ENDA YAYINCILIK Dilek Cesur Dörtlü Hikaye Seti

559,60 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

ENDA YAYINCILIK Dilek Cesur Dörtlü Hikaye Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ENDA YAYINCILIK Satıcı Ünvanı: ENDA YAYINCILIK EĞİTİM HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0334107072500001 Vergi Kimlik Numarası: 3341070725
    Bu ürün ENDA YAYINCILIK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KİTAP ADI: ANNEM OKULA GİTMEMİ İSTEMİYOR ÖZELLİKLE AYRILIK KAYGISI YAŞAYAN ÇOCUKLAR İÇİN ÇOK FAYDA SAĞLAYACAK BİRKİTAPTIR. KİTAPTAKİ KAHRAMANIMIZ OKULA GİTMEK İSTİYOR AMA ANNESİ ÇEŞİTLİ BAHANELERBULARAK ÇOCUĞUNU OKULA GÖNDERMEK İSTEMİYOR. KAHRAMANIMIZ OKULA GİTMEK İÇİN ANNESİNİ İKNA ETMEYE ÇALIŞIRKEN SİZLERİNÇOCUKLARI DA KENDİ KAYGILARINA ÇÖZÜMLER BULACAKTIR. SADECE OKUL KAYGISI YAŞAYAN ÇOCUKLARA DEĞİL TÜM AYRILIK KAYGISI YAŞAYANÇOCUKLARA İYİ GELECEK BİR KİTAPTIR. YAZAR: DİLEK CESUR RESİMLEYEN: ELİS ÖZER AVCI SAYFA SAYISI: 28 SAYFA KİTAP BOYUTLARI: 19,5X27 CM Şapkalı ile Duygu Eğitimi Çocuklarla Duygu Etkinlikleri Çocukların duygularını tanımaları ve en doğru şekilde ifade etmeleri için hikaye ve etkinlik kitabı bir arada. BEN DÜNYAYANASIL GELDİM? 9 yaşından küçük çocuklar için uygundur. 9 yaşından büyük çocuklarda da kaynak olarak kullanılabilir. HER ÇOCUK DOĞASI GEREĞİ DÜNYAYA NASIL GELDİĞİNİ MERAK EDER VE ARAŞTIRIR. BEN DÜNYAYANASIL GELDİM? KİTABI İLE ÇOCUKLARINIZA EN DOĞRU ŞEKİLDE DÜNYAYA NASIL GELMEAŞAMALARINI ANLATABİLİRSİNİZ. YAZAR: DİLEKCESUR RESİMLEYEN:ELİS ÖZER AVCI SAYFASAYISI: 28 KİTAP BOYUTU: 19,5x27cm

Ürün Özellikleri

  • Yaş 3 - 6 Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2021
  • Okula Dönüş Okul Öncesi
Geri Bildirim Ver

ENDA YAYINCILIK Dilek Cesur Dörtlü Hikaye Seti

Enda yayıncılık Dilek Cesur dörtlü hikaye seti 3 ile 6 yaş arasındaki çocuklar için uygundur. Anlatım dili ve kaliteli hikaye akışı ile bilinen Dilek Cesur, set içerisinde 4 farklı hikayeye yer vermiştir. Bu hikayeler “Annem Okula Gitmemi İstemiyor”, “Ben Dünyaya Nasıl Geldim?”, “Şapkalı ile Duygu Eğitimi “ve “Çocuklarda Duygu Etkinlikleri” olarak sıralanmaktadır.

