Ensar Nargile Harbisi Set Temizleme Seti

120 TL
Beden: 3x12
3x12
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Ensar Nargile Harbisi Set Temizleme Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: erosboss Satıcı Ünvanı: EREN KAYA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Eskişehir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1799823290000000 Vergi Kimlik Numarası: 5311728639
    Bu ürün erosboss tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 100 adet sipariş verilebilir. 100 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nargile Harbi Çeşitleri - Nargile Temizlik Seti Marpuç, Şişe, Ser Resimdeki ürünlerimiz nargile temizleme setidir. Ser, marpuç, şişe temizlemek için kullanılır. Not: Renklerde farklılık gösterebilir. Hepsi aynı malzemeden üretilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Ensar Nargile Harbisi Temizleme Seti

Nargileler, hijyen açısından temizliğe ihtiyaç duyan ürünler arasında yer alır. Özellikle halka açık noktalarda, kafelerde ve farklı işletmelerde birçok insan tarafından kullanılan nargileler, titiz bir şekilde temizlenir ve tekrar kullanılır. Ensar nargile harbisi temizleme seti pratik özellikleri ile öne çıkar. Nargilenizi kullanımdan sonra tam anlamıyla temizlemeye yardımcı olan ürün, bu bağlamda etkili bir kullanım sağlar. Bu sayede bir sonraki müşteri için nargile kullanıma hazır hale gelir. Set içerisinde lekeleri gideren bir adet fırça ve 2 adet tel bulunur. Diğer taraftan sizin özel olarak kullandığınız kendi ürününüzün hijyeni konusunda etkili olan seti, nargile severlerin çok ihtiyaç duyacağı ürünlerin başında gelir. Hızlı temizleme özelliği sunan ürünü evinizde kullanabilirsiniz.

  • Pratik ürün özellikleri
  • Kullanışlı temizlik seti
  • Kaliteli ve dayanıklı malzeme

Kullanışlı Ensar Nargile Harbisi Temizleme Seti Özellikleri

Kullanışlı Ensar Nargile Harbisi Temizleme Seti Özellikleri

Sürekli olarak kullanılan ürünlerin temizliği önemlidir. Nargileler çok kirlenen ürünlerin başında gelir. İnsan nefesi ve nargilenin kömürü çabuk ve tehlikeli bir şekilde borunun kirlenmesine yol açar. Bu bakımdan kirlenen borunun etkili ve hijyenik bir şekilde temizlenmesi insan sağlığı açısından da önemlidir. Bunun için nargile temizleme seti tercih edenler sağlıklı ve güvenli bir şekilde ürünü tekrar kullanabilirler. Diğer taraftan ürün son derece kaliteli malzemeden üretilir. İki adet tel ve bir adet fırça ürününden oluşan set istenilen her nargilenin kolay bir şekilde hızlıca temizlenmesini sağlar. Bu bağlamda ürünün renklerinde farklılık görülse de ürünlerin tamamı aynı malzemeden üretilir. Ürün şişe, marpuç ve ser temizlemek için kullanılır. Ürünü farklı amaçlar için kullanmak tehlike oluşturabilir. Amacına uygun bir şekilde ürünü kullanarak, sağlığınızı koruyabilirsiniz.

Pratik Ensar Nargile Harbisi Temizleme Seti Yorumları

Pratik Ensar Nargile Harbisi Temizleme Seti Yorumları

Ürün setleri birçok temizlik işinin kolaylıkla yapılması sağlar. Her ürün için ayrı bir temizlik seti ürünü bulunur. Her ürüne özel olarak tercih edilen set nargileler için etkili ve kolaylaştırıcı bir kullanım sunar. Nargileler de ürünler arasında temizliğe çok ihtiyaç duyulan eşyalar arasında yer alır. Bu bakımdan nargilelerin temizlenmesi için tercih edilen temizlik ürünlerinin kaliteli ve güvenilir olması önemlidir. Ensar nargile harbisi temizleme seti kullananlar ürünün pratik kullanım özelliklerinden bahseder. Set içerisinde ovma teli ve toz alma başlığı bulunur. Toz alma başlığı ser ve lüle kısımlarında bulunan kirleri giderir. Ovma teli sayesinde su ve buhardan oluşan lekeler kısa sürede yok olur. Ensar nargile harbisi temizleme seti yorumları ve özelliklerini inceleyerek ürün hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. Ayrıca ürünü tercih ederek hayatınıza hijyenik bir şekilde devam edebilirsiniz.

Kaliteli Ensar Nargile Harbisi Temizleme Seti Fiyatı

Kaliteli Ensar Nargile Harbisi Temizleme Seti Fiyatı

Nargile temizleme seti fiyatları piyasada bulunan ürünlere göre değişir. Fiyatların bu şekilde değişiklik göstermesinde bazı faktörler etkili olur. Bunlar arasında ürünün kalitesi, kullanışlı olması, markası, malzemesi ve değişkenlik gösteren piyasa şartlarında dikkat çekenleridir. Bunlar dikkate alındığında Ensar nargile harbisi temizleme seti fiyatı uygun ve avantajlı olarak karşınıza çıkar. Set içerisinde bulunan ovma telini kullanarak şişe ve marpuç bölümlerini mikroplardan arındırabilirsiniz. Her bütçeye hitap eden fiyatı ürünü satın almak isteyenler için son derece avantajlı bir alternatif söz konusudur. Set içerisinde bulunan malzemeler kolay kullanım özellikleri sunar. Tel fırçalar nargile borusunda bulunan tozların giderilmesini sağlar. Bu noktada Ensar nargile harbisi temizleme seti satın almak isterseniz ürünü; binlerce satıcı ve buna bağlı olarak binlerce fiyat avantajıyla birlikte Trendyol üzerinden kolaylıkla satın alabilirsiniz.