Enjoy Tavuklu Yetişkin Kedi Maması 1 Kg x 3 Adet

380,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
339,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Enjoy Tavuklu Yetişkin Kedi Maması 1 Kg x 3 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kuzey Pazarlama Satıcı Ünvanı: ZONGULDAK KUZEY PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Zonguldak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0998079704800012 Vergi Kimlik Numarası: 9980797048
    Bu ürün Kuzey Pazarlama tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Içindekiler: Işlenmiş hayvansal protein, buğday, mısır, hayvansal yağ, buğday, mısır gluteni, kurutulmuş şeker pancarı,tavuk ciğeri aroması, tuz, keten tohumu, kuru bira mayası, taurin. Mineraller: kalsiyum, fosfor, sodyum, iyot, çinko, bakır, potasyum klorür, demir, selenyum. Vitaminler: vit. A, vit. D, vit. E, vit. C, vit. B1 - B2- B3(niasin) - B6- B12 - B7 (biotin) - B9 (folik asit), vit. K, kolin, kalsiyum pantotetan.

Ürün Özellikleri

  • Aroma Tavuk
  • Ağırlık 10-15 kg
  • Yaş Yetişkin (1 - 7 Yaş)
Geri Bildirim Ver

Enjoy Tavuklu Yetişkin Kedi Maması ile Mutlu Kediler

Enjoy tavuklu yetişkin kedi maması 1 kg x 3 adet ürün seçeneği, yüksek vitamin ve mineral değeri ile birlikte tüm ırk kediler için uygun olan bir mamadır. Kedinizin kan dolaşımında yüksek etki gösteren sağlıklı bir mama seçeneğidir. Sahip olduğu tavuk lezzeti, can dostunuzun afiyetle yiyebileceği bir öğün sunar. Tüm ırktan yetişkin kedilerinizin günlük olarak ihtiyaç duyduğu besin değerlerini karşılamada oldukça başarılıdır. Özel laboratuvarlarda uzmanlar eşliğinde hijyen koşullarında tasarlanmıştır. 4553 ürün seçeneğinin sahip olduğu faydadan uzun vadede faydalanabilmek açısından 3’lü paket halinde satın almanız faydalı olacaktır. Zira kediniz ürünü bir kere yediğinde ne kadar iştahlı bir şekilde tükettiğine tanık olabilirsiniz. Üstelik kedi maması seçeneğini çoklu ancak ekonomik bir şekilde edinerek avantajlı bir alışveriş de yapabilirsiniz. Kediniz mamanın tiryakisi olacaktır.

  • 3 adet
  • Tavuk lezzeti
  • Yüksek besin değeri

Ayrıcalıklarıyla Enjoy Tavuklu Yetişkin 1 kg x 3

Enjoy tavuklu yetişkin kedi maması 1 kg x 3 adet içeriği ile kedinizin sağlıklı beslenmesini sağlayabilir ve gelişimi destekleyebilirsiniz. İşlenmiş hayvansal protein, hayvansal yağ, mısır, buğday, kurutulmuş şeker pancarı, keten tohumu, taurin, tuz, kuru bira mayası, bakır, çinko, iyot, kalsiyum, fosfor, potasyum klorür, selenyum, demir, C vitamini, E vitamini, A vitamini, D vitamini, B2 vitamini, B1 vitamini, B3 vitamini, B6 vitamini, B7 vitamini, B9 vitamini, K vitamini, kalsiyum pantoten ve kolin gibi besin bileşenlerini içerir. Ürünün besin değerleri hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilmek için ambalajı arkasındaki tabloyu inceleyebilirsiniz. Enjoy tavuklu yetişkin kedi maması 1 kg seçeneği uzun vadede yetişkin kedinizin deri ve kas gelişiminde önemli bir rol oynamasıyla tercih sebebidir. Görme yetisinin gelişimine de fayda sağlayan bir etkiye sahiptir.

Enjoy Tavuklu Yetişkin 1 kg x 3 Özellikleri

Enjoy tavuklu yetişkin kedi maması 1 kg x 3 adet özellikleri incelendiğinde söz konusu mamanın kediniz için ne denli faydalı olduğunu görebilirsiniz. Ürün özellikleri içinde özellikle de kedinizin sağlıklı bir kan dolaşımına ve kalp sağlığına sahip olabileceğini görebilirsiniz. Yanı sıra kediler için önemli olan tüy yapısı da bu mamanın kullanımı ile gelişim gösterir. Can dostunuzun pek çok vücut fonksiyonuna olumlu anlamda katkı sağlar. Enjoy yetişkin kedi maması 1 kg seçeneği, kediniz için kolay sindirilebilir olmasıyla konforlu bir üründür. Mamanın tanecikli şekli ve sahip olduğu tanecik boyutu can dostunuzun diş sağlığına zarar vermeyecek şekilde tasarlanmıştır. En iyi vitamin ve mineral içeriğine sahip olan kedi mamasının kediniz tarafından da sevilerek tüketilebileceğini kolaylıkla görebilirsiniz. Faydalı ve zengin besin içeriği sayesinde kediniz güç kazanır.

Enjoy Tavuklu Yetişkin 1 kg x 3 Yorumları

Kullanıcılar tarafından yapılan Enjoy tavuklu yetişkin kedi maması 1 kg x 3 adet yorumları incelediğinizde söz konusu ürün modelinin mini patili dostunuza ne denli faydalı olacağını kolaylıkla görebilirsiniz. Bu sayede aklınızda herhangi bir soru işareti olmadan kolaylıkla alışveriş yapabilirsiniz. Yetişkin kedinizin günlük olarak gereksinim duyduğu vitamin, protein ve vitaminlere sahip mama seçeneğinin zengin içeriği, keyifle tüketilebilecek bir seçenektir. Uzun süredir kedinizin sağlığı için en uygun olan içeriği arıyorsanız bu ürünün arayışlarınıza son vermesi olasıdır. Faydalı takviyeler olan Omega 3 ve Omega 6 bakımından da son derece faydalı bir seçenektir. Mama içinde bulunan yüksek besin değerleri sayesinde can dostunuza sağlıklı bir öğün sunabilirsiniz. Enjoy tavuklu yetişkin kedi maması 1 kg x 3 adet fiyatı da son derece ekonomiktir. Trendyol'da yer alan bu ürünü satın almak isterseniz, siz de hemen sipariş verebilirsiniz.