ENGİN LOKUM Karışık Özel Hediyelik Lokum 1 Kg (Glikoz Katkısız)

210 TL
(210 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

ENGİN LOKUM Karışık Özel Hediyelik Lokum 1 Kg (Glikoz Katkısız)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Meşhur Bursa ENGİN Lokumcusu Satıcı Ünvanı: GÜLAY SAYILGAN ENGİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3350372576
    Bu ürün Meşhur Bursa ENGİN Lokumcusu tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tüm tatları içinde barındıran ÖZEL ENGİN HEDİYELİK. İmalattan günlük ve taptaze. GLİKOZ, FRUKTOZ ve YAPAY TATLANDIRICI İÇERMEZ.
Geri Bildirim Ver

Engin Lokum Karışık Özel Hediyelik Lokum 1kg (Glikoz Katkısız)

İnsanların birbirinden farklı ihtiyacı vardır. Tatlı gıdalar da bu ihtiyaçlarından biridir. İhtiyacın yanı sıra, verdiği keyifle çoğu insanın vazgeçilmezi olan tatlılar, çeşitli aromalar ve formlar ile hazırlanarak farklı damak tatlarına hitap etmeyi başarır. Yemeklerden sonra, içeceklerin yanında, özel günlerde ve daha pek çok alanda tercih edilen tatlıların arasında lokumlar öne çıkar. Türk gelenek ve göreneklerinde yer alan bu besin, çokça sevilir. Alanında uzman kişiler tarafından özenle hazırlanan Engin Lokum karışık lokum, farklı damak zevklerine hitap edebilmesi açısından beğeni toplar. Çeşitli aromalara sahip ürün, rengarenk görüntüsüyle insana keyif verir. Dilerseniz kendi tatlı ihtiyacınızı karşılamak dilerseniz de sevdiklerinize armağan etmek için tercih edebileceğiniz bu lezzet, nefis tadıyla herkesi mest eder.

  • Glikoz ve fruktozsuz içerik
  • Yapay tatlandırıcı içermeyen tarif
  • Özgün ve farklı lezzet

Zevkle Tüketilen Engin Lokum Karışık Özel Paketler

Zevkle Tüketilen Engin Lokum Karışık Özel Paketler

Tatlı, çoğu kişi tarafından sevilerek tüketilen ve keyifli anlara eşlik eden bir gıda çeşididir. Kahvenin yanında tüketilmesi ile ünlü olan bu lezzet, harika bir atıştırmalıktır. Türk gelenek ve göreneklerinin vazgeçilmezi olması sebebiyle milli bir değeri vardır. Kaliteli marka, her lokumunda özenli çalışmalar yürütür ve mükemmel kıvam tutturur. Çeşitli lezzetler sunarak geniş kitlelere yayılmayı başaran marka, özel günlerde veya yapılan ziyaretlerde kurtarıcınız olan bu lezzetleri sizlere sunar. Engin Lokum hediyelik lokum arayanlar için özel paket tasarlar. Farklı lezzetleri oldukça güzel bir renk uyumuyla bir araya getirerek hem göz hem de damak zevkinize hitap etmeyi başarır. Sevdiklerinize armağan edebileceğiniz bu lezzetli tatlılarla keyifli anlar paylaşabilir ve unutulmaz anılara sahip olabilirsiniz. Her bir lezzeti özenli ve güvenli şekilde hazırlayan markanın ürünü rahatlıkla tüketebilirsiniz.

Avantaj Sağlayan Özel Paketlerle Sağlıklı Atıştırmalıklar

Avantaj Sağlayan Özel Paketlerle Sağlıklı Atıştırmalıklar

Tatlı üreticileri genellikle güzel sunum ve yoğun tat sağlamak amacıyla zararlı maddeleri sıklıkla kullanır. Fakat marka, bu konuda oldukça hassas bir tutum sergiler. Engin Lokum karışık özel hediyelik lokum 1 kg glikoz katkısız olması sebebiyle gönül rahatlığıyla tüketebilmenize olanak sağlar. Vücutta yağ depolanmasına ve buna bağlı olarak kilo artışı yaşanmasına sebep olan bu maddenin kullanılmaması büyük oranda avantaj sağlar. Kan basıncı artışına sebep olan bir diğer zararlı madde de fruktozdur ve bu madde de markanın ürünlerinde almaz. Yapay tatlandırıcılara da yer vermeden oldukça organik ve doğal lezzetler üreten marka, her bir ürünüyle sağlıklı atıştırmalıkların tadını çıkarmanıza imkan tanır. Hem kendiniz hem de sevdikleriniz için gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz bu ürünle paylaştığınız ana değer katabilirsiniz. Markanın sağladığı avantajlardan hemen faydalanabilirsiniz.

Bütçe Dostu Fiyatlarıyla Engin Lokum Ürünleri

Bütçe Dostu Fiyatlarıyla ENGİN LOKUM Ürünleri

İnternet alışverişini keyifli ve pratik hale getiren Trendyol, bütçe dostu fiyatlar sunarak sizlere büyük oranda kolaylık sağlar. Belli dönemlerde yaptığı indirimleri ve kampanyaları takip ederek faydalanmanız halinde ihtiyacınız olan ürüne oldukça avantajlı bir şekilde sahip olabilirsiniz. Engin Lokum karışık özel hediyelik lokum 1 kg fiyatlarına da bütçenize uygun şekilde ulaşabilirsiniz. Ürünü favorilerinize ekleyerek İnternet alışverişinde pratiklik kazanabilirsiniz. Dilerseniz markanın ürününe yapılan müşteri yorumlarını da inceleyebilir ve yapılan değerlendirmeler sayesinde fikir edinebilirsiniz. Böylece güvenli bir İnternet alışverişi gerçekleştirebilirsiniz. Müşteriler tarafından yapılan Engin Lokum karışık özel hediyelik lokum yorumlarından yararlanarak ürün kalitesini, lezzetini ve merak ettiğiniz birçok konuyu önceden öğrenebilirsiniz. Doğru, hızlı ve kolay bir İnternet alışverişi gerçekleştirebilmeniz üzere sunulan tüm bu özelliklerden faydalanarak ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz.