Ephesus Yayınları Cellat'ın Kalbi

199,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
209,25 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 1 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
216,68 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
225,85 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
313,27 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Ephesus Yayınları Cellat'ın Kalbi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Elifin Kitaplığı Satıcı Ünvanı: SELİN YELLİKAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1369430538200001 Vergi Kimlik Numarası: 9470509339
    Bu ürün Elifin Kitaplığı tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Yayınevi Ephesus Yayınları Yazar Büşra Toraman Barkod 9786052064368 Baskı Sayısı 2. Baskı Basım Yılı Kasım 2018 Sayfa Sayısı 560 Cilt Durumu Ciltli Tüm sevdiklerini kaybettiği bir kurt saldırısının ardından evini terk eden Ada, bambaşka bir gerçekliğe yöneldiğinden habersizdi. Sadece kurt adamların varlığını öğrenmekle kalmamış, kendisinin de onlardan biri olduğunu keşfetmişti. İntikam almak için girdiği bu yolda ise tahmin edeceği son şey âşık olmaktı. Üstelik onlardan birine... Fakat olmuştu ve sonunda sadece kendisini değil, onu da kurtarmak için savaşmaya karar vermişti. Ada, Dawson’ı zincirlenmiş ve yaralı bir halde bırakıp Aleut’a geri döndüğünde aklındaki tek şey onu geri getirmekti. Arkadaşlarıyla birlikte Aleut’un daha adil yönetilmesi için çabalarken en büyük avantajları Ada’nın Kaiser’a yakınlığıydı. Ada bir yandan Kaiser’a karşı casusluk yaparken, diğer yandan kurt yanını benimseyememenin zorluğu içerisindeydi. Zaman Ada için daralıyor, Av Dönencesi tekrar yaklaşıyordu. * “Onu ilk kez gördüğümde kasvetli bir ağacın altındaydı. Ağaçtan sarkan ipler bunun bir idam ağacı olduğunu söylüyordu. Ve bu, bizim hikâyemizin nasıl devam edeceğine dair gerçek bir ipucuydu.” Bu ürün NetArt Medya entegrasyon paketleri ile listelenmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Yazar Büşra Toraman
  • Roman Türü Aşk-Romantik
  • Cilt Bilgisi Ciltli
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver