Ephesus Yayınları Sesini Duyur, Ciltli

299 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
329,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
329,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Ephesus Yayınları Sesini Duyur, Ciltli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Elifin Kitaplığı Satıcı Ünvanı: SELİN YELLİKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1369430538200001 Vergi Kimlik Numarası: 9470509339
    Bu ürün Elifin Kitaplığı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kod : 9786257077033 Yayıncı : Ephesus Yayınları Yazar : M.Rise Yayın Dili : Türkçe Basım Tarihi : 2020-04-01 Baskı Sayısı : 1.Baskı Sayfa Sayısı : 496 Boyut : 135 X 210 Kapak : Ciltli Kağıt : 2.Hamur Gözleri artık kapalıydı. Gitarı çalmıyor, âdeta yaşıyordu. Bora Ateş, gözlerini sahneden tam benim olduğum yere dikince o an kalbimin duracağını hissettim. Mahşerî kalabalığın içinden beni bulabilmişti. Şarkıyı söyleyen Uygar'ın sesi ve baterinin başındaki Alar'ın ritimleri çok uzaklardan geliyor gibiydi. Bedenim uyuşmaya başlamıştı. Bora'nın dudakları yavaşça kıvrıldığında, gülüşü bedenime bir gök gürültüsü gibi çarptı. Dudaklarından dökülen samimi cümlelere rağmen gözlerinde dolaşan arsız parıltılar, güzel hislerin habercisi gibi gelmiyordu. Bu adam ya beni göklere çıkaracaktı ya da cehennem ateşine atacaktı. Sonrasında bir adım attım ve bir adım daha... Rüzgâr, saçlarımı dans ettirdiğinde dudaklarım, onlara eşlik edecek bir melodiyi mırıldanmak istiyor gibi kıpırdıyordu. Ben Maya Erez. Ailenin baş belası, annesinin ölene kadar uslandıramadığı yaramazı, babasının umurunda olmayan ortanca kızı, ablasının bakmakla yükümlü olduğu küçük kardeşi... Gözlerimi açtığımda ben buydum. Şimdiyse müzikle çevrelenen çetin bir savaşın içine giriyor, şeytani bir Rock grubu liderine meydan okuyordum. Savaş başlasın!

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar M. Rise
  • Roman Türü Klasikler
  • Cilt Bilgisi Ciltli
  • Basım Yılı 2022
  • Sayfa Sayısı 451-500
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Sesini Duyur (Ciltli) - M. Rise | Ephesus Yayınları

Ephesus Yayınları Sesini Duyur kitabının olay örgüsü okuyucuyu sürükleyici bir hikayenin içine çeker. Dinamik kapak tasarımı ve akıcı diliyle bu kitap geniş bir okuyucu kitlesine hitap eder. Ephesus Yayınları Sesini Duyur kitabı, içeriğinde anlatılan olaylarla pek çok kişinin ilgisini çeker. Genç okuyucu kitlesinin de sıklıkla tercih ettiği eserler arasında yer alır. Okuyucu kitlesi tarafından modern tasarımı ile büyük bir ilgi odağı olmayı başaran kitap türü, kaliteli hamuru sayesinde kolayca taşınabilir özelliktedir. Ephesus Yayınları Sesini Duyur kitap okumayı seven okuyucuların rahatlıkla yanında taşıyabileceği kalitededir. Yazar M. Rise'ın diğer eserlerinde olduğu gibi Sesini Duyur kitabı da oldukça yoğun bir ilgi görür. Kitap, Maya isimli baş karakterin hayatındaki olumsuzluklar sırasında bir müzik grubuna dahil olmasıyla başlar ve sürükleyici şekilde devam eder.