 
  • Eğitici
  • Okul öncesi için uygun
  • Kitap seti

Enda Yayıncılık Dilek Cesur Dörtlü Hikaye Seti İçeriği

Enda Yayıncılık Dilek Cesur Dörtlü Hikaye Seti İçeriği

Her hikaye, farklı bir anlatıma sahiptir ve buna yönelik kazanım sunar. Okul öncesi öğretmeni olan Dilek Cesur, aldığı eğitim ve sahip olduğu deneyimlerle okul öncesi için uygun kitaplar hazırlamıştır. Ancak 9 yaş ve altında yer alan tüm çocuklar için tercih edilebilir bir settir. Dilek Cesur hikaye kitapları özellikleri denildiği zaman kitap içeriklerinden ve yapılarından bahsedebilmek mümkündür. Ortalama 28 sayfadan oluşan bu hikayeler çeşitli görseller kullanılarak zenginleştirilmiştir. Hem çocuklar hem de ebeveynler için gerekli olan pek çok kazanım sunar. Enda yayıncılık Dilek Cesur hikayelerin tamamı farklıdır. Ancak tüm hikayelerin eğitici olduğu söylenebilir. “Annem Okula Gitmemi İstemiyor” adlı kitapta okula gitmeme sorunu tam tersi şekilde anne üzerinden ele alınmış, ayrılık kaygısı hakkında bir hikayeye yer verilmiştir. Buna bağlı olarak ayrılık kaygısı yaşayan çocuklar ve ebeveynler için yararlı bir içerik sunulmuştur.

 

Enda Yayıncılık Dilek Cesur Dörtlü Hikaye Seti Yorumları

Enda Yayıncılık Dilek Cesur Dörtlü Hikaye Seti Yorumları

“Şapkalı ile Duygu Eğitimi” kitabının yazılma amacı ise çocukların duygu yönetimi yönünden farkındalık kazanmasını sağlamaktadır. Bu konu çocuklara yönelik şekilde işlenmiştir. Duygu tanımlama ve yönetme ebeveynler için de önemli bir konudur. Enda yayıncılık Dilek Cesur dörtlü hikaye seti yorum ve değerlendirmelerde kullanımın 9 yaş altında yer alan tüm çocuklar için uygun olduğu ifade edilmektedir. Okul öncesi dönemde kitap dinleme saatlerinde tercih edilebilecek hikayeler sunulmuştur. Çocukların okumayı öğrendikten sonra tek başına okuyabileceği kitap içerikleri de söz konusudur. “Ben Dünyaya Nasıl Geldim?” hikayesi kendini araştıran ve bilgi edinmek isteyen çocuklar için hazırlanmıştır. Her çocuğun var oluşunu araştırması ve sorgulaması sıklıkla karşılaşılan bir durumdur. Bu sürecin doğru kaynaklar ışığında geçirilmesi tavsiye edilir. “Çocuklarla Duygu Etkinlikleri” de yine ebeveynler için öğretici olan kaynaklar arasındadır. Gelişim dönemlerinde zorluk yaşayan ebeveynlere kaynak olabilmektedir. Dilek Cesur bu amaca yönelik birden fazla kitap yazmıştır.

 

Enda Yayıncılık Dilek Cesur Dörtlü Hikaye Seti Fiyatı

Enda Yayıncılık Dilek Cesur Dörtlü Hikaye Seti Fiyatı

Tüm hikayeler hem ebeveynlerin hem de çocukların gelişiminde önemlidir. Yol gösterici kaynaklar olarak da görülebilir. Sizler de buna yönelik hikayeler arıyorsanız bu hikaye setini tercih edebilirsiniz. Enda yayıncılık Dilek Cesur dörtlü hikaye seti fiyat bilgisi merak edilen bir konudur. Dilek Cesur’un farklı kitapları ile tanışan ve diğer kitaplarını da okumak isteyenler için uygun bir settir. Hikaye setinin fiyatının belirlenmesinde birden fazla konu etkili olmuştur. Yayınevi, kitapların basım şekli, kağıt kalitesi ve hikaye sayısı gibi konular fiyatın belirlenmesini sağlamıştır. Bu ürünü detaylı bir şekilde incelemek için tüm detaylar Trendyol’da yer alır. Buradan kitapların, okuyucuların yorumlarına bakmak, bu bilgilere yönelik seçim yapmak ve ürünü satın almak için tek tık yeter.