Eolo 2 Yaş Ve Üstü Evde Etkinlik Kitabı

160 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kurumsal Fatura
500 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
177,05 TL
2. Ürüne %3 İndirim
690 TL'ye 15 TL İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Eolo 2 Yaş Ve Üstü Evde Etkinlik Kitabı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EOLO Store Satıcı Ünvanı: EOLO EĞİTİCİ OYUNCAK VE YAYINCILIK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0336056078300012 Vergi Kimlik Numarası: 3360560783
    Bu ürün EOLO Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Evde Etkinlik Zamanı Evde Etkinlik Zamanı El-göz koordinasyonunu desteklemek,İnce motor kaslarının gelişimini desteklemek,Yaratıcılığı desteklemek,Renk kavramının gelişimine destek olmak,Geometrik şekilleri tanıtmak,Sayı kavramının gelişimine katkıda bulunmak,Boyut, miktar, mekânda konum ve duygular ile ilgili kavramların öğretimini sağlamak.

Ürün Özellikleri

  • Yaş 0 - 3 Yaş
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2021
Geri Bildirim Ver

Eolo Evde Etkinlik Zamanı

Okul öncesi dönemde çocukların hayata dair temel becerileri kazanabilmesi ve basit düzeydeki bilgileri öğrenebilmesi nörolojik gelişimde ve karakter oluşumunda oldukça büyük öneme sahiptir. Okul öncesi dönemde ebeveynler aracılığı ile gerçekleştirilebilecek bu eğitim, kitaplar sayesinde desteklenebilir. Eolo Yayıncılık tarafından bu alanda geliştirilmiş etkinlik kitapları mevcuttur. Elolo Yayınları Evde Etkinlik Zamanı kitabı çocukların motor gelişimlerinin desteklenmesinde rol oynayan önemli kaynaklardan biridir. 2 yaş ve üzerindeki çocukların gelişimini desteklemek için uygundur. Görsel hafızayı destekler ve canlı bir tasarıma sahiptir. Bu canlı tasarım sayesinde çocukların ilgisini çeker ve dikkatlerini toplamalarına yardımcı olur. Çocuğun kaliteli vakit geçirmesini sağlar. El ve zihin becerilerinin aktif hale getirilmesinde ve geliştirilmesinde rol oynar;

  • 43 adet yaratıcı etkinlik
  • Ebeveyn destekli uygulamalar
  • Perforajlı sayfa yapısı

Elolo Evde Etkinlik Zamanı Uygulamaları

Elolo Evde Etkinlik Zamanı Uygulamaları

Elolo Evde Etkinlik Zamanı, 2 yaş ve üzeri çocukların zihinsel ve ruhsal gelişimini destekler. Küçük yaş grubunda bulunan çocukların tek başına faaliyet göstermesi ve bunları doğru uygulaması pek mümkün değildir. Ebeveyn desteği ise bu noktada oldukça önemlidir. Elolo etkinlik kitabında bulunan 43 yaratıcı etkinliğin tamamı ebeveynler için yönlendirmeler içerir. Her etkinliğin altında ebeveynlere hitaben hazırlanmış etkinlik bilgilendirme alanı bulunur. Bu alan o etkinliğin nasıl yapılacağı ve çocukların nasıl yönlendirileceği hakkında bilgiler verilir. Verilen direktifler sayesinde ebeveynler çocuklarını en doğru şekilde yönlendirebilir ve etkinliklerin verimli geçmesine katkı sağlayabilirler. Bu yaş grubunda olan çocuklar için aile iletişimi oldukça önemlidir. Ebeveynlerle birlikte yapılacak bu etkinlikler sayesinde aile içi iletişim kuvvetlendirilebilir. Bunun yanı sıra çocuğun sosyal etkileşimi artar. Ailece birlikte kaliteli vakit geçirmek için bu verimli kitaptan yararlanabilirsiniz.

Elolo Evde Etkinlik Zamanı Kazanımları

Elolo Evde Etkinlik Zamanı Kazanımları

Evde Etkinlik Zamanı Elolo Yayıncılık tarafından oluşturulmuş geliştirici etkinlik kitaplarından biridir. Bu etkinlik kitabı sayesinde çocukların el ve göz koordinasyonları gelişir. Renkler, şekiller ve ebeveyn yönlendirmeleri sayesinde faaliyet gösteren çocukların göz ve hafıza becerileri gelişirken, etkinlik uygulamaları sayesinde el becerileri de desteklenir. Etkinlikler ince motor kaslarının gelişimini destekler. İnce motor kaslarının gelişimi el ve ayak parmaklarının gelişimini kapsar. Etkinliklerde yer alan boyama gibi uygulamalar sayesinde el parmaklarının gelişimi ve becerisi desteklenir. Temel renklerin öğrenilmesinde ve kullanılmasında etkilidir. Sayma sayılarının öğrenilmesini sağlar. Okul öncesi eğitimin temel taşlarından biri olan renk ve sayı kavramları bu uygulamalar sayesinde edinilebilir. Kare, yuvarlak, üçgen gibi temel geometrik şekillerin tanınmasını sağlar. Bu temel şekillerin tanınması ile birlikte çevre ile eşleştirme ve bütünleştirme becerileri geliştirilebilir.

Elolo Evde Etkinlik Zamanı Yorumları

Elolo Evde Etkinlik Zamanı Yorumları

Elolo etkinlik kitabı perforajlı sayfa yapısına sahip olduğundan kullanım kolaylığı sağlar. Çek-kopar olarak da adlandırılan perforaj yapısı, sayfanın kolayca ve düz çekilde yırtılmasına yardımcı olur. Bu sayede yalnızca yapılmak istenen etkinlikler koparılabilir. Seyahat ve dışarıda yapılacak günlük aktiviteler sırasında ağırlık yapmadan yanınızda taşıyabilirsiniz. Boyut, mekan, tasarım, çocuklara etkisi ve diğer kavramları hakkında bilgiler içeren Eolo Evde Etkinlik Zamanı yorumlarına ulaşarak bu kitap hakkında gerçek kullanıcı fikirlerini öğrenebilirsiniz. Kitabı almış olan ebeveynlerin elde ettiği tecrübeleri öğrenerek kendi çocuğunuzla etkinlik yaparken farklı yöntemler deneyebilirsiniz. Duygular ile ilgili kavramları da öğreten bu kitap sayesinde çocuğunuzla iletişiminizi destekleyebilir ve kişisel gelişimine küçük yaştan itibaren katkıda bulunabilirsiniz. Uygun fiyat avantajları sağlayan kampanya ve indirimler olanaklarını keşfederek, Trendyol’da Eolo Evde Etkinlik Zamanı fiyatlarını inceleyebilir ve kitabı bütçe dostu fiyatla satın alabilirsiniz.