  • Özel içerik
  • Genç romanları
  • Estetik tasarım

Ephesus Yayınları Sesini Duyur Özellikleri

Ephesus Yayınları Sesini Duyur Özellikleri

Daha çok genç yetişkinler tarafından ilgi duyulan şekilde yazılan bu kitap isteyen herkesin okuyabileceği bir dil yapısına sahiptir. Genç yetişkin kitapları okumayı sevenler açısından büyük yeri olan Ephesus Yayınları Sesini Duyur M. Rise okuyucuyu kaleminden çıkan sürükleyici bir serüvenin içine aır. Bu serüven ile akıcı bir yapı sergilenir ve kitap okuma esnasında sıkmaz. Ortaya konulan bu kitap, olay örgüsü sayesinde kolay anlaşılır olmasıyla da dikkat çeker. Ayrıca karakterlerin işlenişi de okuyucunun kolay bir şekilde benimsemesini sağlar. Ephesus Yayınları Sesini Duyur M. Rise konusu kitabı, gelişimsel özellikleri ve sürükleyici formu ile birlikte birbirinden farklı özellikleri ile dikkat çeker. Eser, pek çok farklı alanda özel yapısı ile dinamik tasarımını gözler önüne serer. Bununla birlikte geniş bir kitlenin dikkatini çekerek büyük beğeni kazanmayı başarır.

Ephesus Yayınları Sesini Duyur Konusu ve İçeriği

Ephesus Yayınları Sesini Duyur Konusu ve İçeriği

Ephesus Yayınları Sesini Duyur kitabı, birbirinden farklı fırsatlarıyla okuyucuların dikkatini çeker. Geniş içeriği ve pek çok farklı güncel duruma değinmesi ve tüm bu konuların bir roman içeriğinde yansıtılması büyük oranda ilgi uyandırır. Ephesus Yayınları Sesini Duyur ciltli kitabı, okuma esnasında sıkmaz bununla birlikte sade ve sürükleyici bir yapı ortaya koyar. Uzunca süren bir serüven ile kitap pek çok kez okuyucuyu içine alır. Sesini Duyur ciltli M. Rise Ephesus Yayınları yorumları ve önerileri inceleyerek kitap hakkında okuyucuların deneyimlerini öğrenebilirsiniz. Bu sayede kitabın okumayı sevdiğiniz tarzda olup olmadığına karar verebilirsiniz. 2. Hamur olarak basılan bu eseri çantanızda her yere rahatlıkla taşıyabilir, istediğiniz alanda okumaya devam edebilirsiniz. Türkçe olarak yazılan, 496 sayfa olan bu kitabı kısa sürede eğlenerek bitirebilirsiniz.

Ephesus Yayınları Sesini Duyur Fiyatları

Ephesus Yayınları Sesini Duyur Fiyatları

Ephesus Yayınları tarafından 2020 yılında yayımlanan Sesini Duyur kitabı, severek okunan başucu romanları arasında bulunur. Birbirinden farklı beğenileri olan müşterilerin sıklıkla tercih ettiği bu Ephesus Yayınları Sesini Duyur kitabı, özel içeriği sayesinde okuyucuların iyi vakit geçirmesini sağlar. Sesini duyur kitabı, içerik yapısı ile birlikte özel formunu sergileyerek pek çok kişinin sıklıkla tercih ettiği okuma kitabı ürünleri arasında bulunur. Sesini Duyur ciltli M. Rise Ephesus Yayınları fiyatı oldukça uygun bir aralıkta sunulur. Bununla birlikte belirli dönemlerde yapılan kampanyalar ile kitaba daha da geniş bir okuyucu kitlesi ulaşabilir. Ephesus Yayınları Sesini Duyur kitabı, gençlerin büyük ilgi duyduğu konuları içinde barındırır. Yazarın diğer kitaplarında olduğu gibi bu eserinde de kullandığı akıcı dil okuyucuların beklentilerini karşılar niteliktedir. Sesini Duyur kitabı yorumlarına Trendyol üzerinden ulaşarak inceleyebilir, istediğiniz zaman bu esere sahip olabilirsiniz.