Emsan Tost Grill

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Emsan Tost Grill

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EMSAN Satıcı Ünvanı: EMSAN MUTFAK GEREÇLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0334051110300012 Vergi Kimlik Numarası: 3340511103
    Bu ürün EMSAN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Emsan Tost Grill Özellikler Ocak üstü tost makinesi olarak kullanılabilir. Hızlı ve pratik bir şekilde tost ve sandviçler hazırlanabilir. Yapışmaz yüzeyi çizilmelere karşı da dayanıklıdır. Çift taraflı kullanıma uygundur. Alüminyum indüksiyon plakaları sayesinde ısıyı eşit olarak dağıtır. PFOA içermez. Ölçü: 19x24 cm İndüksiyon ocaklarda kullanıma uygun değildir.

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 1
  • Materyal Döküm
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Emsan 153.05.01.9337 Grill Tost Makinesi

Emsan Tost Grill, çok fonksiyonlu ve son derece kaliteli bir üründür. Ürünün yanmaz yapışmaz özellikteki yüzeyi sayesinde sandviç ve tostlarınızı tam kıvamında hazırlayabilirsiniz. Çift taraflı kullanıma uygun olarak üretilmiş olan ürün, konforlu ve hızlı bir kullanım imkânı verir. Emsan Tost Grill’in yapımında kullanılan materyal alüminyum dökümdür. Bu malzeme sayesinde ısıyı yüzeyin her alanına eşit bir şekilde dağıtmayı başaran ürün, tost ve sandviçlerinizin eşit şekilde pişmesine yardımcı olur. Sahip olduğu materyal sayesinde yapışmaz bir özellik sergilerken çizilmelere karşı da son derece dirençlidir. Donanımlı özelliklerle zenginleştirilmiş olan Emsan Tost Grill, kullanıcılarından tam not almayı başarır.

  • Materyal: Alüminyum döküm
  • Ürün Ölçüleri: 19 x 24 cm
  • Kullanım Tipi: Çift taraflı

Emsan Tost Grill’in Boyutu ve Ağırlığı

Emsan Tost Grill’in Boyutu ve Ağırlığı

Emsan Tost Grill, sandviç hazırlamak için son derece ideal boyutlara sahiptir. Ürünün ölçüleri 19 x 24 cm olarak belirtilir. Ebatları sayesinde ürün, mutfakta fazla yer kaplamadan pratik yiyecekler hazırlamanıza imkân verir. Ürünün paket ağırlığı da 2 kg olarak belirtilir. Hafif bir tasarıma sahip olan ürün, mutfaktaki sadık yardımcılarınızdan biri hâline gelir. Böylelikle ürünü mutfağınızda gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Alüminyum döküm tava, yanmaz yapışmaz özelliğiyle kolay ve etkili bir kullanım sağlarken alandan da tasarruf etmenize yardımcı olur. Emsan Tost Grill döküm modeli, kaliteli özellikleriyle hemen hemen bütün kullanıcıların beğenisini kazanmayı başarır. Uygun ebatlarıyla ürün, basit ve pratik bir kullanım vadeder. İşiniz bittiğinde ürünü kolayca kaldırabilir, mutfağınızda kendinize alan açabilirsiniz. Emsan Grill tost makinesi, kaliteli nitelikleri sayesinde adından söz ettirir.

Emsan Tost Grill Kaliteli ve Şık mıdır?

Emsan Tost Grill Kaliteli ve Şık mıdır?

Emsan Tost Grill, kullanım konusunda size büyük oranda kolaylık sağlar. Donanımlı özelliklerle zenginleştirilmiş olan ürün, alüminyum indüksiyon plakaları sayesinde ocaktan alınan ısıyı eşit bir şekilde dağıtır. Böylelikle hazırladığınız yiyecekler her zaman tam kıvamında pişmiş olur. Ürün, alüminyum döküm olduğu için dış darbelere karşı daha dayanıklı yapıdadır. Emsan Tost Grill döküm tost tavası,uzun ömürlü kullanım için son derece idealdir. Ürün, modern tasarımıyla göze de hitap etmeyi başarır. Elektrik bağlantısına ihtiyaç duymadan lezzetli sandviçler yapmanıza olanak tanıyan Emsan Tost Grill tava ocak üstü ile öğünlerinizi hızlı biçimde hazırlamanızı sağlar. Ürünün üst yüzünde markaya ait bir amblem ve etrafında çeşitli görseller bulunur. Grillin üst yüzeyinde hamburger ve sandviç resimleri yer alır. Isıya dayanıklı sapları sayesinde çift taraflı pişirme sırasında ellerinizi korumaya da yardımcı olur.

Emsan Tost Grill Her Ocak Türüne Uyar mı?

Emsan Tost Grill Her Ocak Türüne Uyar mı?

Emsan Tost Grill, her ocak türüne uyum göstermez. Mutfaklarda genel olarak kullanılan klasik gazlı ve elektrikli ocaklarla kullanımı uygundur. Ocağınız indüksiyonlu ise bu ürün, sizin için uygun olmayabilir. Emsan Tost Grill’in etkili bir performans sağlaması için ocağınızın klasik elektrikli ya da gazlı olması gerekir. Böylelikle üründen aldığınız sonuçlar maksimum derecede verimli olur. Dolayısıyla ürünü satın almadan önce mutfağınızdaki ocağa uyum sağladığından emin olmanız gerekir. Ürün, sahip olduğu tüm kaliteli özellikler sayesinde hemen hemen bütün kullanıcıların beğenisini kazanmayı başarır. Sağlam ve donanımlı nitelikleriyle ürünü mutfağınızda uzun yıllar boyunca ilk günkü performansında kullanabilirsiniz. Uyumlu ocakla birlikte ürün, son derece kaliteli bir kullanım vadeder. Siz de öğünlerinizi pratik şekilde hazırlamak için bir yardımcı arıyorsanız bu ürünü Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz. Kararınızı vermeden önce Emsan Tost Grill yorum ve puanlarını inceleyerek gerçek kullanıcı görüşlerinden fikir alabilirsiniz.