Ens Yayıncılık Tyt Matematik Destek Soru Bankası

260 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.000 TL'ye %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Ens Yayıncılık Tyt Matematik Destek Soru Bankası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Esat Kitap Satıcı Ünvanı: DENİZ DEMİR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3335008222800001 Vergi Kimlik Numarası: 2751443327
    Bu ürün Esat Kitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kitabın Özellikleri: Sayfa Sayısı: - Video Çözümlü Mü?:- Mobil Uygulama Var Mı?:- Soru Çözümleri Kitapta Var Mı?:- Kitap Konu Anlatım İçeriyor Mu?:- Kitap Renkli Basım Mı?:- Kitabın Zorluk Seviyesi Nedir?:- DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZ
  • ÜRÜNLERİMİZİN TÜMÜ GÜNCELDİR. SİPARİŞLERİNİZDE EN SON BASKI KİTAPLAR GÖNDERİLMEKTE VE PAKETLEMEDE HİJYEN KURALLARINA DİKKAT EDİLMEKTEDİR. HIZLI VE GÜVENLİ GÖNDERİM YAPILMAKTADIR. BİZİ İNSTAGRAMDA DA TAKİP ETMEYİ UNUTMAYINIZ. SEVGİYLE KALIN..

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi TYT & AYT
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Komisyon
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Basım Yılı 2023
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Ens Yayıncılık TYT Matematik Destek Soru Bankası MEH02576

Sınavlar öncesi farklı soru tiplerindeki soruları çözmek önemli bir adımdır. Ens Yayıncılık TYT Matematik Soru Bankasındaki soruların kalitesi sayesinde sınava hazırlanabilir, soru çözme hızınızı artırabilirsiniz. Sınavdan önce pratik yapmanıza yardımcı olur. Soru sayısının fazla olması özellikle TYT sınavları için önemlidir. Çeşitli soru görme imkânı vererek sınava tam performanslı şekilde hazırlanmanızı sağlar. Kaliteli soruları ile ÖSYM soru tarzına yakın şekilde çalışmanıza yardımcı olur. Sınava uygun soru tarzı üniversite sınavına doğru hazırlanma imkânı verir. Ens Yayınları TYT Matematik Soru Bankası olarak öğrencilerin sınava yüksek verimli hazırlanmanıza imkân verir. TYT’ye kaliteli sorularla hazırlanmak net artışı imkânı verir. Soru bankasındaki yüksek sayıdaki soru çeşidi uzun süreli olarak soru pratiği yapmanızı sağlar. Derslerden sonra soru çözümü sınava hazırlıkta büyük rol oynar. Ens Destek Soru Bankası kolaydan zora ilerleyen soruları ile soru çözümlerinde hızlanmanıza yardımcı olur. Üniversite sınavına kadar soru çözme hızınızı belirgin bir şekilde artırır.

  • Soru çözme hızına destek
  • Sınava yardımcı
  • Fazla soru çeşidi

Ens Yayıncılık TYT Matematik Destek Soru Bankası ve Kaliteli Soru İçeriği

ÖSYM düzeyindeki sorulara yakın tarzı ile üniversite sınavına doğru hazırlanabilme fırsatı verir. Ens Yayıncılık TYT Matematik Destek Soru Bankası MEH02576 kaliteli soru içeriğine sahiptir. TYT’ye kadar tamamen hazırlanıp yüksek sıralama yapabilme imkânı verir. Benzer yayınlara göre daha fazla soru çeşidini sizlere sunar. Üniversite sınavına benzer soru içeriklerine sahiptir. Kademeli olarak soru seviyesinin artması kolay sorulara alışmanızı engeller. Devamlı şekilde matematik alanında gelişmenize katkı sağlar. TYT Destek Matematik Soru Bankası farklı soru çözebilmeniz için yüksek sayfa ve soru sayısına sahiptir. Tüm soruların özel çözüm yöntemleri ile daha kolay şekilde soruları pekiştirmenize yardımcı olur. Soruların kalıcı şekilde aklınızda kalması için farklı soru teknikleri bulunur. Soruları açıklayıcı şekilde anlatan özellikleri sayesinde bilgilerinizi tazeleme fırsatı verir. Eksik öğrenmenizi engelleyerek soru bankasından tam verim almanızı sağlar.

Sınava Yardımcı Ens Destek Matematik Soru Bankası

Sınavlara hazırlık sürecinde farklı yayınevlerinin soru tiplerini çözerek çeşitli soru tipleri hakkında bilgi sahibi olmak önemlidir. Her sorunun özel olarak hazırlanması farklı soru çeşitleri görebilme imkânı verir. Üniversite sınavına hazırlığı sınavdan önce devamlı soru çözmek sınavlarda performansınızı daha yüksek seviyeye çıkarmaya yardımcı olur. Video özelliği ile çözemediğiniz soruları anlamanızı sağlar. Bilemediğiniz, anlayamadığınız her konuya ışık tutarak gelişmenize yardımcı olur. Konu anlatımları ve kolay çözüm teknikleri veren videoları sayesinde rakiplerinizin önüne geçmenize fayda sağlar. Ens Yayıncılık TYT matematik destek soru bankası tek başınıza bile soruları kolay şekilde anlayarak çözme imkânı verir. Konuları pekiştirme konusunda büyük yardımcınız olur. Videolu konu anlatımları dersleri pekiştirmenizi sağlar. Video desteğinin bulunması öğretmenlerinize soru sormanıza gerek kalmadan da gelişmenize ve konu pratiği yapabilmenize uygundur. Kitabın sunduğu konu anlatım videoları izlediğiniz konulara karşı daha bilgili olmanızı, hız kazanmanızı sağlar. Zamanla daha kolay soru çözme yeteneğine sahip olmanıza yardımcı olur.

Ens TYT Matematik Soru Bankası Yorumları

Trendyol, Ens Yayıncılık TYT Matematik Destek Soru Bankası indirim fırsatları ile herkes için ulaşılabilir olmasına yardımcı olur. Belirli dönemlerde olan indirimler ile ekonomik olarak satın alabilme imkânı verir. Bütçenize uygun tercihi yapabilmenizi sağlayan kampanyalar bulunur. Ens Yayıncılık TYT Matematik Destek Soru Bankası yorum bölümünü okuyarak ürün hakkında ön bilgi sahibi olabilir, almaya karar verebilirsiniz. Satın alanların deneyimlerini görerek matematik alanında ilerlemenize yardımcı olur. Çeşitli yorum içerikleri ile merak ettiğiniz tüm soruları yanıtlayabilir. Ens Yayıncılık TYT Matematik Destek Soru Bankası satın al işlemi ile ürüne birkaç kolay adımla ulaşabilirsiniz. Matematik sorularını çözerek eksik konularınızı belirlemenize yardımcı olur. Soru bankası sayesinde TYT sınavlarına hazırlanabilir, soru çözme hızınızı artırabilirsiniz.