English Home Natural Aloevera Çift Kişilik Yorgan 195x215 Cm Beyaz

1.559,99 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

English Home Natural Aloevera Çift Kişilik Yorgan 195x215 Cm Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: English Home Satıcı Ünvanı: EHM MAĞAZACILIK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0326026979700012 Vergi Kimlik Numarası: 3260269797
    Bu ürün English Home tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • YORGAN: 195X215 CM (DOLGU: 300 GR/M2 - 1 ADET) Yatak dekorasyonu için kullanılır Desen: Natural Renk: Beyaz Ebat: 195x215 cm Koleksiyon/Tema: Timeless Ürün Bileşimi: %100 mikrofiber %100 silikon elyaf Ürün Tarifi: Çift Kişilik Malzeme: Polyester Kumaş: Mikrofiber-Aloe Vera Üretim Yeri: TR Ürün Kodu: 10028731002 Ürün Barkodu: 8680887075043 Ütü Yapılamaz Elde Yıkama Yapılamaz Makinede Yıkama Yapılamaz Kuru Temizleme Yapılamaz

Ürün Özellikleri

  • Boyut/Ebat 195 x 215
  • Dış Materyal Polyester
  • Dolgu Materyali Polyester
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

English Home Natural Aloe Vera Çift Kişilik Yorgan 195 x 215 cm Beyaz

Doğal aloe vera yorganlar, cilt tahrişlerini engelleyen ve sağlıklı uyku için tasarlanan ürünlerdir. English Home Natural aloe vera çift kişilik 195 x 215 cm beyaz yorgan dört mevsime göre özel olarak tasarlanır. İçi mikrofiber dolgu malzemesinden dışı ise polyester kumaştan oluşur. Bu sayede yaz ve kış aylarında rahatlıkla kullanabilirsiniz. Polyester dış kılıfı su itici özelliğe sahiptir. Kullanılan dış kılıfı kırışmaz ve büzülme oluşmaz. Bu özelliği sayesinde ürünü yıkadığınızda ilk günkü formunda kullanmaya devam edebilirsiniz. Yorgan 195 x 215 boyutunda çift kişilik olarak üretilir. Beyaz rengi ve kapitone deseni ile şık bir görüntü oluşturur. Aloe vera dokusu ile cildin nemi de dengede tutulur. Alerjik cilt sorunlarının önüne geçmek ve sağlıklı bir uyku deneyimi elde etmek için tercih edebilirsiniz.

  • Dört mevsim
  • Polyester kılıf
  • Aloe vera doku

English Home Natural Aloe Vera Dokulu Yorgan

English Home Natural Aloe Vera Dokulu Yorgan

Sağlık için geliştirilen aloe vera özlü yorgan modeli düzenli bir uyku sağlamak için üretilir. Bu yorgan modeli dört mevsim kullanımı ile öne çıkar. Yazın terletmeyen mikrofiber malzemesi kışın ise sıcak tutar. Bu sayede yorganı uzun yıllar kullanmak için tercih edebilirsiniz. English Home çift kişilik yorgan, aloe vera özü ile üretilir. Aloe vera özü, cildin nem dengesini korur. Alerjik cilt yapısı göz önünde bulundurularak tasarlanır. Dokusu sayesinde tahriş sorununu ortadan kaldırmak ve cildinizi nemlendirmek için tercih edebilirsiniz. Ağırlığı 300 gramdan oluşan yorgan kolay taşınır ve her alana sığar. English Home Natural aloe vera çift kişilik yorgan 195 x 215 cm beyaz modeli mikrofiber iç dolgudan oluşur. Nano teknolojisi kullanılarak üretilen yorgan vücudun ısı dengesini korur. Bu sayede ürünü kış aylarında vücut sıcaklığını korumak için tercih edebilirsiniz.

Sağlıklı Uyku için English Home Natural Yorgan

Sağlıklı Uyku için English Home Natural Yorgan

İç dolgusu %100 mikrofiber jel dolgu ve dış kılıfı %100 polyesterden oluşan English Home Natural aloe vera çift kişilik beyaz yorgan sağlıklı bir uyku deneyimi için tasarlanır. Aloe vera dokusu ile cildi nemlendirir. Yara tahriş oluşumunun önüne geçer. Genişliği 215 santimetre uzunluğu ise 195 santimetre olmak üzere çift kişilik üretilir. Geniş boyutuna rağmen ince tasarımı ile yer kaplamaz. Bu sayede ürünü iki kişi ve kullanım kolaylığı için tercih edebilirsiniz. Beyaz ve kare işlemesi ile şık bir görüntü oluşur. Çamaşır makinesinde narin yıkama programında kolayca temizlenir. İnce ve hafif tasarımı ile dilediğiniz yere rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Dört mevsime özel tasarımı ile her ay kullanıma uygundur. Kullanılan kaliteli dolgu ve kılıf malzemesi ile uzun yıllar kullanmak için English home Natural çift kişilik yorganı tercih edebilirsiniz.

English Home Natural Çift Kişilik Yorgan Fiyatları ve Yorumları

English Home Natural Çift Kişilik Yorgan Fiyatları ve Yorumları

English Home aloe vera yorgan, dokusu ile alerjik ciltlerin sağlığı düşünülerek üretilir. Jel sayesinde tahriş oluşturmaz ve yaraların hızlı iyileşmesini sağlar. Cilt kuruluğunun oluşmasını engeller ve nem dengesini korur. Alerjik cilt yapısı ve cildinizin sağlığı için yorganı tercih edebilirsiniz. Narin dokusu ve ince tasarımı sayesinde terlemenin önüne geçer. Mikrofiber iç dolgusu ile vücut sıcaklığını korur. Tasarımı sayesinde dört mevsim boyunca yorganı kullanabilirsiniz. Ağırlığı 300 gram olan ürün hafif yapısı ile her alana rahatlıkla taşınır. Uyku sırasında ağırlık hissettirmez ve sağlıklı bir uyku deneyimi sunar. Çamaşır makinesinde ve elde yıkanarak temizlenebilir. Tüm özellikleri müşteri sağlığı göz önünde bulundurularak üretilir. English Home Natural aloe vera çift kişilik 195 x 215 cm beyaz yorgan fiyat ve yorumlarını Trendyol'dan inceleyebilir, ürüne kolay bir şekilde sahip olabilirsiniz.