ile oldukça merak uyandırıcıdır. Ephesus Yayınları The Book Of M Kıyamet Başlıyor! Ciltli Peng Shepherd kitabı, Türkçeye Melda Dinçel tarafından çevrilmiştir. Bu eser kaliteli baskı tasarımı ile her okurun kütüphanesinde bulunması önerilen romanların başında gelir. Genç yazar edebiyata kazandırdığı bu eseri ile 21. yüzyıl bakış açısını farklı şekilde ortaya koyar.

Bilim Kurgunun Sıradışı Örneği

Bilim Kurgunun Sıradışı Örneği

Gerçekte insanın anlılarının ne kadar derinlere indiğini ve ne kadar değerli olduğunu ortaya koyan yazar Peng Shepherd, The book of M eserinde çarpıcı ve yaratıcı bir dil kullanır. Özenle hazırlanmış olan mükemmel kurgusu ve olay örgüsü sayesinde akıcı bir anlatıma sahip olan eser tek bir solukta okuyabileceğiniz türdendir. Çevirisi orijinaline sadık kalınarak yapıldığı için herhangi bir anlatım kaybı yaşanmayan kitap orijinal dilde 496 sayfa iken Türkçe sayfa sayısı 448’dir. Kültürel ögelerin ve bilim kurgu ögelerinin mükemmel şekilde çevrilerek adaptasyonu sağlanan kitap, okuyucuyu içine çeker. Ephesus Yayınları The Book Of M Kıyamet Başlıyor! Ciltli Peng Shepherd yorum kısımlarında kitabı daha önce almış olan okurların görüşlerini inceleyebilirsiniz. Sürükleyici ve akıcı konusuyla size farklı dünyaların kapısını aralayacak olan bu kitap bakış açınız değişebilir.

The Book Of M Kitabı Uygun Fiyatı ile Trendyol’da

The Book Of M Kitabı Uygun Fiyatı ile Trendyol’da

Son zamanların en çok okunan kitaplarının başında gelen Book of M eseri sert ciltli kapağı ile çekici bir görünüme sahiptir. Ephesus Yayınları The Book Of M Kıyamet Başlıyor! Ciltli Peng Shepherd fiyat seçeneği ile okurlara avantajlı fırsatlar sunar. Ephesus Yayınlarının baskı kalitesi ile satışa sunulan eser, konusunun yanı sıra ciltli kapak tasarımı ile oldukça ilgi çekicidir. Distopik kurgunun iyi örneklerinden olan bu eser yazar tarafından titizlikle hazırlanmıştır. Konu bütünlüğü, karakter ve mekansal alanlar en küçük ayrıntılarına odaklanarak zarif bir şekilde yazılmıştır. Konusu bakımından oldukça etkileyici olan kitabın ana karakterleri Ory ve karısı Max’dir. Onlar için artık hayat hiç eskisi gibi olmayacak şekilde değişmeye başlar. Bu sürükleyici eseri uygun fiyata alarak Ory ve Max’in nefes kesen yolculuğuna sizde eşlik edebilirsiniz.