Ens Destek Yayınları Kehanetler Kitabı / Aytunç Altındal

275 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Ens Destek Yayınları Kehanetler Kitabı / Aytunç Altındal

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Olgu Kitabevi Satıcı Ünvanı: MUSTAFA ASLAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0880335732
    Bu ürün Olgu Kitabevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Arka Kapak Yazısı (Tanıtım Bülteninden) Kitapta yer alan 17 kehanet ve 28 Osmanlı tablosu, bakır üzerine işlenmiş ve özgün baskı buradan yapılmıştır. Tam metindir. Fransızca özgün yorum ve tablolar eşliğinde Türkçe çevirileri eklenmiştir. Chalcondyles, belki de canlı tanığı olduğu olaylar nedeniyle öylesine ince ayrıntılara dikkat etmiştir ki bu dikkati ve gözlemleri günümüzün tarihçilerini şaşırtmaktadır. Örneğin, bir dilencinin veya bir İranlı, Ermeni ya da Arap tüccarın nasıl giyindiğine, belindeki kuşağın nasıl bağlanırsa ne anlama geldiğine varıncaya kadar yazmıştır. “Kehanetler” bölümünde inanılması zor bilgiler iletilmiştir. Hiç kuşkusuz geleceği hiç kimse bilemez ve müminler için geleceği bilebilmek sadece Tanrı’ya mahsustur. Ancak bu “kehanetleri” birer prognoz/öngörü olarak değerlendirirsek, kitabın yazıldığı dönemden yüzyıllarca sonra neredeyse bire bir gerçekleşen bu öngörüleri dikkatle incelemek gerektiği açıktır.

Ürün Özellikleri

  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Aytunç Altındal
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

ENS Destek Yayınları Kehanetler Kitabı / Aytunç Altındal

Kitaplar günlük hayatta insanların zihnini dinlendiren eserlerden biridir. Geçmişten bahseden ve gelecek hakkında birkaç öngörüde bulunan kitaplar müşterilerin dikkatini çeker. İçerisinde kehanetlerin yer aldığı kitaplar oldukça ilginç ve ilgi çekicidir. ENS Destek Yayınları tarafından bastırılan Kehanetler Kitabı - Aytunç Altındal eseri oldukça beğeni toplar. Özgün anlatım tarzıyla birlikte okuyucuların istediği bilgiyi onlara verir. Kitapta 17 farklı kehanet yer alır. Her biri detaylı bir şekilde anlatılır. Geleceği yönelik öngörülerinin birkaçı çıktığından müşteriler son derece merak eder. Anlatımında yalın bir dil kullanan yazar sayesinde okuyucular kolay bir şekilde yazılanları anlar. Böylelikle hızlıca kitabı bitirebilirler. Siz de soluksuz okuyacağınız ve geleceğe yönelik öngörüleri öğrenebileceğiniz bir kitap arıyorsanız ENS Destek Yayınları tarafından bastırılan Kehanetler Kitabı’nı satın alabilirsiniz.

  • Detaylı anlatım
  • Birbirinden farklı konular
  • Yalın dil

Detaylı Anlatımıyla ENS Destek Yayınları Kehanetler Kitabı

Detaylı Anlatımıyla ENS Destek Yayınları Kehanetler Kitabı

Kehanet, gelecekte olan şeyleri daha önceden öngörme anlamına gelir. Bazı okuyucular gelecekte olan olayları merak eder. Detaylı incelemeler yapabilmek için kehanet öngören yazarların kitaplarını tercih ederler. ENS Destek Yayınları Kehanetler Kitabı / Aytunç Altındal, kaleme alınan eşsiz eserlerden biridir. Kitap içerisinde yer alan kehanetler detaylı bir biçimde anlatılır. Yazarın özgün yorumu Fransızcadan Türkçeye çevrilerek kitaba aktarılır. Kitapta canlı tanığı olan olayların ince ayrıntılarla okuyucuya aktarılması kaleme alınır. Dikkat ve gözlem çerçevesinde yazan yazar sayesinde gelecekte meydana gelebilecek olayları okuyabilir ve kendi hayatınızda belirli önlemler alabilirsiniz. İnanması zor olan kehanetler ilginç bir şekilde anlatıldığından okuma sırasında eğlenceli ve keyifli vakitler geçirebilirsiniz. Siz de kehanetleri önceden öğrenebilmek istiyorsanız yazarın kaleme aldığı bu eşsiz eseri okuyabilir, gerekli bilgileri güvenli bir şekilde öğrenebilirsiniz.

Farklı Konularıyla ENS Destek Yayınları Kehanetler Kitabı

Farklı Konularıyla ENS Destek Yayınları Kehanetler Kitabı

Kehanetler geçmişten gelen öngörülerden biridir. Bazı müşteriler bu kehanetleri oldukça merak ettiğinden sevilen yazarların yazdığı kitapları satın almak ister. Aynı zamanda birbirinden farklı konuların kitap içerisinde detaylı bir şekilde geçmesi, okuyucunun istediği bilgileri kolaylıkla öğrenebilmesine yardımcı olur. Aytunç Altındal tarafından kaleme alınan Kehanetler Kitabı içerisinde 17 farklı kehanet bulunur. 28 Osmanlı tablosunun da kitap içerisinde geçmesi, yazarın dayandığı kaynakların belirtisidir. Kitabın tasarımı oldukça kalitelidir. Bakır üzerine işlenen baskılar sayesinde okuyucular eşsiz bir yolculuğa çıkar. Türk İmparatorluğu'nun yıkılışına dair birbirinden farklı kehanetler ve kişilerin kimlikleri ile alakalı bilgiler yer alır. Bu anlatım tarı okuyucuyu derinden etkiler. ENS Destek Yayınları Kehanetler Kitabı / Aytunç Altındal kullananlar yazarın farklı konuları ele almasından son derece memnun olduklarını belirtirler. Siz de isteklerinizi karşılayacak bir kitap arayışında iseniz bu kitabı satın alabilirsiniz.

ENS Destek Yayınları Kehanetler Kitabı Fiyatı

ENS Destek Yayınları Kehanetler Kitabı Fiyatı

Kitapların yalın bir dille yazılması okuyucuların kolay bir şekilde anlayabilmesi açısından son derece önemlidir. ENS Destek Yayınları tarafından basılan ve Aytunç Altındal tarafından kaleme alınan bu eser, yalın bir dille yazılır. Okuyucuların dikkatini çeken faktörlerden biri, yazıldığı dönemden itibaren bire bir gerçekleşen olaylardır. Kehanetleri tamamen öngörü niteliğinde yazan yazarın bilgili yönü, okuyucuyu çeşitli konularda bilgilendirir. Dikkatli bir şekilde gerçekleşen ve gerçekleşebilecek olan kehanetleri incelemek amacıyla bu eseri satın alabilirsiniz. Daha önce kitabı satın alan okuyucuların deneyimlerini inceleyebilirsiniz. Trendyol sayesinde ENS Destek Yayınları Kehanetler Kitabı / Aytunç Altındal yorumları hakkında inceleme yapabilirsiniz. ENS Destek Yayınları Kehanetler Kitabı / Aytunç Altındal fiyatı avantajlı olduğundan müşterilerin bütçesini herhangi bir şekilde sarsmaz. Siz de çeşitli kehanetleri incelemek istiyorsanız bu kitabı uygun fiyatıyla satın alabilirsiniz.