Ephesus Yayınları Mavi Gece-ciltli

216,75 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
11 saat 44 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
2 Adet ve Üzeri 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
11 saat 44 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
500 TL'ye 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
11 saat 44 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
2 Adet ve Üzeri 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
309,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Ephesus Yayınları Mavi Gece-ciltli

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ephesus Dükkanı Satıcı Ünvanı: EPHESUS BASIM YAYIN TİCARET LTD. ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0627039665800013 Vergi Kimlik Numarası: 6270396658
    Bu ürün Ephesus Dükkanı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mavi Gece Ciltsiz K. Kübra Berk / Ephesus Yayınları Baskı: 1
  • Sayfa Sayısı: 400
  • Kağıt Türü: 2. Hamur
  • Ebat: 13,5 x 21
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Ciltli
  • İlk Basım Yılı: 2019
  • Yazar: K. Kübra Berk
  • Emir ve Gece... İki hırçın ve asi âşık. Babasının ölümünün ardından hayattan bir beklentisi kalmayan Gece yaz tatilini annesi- nin ve üvey babasının zoruyla bir tanıdıklarının yanında geçirmeye başlar. Hayallerini ve düş- lerini umutsuzluğa teslim etmiştir rüzgârda savrulan bir yaprak gibidir. Yürüdüğü karanlık yolda hayatına tehlikeli bir kapı aralayan Emir ise Yeraltı'nın vazgeçilmez isimlerinden biridir. Fakat Gece'nin hayatına girmesiyle duyguları ve hayatı farklı bir yöne evrilir. Aşkın kural tanımazlığı Emir ve Gece'yi ya Yeraltı'na tutsak edecek ya da tamamen özgür kılacaktır. Tutku ve sevginin maviye boyandığı o gece iki kişi için de unutulmazdır... "Ne zifirî karanlık ne aydınlık... O gece bizim umudumuz ve mucizemizdi. O gece maviydi."

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Yazar K. Kübra Berk
  • Roman Türü Aşk-Romantik
  • Cilt Bilgisi Ciltli
  • Basım Yılı 2022
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Ephesus Yayınları Mavi Gece Ciltli - Kübra Berk

Kitap, kişisel gelişim sağlayıp hayata karşı çeşitli öğretileri gerçekleştiren önemli eşyalardan biridir. Değişik tarz ve kişiliği sahip pek çok müşterinin ihtiyacını karşılayacak kitap çeşidi bulunur. Bu çeşitler arasından gençlere hitap eden aşk ve romantizm konusu etrafında şekillenen Ephesus Yayınları Mavi Gece-ciltli seçeneği fark yaratır. Ürün, etkileyici kurgusu sayesinde çok sayıda kişinin sıklıkla tercih ettiği kitap çeşitlerinden biridir. İki asi gencin birbirine olan aşkını ifade eden ürün, kaliteli ve eğlenceli bir şekilde zaman geçirmeye olanak tanır. Aynı zamanda bu eser, kaliteli materyallerin bir araya getirilmesi sonucunda üretilir. Bu özelliği sayesinde son derece dayanıklı yapıya sahip olan roman, uzun süre rahat bir şekilde kullanılır. Siz de kitap çeşitleri arasında romantizm türünün başarılı örneklerinden biri olan bu ürünü inceleyebilirsiniz.

  • Kaliteli yapı
  • Etkileyici kurgu
  • Dikkat çeken üslup

Etkileyici Ephesus Yayınları Mavi Gece-Ciltli

Etkileyici Ephesus Yayınları Mavi Gece-Ciltli

Mavi Gece kitabı, kurgu özellikleri sayesinde çok sayıda kişiyi etkisi altında bırakır. Ürün, iki asi gencin birbirine olan hırçın aşkının romanlaştırılmış halidir. Beklenmeyen olaylar silsilesinin bir araya getirilmesi sonucunda pek çok kişinin dikkatini çeken roman, gençlerin favorileri arasında yer alır. Günlük hayatta dersler barındıran; okul etkisi altında bırakan kaliteli yapıtlardan biridir. Anlaşılır ve etkileyici bir üslup kullanılır. Üslup özelliği sonucunda ürün, çeşitleri arasında fark yaratır. Mavi Gece kitap oldukça dayanıklı ve kaliteli materyallerin bir araya getirilmesi sonucunda meydana gelir. Kaliteli sayfa özelliği sonucunda kırışıklık veya yırtılma gibi istenmeyen durumların oluşmasını önüne geçer. Uzun süre rahat bir şekilde kitabın kullanılmasına olanak sunar. Siz de iki asi gencin aşkını konu alıp kaliteli materyallerin bir araya getirilmesi sonucunda üretilen etkileyici ürünü değerlendirebilirsiniz.

Kaliteli ve Akıcı Ephesus Yayınları Mavi Gece-Ciltli

Kaliteli ve Akıcı Ephesus Yayınları Mavi Gece-Ciltli

Ephesus Yayınları Mavi Gece seçeneği, oldukça kaliteli ve sağlam bir yapıya sahiptir. Yapı özelliği sayesinde ürün, çok sayıda kişinin sıklıkla tercih ettiği seçeneklerden biridir. Cilt detayına sahip olan kaliteli yapıt, kitaba zarar verecek çeşitli kazaların oluşmasının önüne geçer. Yüksek çözünürlüklü baskı niteliği sayesinde okurun dikkatine kitaba toplamasına yardımcı olur. Konsantrasyon bozukluğu gibi müşterilerin rahatsız eden durumların oluşmasının önüne geçer. İdeal yazı puntosuna sahiptir. Yazı punto özelliği sonucunda eser, değişik yaş gruplarında yer alan pek çok kişinin rahat bir şekilde kullanımına olanak tanır. Ephesus Yayınları Mavi Gece-ciltli yorumları müşteri memnuniyetini ortaya koyacak niteliklere sahiptir. Siz de kaliteli ve sağlam bir yapıya sahip olup yüksek çözünürlüklü baskısı sonucunda okurun dikkatini toplamasına kaynaklık eden etkileyici ürünü güven içinde satın alabilirsiniz.

Ekonomik Ephesus Yayınları Mavi Gece-Ciltli Fiyatları

Ekonomik Ephesus Yayınları Mavi Gece-Ciltli Fiyatları

Dikkat çeken ürün, etkileyici kurgusu sayesinde değişik özelliğe sahip çok sayıda kişinin ortak noktada buluşmasına kaynaklık eder. Kitap, değişik yaş gruplarında bulunup farklı tarzlara sahip pek çok müşterinin sıklıkla tercih ettiği seçeneklerden biridir. Ürünün müşteri beğenisini kazanan noktalarından biri de cilt detayına sahip olmasıdır. Cilt özelliği sayesinde roman, uzun süre dayanıklı bir şekilde kullanılır. Ephesus Yayınları Mavi Gece-ciltli fiyatı değişik ekonomik gelir seviyesine sahip olan pek çok kişinin kolay bir şekilde karşılayabileceği miktar aradığında yer alır. Siz de etkileyici kurgusu bulunup değişik niteliğe sahip pek çok kişinin sıklıkla tercih ettiği kitap seçenekleri arasında bulunan kaliteli ürünü inceleyebilirsiniz. Değerlendirmeleriniz sonucunda cilt detayı sayesinde çeşitleri arasında öne çıkıp özellikleri dolayısıyla pek çok müşterinin memnuniyetini kazanan etkileyici ürünü Trendyol aracılığıyla temin edebilirsiniz.