Endemik Yayınları Tyt Matematik Soru Bankası

149 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Endemik Yayınları Tyt Matematik Soru Bankası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Altınpost Yayınevi Satıcı Ünvanı: ALTINPOST BASIN YAYIN DAĞITIM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0064020171900011 Vergi Kimlik Numarası: 0640201719
    Bu ürün Altınpost Yayınevi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TYT Matematik Soru Bankası Kolektif / Endemik Yayınları Basım Yılı: 2019
  • Kağıt Türü: Kitap Kağıdı
  • Ebat: 19 x 27
  • Dil: Türkçe
  • Cilt Durumu: Karton Kapak
  • ISBN: 9786056932502
  • Yazar: Kolektif

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınav Tipi Mesleki Hazırlık
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Kitap İçeriği Deneme
  • Basım Yılı 2023
Geri Bildirim Ver

Endemik Yayınları TYT Matematik Soru Bankası

Her sene yeni bir maraton tadında yaşanan üniversite sınavı, birçok kişi için çok önemlidir. Üniversite sınavı, hayata atılmanın ilk adımlarından biridir. Üniversitede tercih edilen bölüm, hayat boyunca yapılacak mesleği belirleyebilir. Zaman içinde tercihler değişebilir. Her genç, üniversite sınavına hayalindeki bölümü kazanmak için girer. Üniversite sınavına hazırlanmak, uzun ve ciddi bir yol izlemek anlamına gelir. Dört sene boyunca görülen dersler, ilk adımda TYT ile öğrencilerin karşısına çıkar. Sıkı bir çalışma gerektiren bu sınav, temel becerileri ölçer. Bu dönemde öğrenciler için en önemli konu, doğru kitabı ve yayınevini seçmektir. TYT Endemik soru bankası, matematik alanında sınava hazırlanmak için birçok kişinin tercihi olur. Kaliteli soruları ve özgün içeriğiyle beğeni toplayan bu ürüne göz atabilirsiniz.

  • Kaliteli ve özgün sorular
  • Müfredata uygun içerik
  • Verimli ve etkili çalışma avantajı

Endemik Yayınları TYT Matematik Soru Bankası Kalitesi

Endemik Yayınları TYT Matematik Soru Bankası Kalitesi

Üniversite sınavına hazırlık döneminde öğrencilerin dikkat etmeleri gereken en önemli konu, kullanılacak araç ve gereç seçimidir. Bu dönemde konu anlatımı ve soru bankası kitap seçimlerinde dikkatli davranılması önerilir. Sınava hazırlık sürecinde bol soru çözmek, gelişmenizi sağlar. Çözülen sorunun kalitesine dikkat etmek gerekir. Öğrenciler, yayınevinin kalitesi ve kitabın içeriği gibi konulara dikkat ederler. Endemik Yayınları TYT matematik soru bankası, bu sınava matematik alanında hazırlanmak için gereken tüm kazanımları sunar. Özgün içeriği ve faydalı soru tipleriyle beğeni toplayan bir üründür. Tüm konuları pratik bir şekilde anlamak ve tekrar etmek için uygundur. Temel yeterlilik testinde başarılı olmak isteyen kişilere önerilebilir. Sınava hazırlanma aşamasında çocuklarına yardımcı olmak isteyen ebeveynlerin tercihidir. Bu kitabı satın alarak üniversiteye giriş sınavlarına hızlı bir biçimde hazırlanabilirsiniz.

TYT Endemik Matematik Soru Bankası ile Sınava Hazırlık

TYT Endemik Matematik Soru Bankası ile Sınava Hazırlık

Her başarı, öncesinde emek ister. Üniversite sınavında başarı elde etmek, etkili bir çalışmanın sonucu olabilir. Öğrencilerin, üniversite sınavının ilk oturumu olan TYT’de sorumlu oldukları matematik konularını pekiştirmeleri gerekir. Matematik dersinin puan kat sayısı, oldukça yüksektir. Bu yüzden öğrenciler, sınava hazırlık sürecinin önemli bir bölümünü matematiği kavrayabilmek için harcar. Özellikle matematik dersi için kullanılacak kaynak kitaplar çok önemlidir. Endemik Yayınları TYT matematik soru bankası kullananlar, kitabın sınava yönelik ve orta düzeyde olduğunu belirtir. TYT’de çıkan tüm konuları içinde barındırmasıyla beğeni toplayan bir içeriktir. TYT Endemik matematik soru bankası, özgün içeriğiyle öne çıkar. Her seviyeye hitap eden bir anlatımı benimsemesiyle dikkat çekicidir. Bu ürünü satın alarak matematiği kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz. Öğrendiğiniz konuları çeşitli sorularla pekiştirerek kalıcı hale getirebilirsiniz.

Uygun Endemik Yayınları TYT Matematik Soru Bankası Fiyatı

Uygun Endemik Yayınları TYT Matematik Soru Bankası Fiyatı

Üniversitenin kapısı; düzgün, planlı ve kaliteli bir çalışma sonucunda herkese açılır. Çalışma dönemi, ayrılan zaman ve kullanılan kaynak, üniversite sınavının kazanılmasında önemli etkenlerdir. Endemik Yayınları, bu kaliteli ürün sayesinde birçok müşterinin tercihi olmayı başarır. Endemik Yayınları TYT matematik soru bankası yorumları bölümüne bakıldığında müşterilerin üründen memnun kaldığı görülebilir. Kaynak, soru sistemine ve öğrenci seviyesine uygunluğu ile ön plana çıkar. Hem zor hem de kolay içerikleri barındırarak farklı seviyelere hitap eder. Böylece TYT konularının hızla öğrenilmesini sağlar. Üniversite hazırlık kaynakları için fiyatlar; kalite, basım yılı ve kitap basım araçları göz önüne alınarak belirlenir. Cep dostu Endemik Yayınları TYT matematik soru bankası fiyatı, her müşteriye hitap edebilir. Yayınevinin dikkat çeken matematik kaynağını uygun fiyat avantajıyla değerlendirerek Trendyol’dan satın alabilirsiniz.