English Home Painted Garden Pamuk Çift Kişilik Nevresim Takımı 200x220 Cm Pembe

749,99 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

English Home Painted Garden Pamuk Çift Kişilik Nevresim Takımı 200x220 Cm Pembe

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: English Home Satıcı Ünvanı: EHM MAĞAZACILIK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0326026979700012 Vergi Kimlik Numarası: 3260269797
    Bu ürün English Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1 Adet 200x220 cm Nevresim, 1 Adet 160x200 cm Lastikli Çarşaf, 2 Adet 50x70 cm Yastık Kılıfı 30°'de çamaşır makinasında yıkayınız, kurutma makinasında düşük ısıda kurutma yapabilirsiniz.Orta ısıda ütü yapılabilir. Desen: Painted Garden Renk: Pembe Ebat: 200x220 cm Koleksiyon/Tema: ARTISTIC JOURNEY Ürün Bileşimi: %100 Pamuk Ürün Tarifi: Çift Kişilik Malzeme: Pamuk Kumaş: Pamuk Üretim Yeri: TR Ürün Kalitesi: 52 TEL / 132 THREAD COUNT Ürün Kodu: 10030312002 Ürün Barkodu: 8680887179314 Ütü Yapılabilir Elde Yıkama Yapılabilir Makinede Yıkama Yapılabilir Kuru Temizleme Yapılamaz

Ürün Özellikleri

  • Materyal Pamuklu
  • Boyut/Ebat 200 x 220
  • Çarşaf Türü Lastikli
  • Renk Bordo

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% Pamuk
Geri Bildirim Ver

English Home Painted Garden Pamuk Çift Kişilik Nevresim Takımı Pembe

Yumuşak dokusunun yanında canlı renklere sahip olması ile English Home Painted Garden pamuk çift kişilik nevresim takımı kullanışlı ev ürünleri arasında yer alır. Ev dekorasyonu için gerekli olan malzemelerden birisi yatağınıza uygun bir nevresim takımıdır. Tercih ettiğiniz nevresim takımı sayesinde her güne huzurlu bir şekilde başlayabilirsiniz. Canlı renkleri ile yatak odanıza güzellik katan bu ürün hem kalitesi hem de görüntüsü ile odanıza şık bir görüntü sağlar. Nevresim takımı içerisinde iki yastık kılıfı ve lastikli bir adet çarşaf bulunur. Çarşafın lastikli olması sayesinde rahat kullanım imkanı tanıyan bu nevresim takımı ile odanızın dekorasyonunu zenginleştirebilirsiniz. Ayrıca çarşafın lastikli olması kaymayı engellediği için kolay kullanım imkanı sunar. Nevresim takımının özellikleri şöyle sıralanabilir:

  • Pamuklu bir yapı
  • Canlı renk ve desen
  • Dayanıklı ve uzun ömürlü

English Home Painted Garden Nevresim Takımı Özellikleri

English Home Painted Garden Nevresim Takımı Özellikleri

Nevresim takımları yatak odalarının dekorasyonunu tamamlayan ürünler olduğu için tercih edeceğiniz English Home Painted Garden pamuk çift kişilik nevresim takımı 200x220 cm pembe odanızı zevkinize göre döşemenize yardımcı olur. Bu takımda bulunan çarşaf, yastık ve nevresim pamuklu kumaştan üretildiği için rahatlıkla makinede yıkayabilirsiniz. Ayrıca istediğiniz mevsimde rahatlıkla kullanıma uygun olan ürünü dilerseniz kışın yorgan ile kullanabilirsiniz. Yazın da kullanmak istediğiniz zaman yorgansız bir şekilde bütün takımı yatağınıza serebilirsiniz. Kullanılan kumaşın kaliteli olmasından dolayı rengi solmayan bu takım çamaşır makinesinde rahatlıkla yıkanabilir. Sahip olduğu renk ve deseni sayesinde yatak odanıza hoş bir görünüm kazandırır. English Home Painted Garden pamuk 200x220 nevresim takımı ile gerekli ürünlerin hepsine bir arada sahip olma fırsatı sunar. Ürünlerin renkleri ve desenlerinin uyum içinde olması ile odanıza ferah bir görünüm kazandırabilirsiniz.

English Home Painted Garden Nevresim Takımı Kullanım

English Home Painted Garden Nevresim Takımı Kullanım

English Home Painted Garden stilinizi rahatlıkla yansıtabileceğiniz desenleri ve kaliteli malzemeden üretilmesi sayesinde odanızın havasını değiştirebilirsiniz. Nevresim takımında aranan önemli özelliklerden birisi kumaşının yapısıdır. Pamuklu olması nedeni ile yumuşak bir dokuya sahiptir. Pamuklu olmasının bir diğer avantajı ise uyurken sizleri terletmez, kırışma yapmayan bu ürün her mevsim kullanıma uygundur. İster yaz aylarında isterseniz de kış aylarında rahatlıkla kullanabileceğiniz bu ürün sayesinde odanızda kendi tarzınızı yansıtabilirsiniz. English Home Painted Garden pamuk çift kişilik nevresim takımı kullananlar ürünün renklerini birbirleri ile uyumunu takımın içerisinde bulunan tüm ürünlerin kalitesi ile ilgili fikirlerini belirtirler. Ürünün her yatağa uygun olan boyutu sayesinde rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Yatak odanızı taçlandırmanızı sağlayan bu ürün pratik kullanıma sahiptir. Kullanım konforu sağlayan nevresim takımını gönül rahatlığı ile satın alabilirsiniz.

English Home Painted Garden Pamuk Nevresim Takımı Fiyatı

English Home Painted Garden Pamuk Nevresim Takımı Fiyatı

Nevresim takımı fiyatı ürünün tüm özellikleri ve faydaları göz önüne alınarak belirlenir. Pamuklu yapısı sayesinde hava geçirme oranı fazla olup uyurken terlemenizi önler. Kumaşının kırışma oranı azdır ve kolaylıkla ütülenebilir. Kaliteli malzemelerden üretilen bu ürün kışın sıcak tutma özelliğine ve yazın da nefes alan yumuşak bir kumaş yapısına sahiptir. English Home Painted Garden Pamuk Çift Kişilik Nevresim Takımı 200x220 cm fiyat açısından bütçenize uygun bir üründür. Renkleri sayesinde yatak odanıza şıklık katar. English Home Painted Garden Pamuk Çift Kişilik Nevresim Takımı yorum sayesinde ürüne sahip olanların kullanım şekillerini öğrenebilirsiniz. English Home Painted Garden Pamuk Çift Kişilik Nevresim Takımı fiyatları hakkında detayları öğrenebilir ve fikir sahibi olabilirsiniz. Nevresim takımı hakkında ayrıntılı bilgilere Trendyol’dan ulaşabilir, uygun fiyat avantajı ile kolayca sahip olabilirsiniz.