1
Tek Kişilik Yorgan kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

English Home Siesta Mikrofiber Tek Kişilik Yorgan 155x215 Cm Beyaz

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
500 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

English Home Siesta Mikrofiber Tek Kişilik Yorgan 155x215 Cm Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ESKİŞEHİR TEDARİK Satıcı Ünvanı: TİMUR TÜRKMEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Eskişehir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8790213554
    Bu ürün ESKİŞEHİR TEDARİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • YORGAN: 155X215 CM (DOLGU: 300 GR/M2 - 1 ADET) 30°'de çamaşır makinasında yıkanabilir, sererek ya da kurutucuda kurutulabilir. Kolay bakımlı bir üründür. Desen: siest? Renk: Beyaz Ebat: 155x215 cm Koleksiyon/Tema: Timeless Ürün Bileşimi: %100 Polyester Kılıf %100 Polyester Dolgu Malzeme: Polyester Kumaş: Mikrofiber Üretim Yeri: TR Ürün Kalitesi: 300 GSM Ürün Kodu: 10012273001 Ürün Barkodu: 8680886062709 Ütü Yapılamaz Elde Yıkama Yapılabilir Makinede Yıkama Yapılabilir Kuru Temizleme Yapılabilir

Ürün Özellikleri

  • Dolgu Materyali Silikon
  • Dış Materyal Polyester
  • Boyut/Ebat 195 x 215
  • Özellik Çift Taraflı
  • Ağırlık 1-3 Kg
  • Paket İçeriği Tekli

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% Polyester

Yıkama Talimatları

  • Maksimum 30 °C sıcaklıkta yıkayınız. Ağartıcı kullanmayınız. Tamburlu kurutma yapmayınız. Ütülemeyiniz. Kuru temizleme yapılamaz
Geri Bildirim Ver

English Home Siesta Mikrofiber Tek Kişilik Yorgan 155x215 cm Beyaz

Ev tekstili ürünleri arasında dört mevsim kullanılan mikrofiber yorgan çeşitleri öne çıkar. English Home Siesta mikrofiber tek kişilik yorgan 155x215 cm beyaz ürünü her mevsime uyar. İnce ve hafif olan yorgan buna rağmen oldukça sıcak tutar. Yumuşak formuyla dikkat çeken ürünün eni 155 cm, boyu ise 215 cm’dir. English Home markasının Timeless koleksiyonu içerisinde yer alan ürünün rengi ise beyazdır. Dış kılıf malzemesi polyester olan yorganın iç dolgusu polyester ve kumaşı ise mikrofiberdir. Beyaz ve kendinden desenli kare şeklinde dilimli modeliyle dikkat çeken ürünün temizliği de oldukça kolaydır. Elde veya çamaşır makinesinde yıkanan ürüne kuru temizleme de yapılabilir. Ancak yorganın kumaşı ütü yapmaya müsait değildir.

  • Sıcak tutan mikrofiber kumaş
  • Hafif ve yumuşak doku
  • Çamaşır makinesinde yıkanabilir

English Home Siesta Mikrofiber Yorgan Özellikleri

English Home Siesta Mikrofiber Yorgan Özellikleri

İnce yapısıyla dikkat çeken English Home tek kişilik yorgan, temizlemesi ve kullanması oldukça kolay bir üründür. 30 derecede çamaşır makinesinde yıkanan ürün kurutma makinası yardımıyla kurutulur. Elde yıkama ile de temizlenebilen ürünün geniş bir yere serilerek kuruması sağlanır. Elde ya da çamaşır makinede yıkama ile uğraşmak istemezseniz kuru temizleme yaptırıp ürünü yeniden kullanmaya başlayabilirsiniz. Mikrofiber materyalden üretilen ürün, ince olmasına rağmen sıcak tutma özelliği taşır. Sıcak tutan ağır yorganların aksine ürün oldukça hafiftir. Hafif ve yumuşak olması ürünü her mevsim kullanılır kılar. Tek kişilik olması nedeni ile çocuk odalarında da sıklıkla tercih edilen bir modeldir. Siesta yorgan, nefes alan sağlıklı bir malzeme kullanılarak tasarlanır. Hafif ve ince yapısıyla öne çıkan mikrofiber ürün sağlıklı bir uyku keyfi yaşatır.

English Home Siesta Tek Kişilik Yorgan Fiyatları

English Home Siesta Tek Kişilik Yorgan Fiyatları

Sağlıklı bir uyku için yorgan seçimi çok önemlidir. Her mevsime uyan mikrofiber yorganlar uyku kalitesini arttırırken tek bir ürün kullanıldığı için tasarruf da sağlar. Dört mevsim için ayrı yorgan kullanma derdi ortadan kalkar. English Home Siesta mikrofiber tek kişilik yorgan 155x215 cm beyaz fiyatı belirlenirken ürünün tüm özellikleri göz önüne alınır. Tek kişilik yorgan boyutlarında tasarlanan ürün daha çok çocuk odalarında kullanılır. Büzülme ve kırışma yapmayan özel bir yapıya sahip yorganın su itici özelliği de mevcuttur. Tek kişilik yorgan ölçülerinde eni 155 cm boyu ise 215 cm olan ürünün iç dolgu malzemesi her metrekarede 300 gr olarak boyutlanır. Mikrofiber yorganın toplam ağırlığı bir kilodur. İdeal ölçülerde tasarlanan English Home tek kişilik ürün her türlü tek kişilik nevresim takımına da uyum sağlar.

English Home Tek Kişilik Microfiber Yorgan Müşteri Yorumları

English Home Tek Kişilik Microfiber Yorgan Müşteri Yorumları

English Home Siesta mikrofiber tek kişilik yorgan 155x215 cm beyaz yorumları arasında ürünün hafif ve yumuşak bir yapıya sahip olması öne çıkar. English Home tarafından müşterilerin tüm ihtiyaçlarına uygun olarak tasarlanan yorgan ağır olmamasına rağmen sıcak tutma özelliğine sahiptir. Her mevsime uyan kullanım özelliği sayesinde tercih edilen ürün kalitesi ve modern tarzıyla da dikkat çeker. Sade ve şık kendinden baklava desenli tasarımı ile müşterilerden tam not alan yorgan kolay temizlenebilir bir yapıya sahiptir. Çamaşır makinesinde 30 derecede yıkanan ürün düşük devir ayarıyla kurutma makinesinde kurutulur. Kırışmayan özel materyalden üretilen mikrofiber yorgan ütülemeye ihtiyaç duymaz. İnce yapısına rağmen oldukça sıcak tutan ve kolay temizlenebilmesi ile dikkat çeken English Home Sieasta yorganı Trendyol’da inceleyebilir ve dilediğiniz zaman satın alabilirsiniz.