Emsan Titangranit 30cm Kavurma Tava

2.699 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.650 TL
5.000 TL'ye 850 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.899 TL

Ürün Bilgileri

Emsan Titangranit 30cm Kavurma Tava

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: bakucuzaal Satıcı Ünvanı: YÜKSELLER İNŞAAT İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0995007423700051 Vergi Kimlik Numarası: 9950074237
    Bu ürün bakucuzaal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Emsan Titangranit 30 Cm Kavurma

Ürün Özellikleri

  • Materyal Granit
Geri Bildirim Ver

Emsan Titangranit 30cm Kavurma Tava

Günlük hayatta sıklıkla yapılan eylemlerden birisi yemek yemektir. Yemek pişirirken birçok farklı üründen faydalanılır. Bunlar arasında yer alan Emsan Titangranit 30 cm tava modeli müşterilere birçok açıdan yarar sağlar. Tavaların yüksek ısıya maruz kalıp yanma gibi olumsuz durumlarla karşılaştığı bilinen bir gerçektir. Marka, üretim aşamasında kullandığı kaliteli ham maddeler sayesinde bu olumsuzluğun önüne kolaylıkla geçer. Tava kullanılırken karşılaşılan bir diğer olumsuz durumsa yiyeceklerin tavaya yapışmasıdır. Alüminyum döküm gövdeye sahip olan seçenek sayesinde tabana yapışma yapmaz. Bu açıdan modeli gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Her türlü yiyeceği kolay bir şekilde pişirebilirsiniz. Dilerseniz yiyeceklerinizi ısıtmanız için de kullanabilirsiniz.

  • Şık görüntüsü ile dikkat çekici uyum
  • Kolay tutulabilir sap
  • Yanmaz, yapışmaz yüzey

Emsan Titangranit 30cm Tava Özellikleri

Emsan Titangranit 30cm Tava Özellikleri

Rahat ve kolay bir kullanım imkanı sunan tava, birçok farklı özelliğe sahiptir. Bu özellikler arasında müşterilerin gözüne ilk çarpan yapışmaz olmasıdır. Yapışmayan yüzeye sahip olması yiyeceklerinizin yanmasını önler. Böylece lezzetli yemekler pişirme avantajına kolaylıkla sahip olabilirsiniz. Bir diğer özellik ise ürünün alüminyum döküm gövdeye sahip olmasıdır. Bu gövde sayesinde ısıyla birebir temas halinde bulunan tava, yanma gibi olumsuzluklarla karşı karşıya kalmaz. Seramik, indüksiyon, elektrikli ve gazlı her ocak için uygundur. Emsan Titangranit 30 cm kavurma tava seçeneğinin temizliği de kullanımı kadar kolaydır. Yapışmaz özelliğe sahip olduğu için yiyecekler tavanın üstünde kalmaz. Bu sayede rahatlıkla elinizde temizleyebilirsiniz. Bir diğer alternatif olarak da dilerseniz bulaşık makinesinde yıkayabilirsiniz. Model yan tarafında iki adet sapa sahiptir. Böylelikle ürünü kolayca tutabilir, herhangi bir kaza olmadan dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Emsan Titangranit Tava Kullanmanın Avantajları

Emsan Titangranit Tava Kullanmanın Avantajları

Evde sıklıkla kullanılan alternatiflerden birisi olan tavalar birçok farklı marka tarafından üretilir. Bu markalar ve modeller arasında yerini alan Emsan Titangranit kavurma tava 30cm seçeneği müşteriler tarafından beğeniyle karşılanır. Modelin geniş boyutlara sahip olması dilediğiniz kadar yiyeceği içinde pişirmenize yardımcı olur. Bu sayede hem zamandan hem de enerjinizden kolayca tasarruf edebilirsiniz. Her tür ocakta rahatlıkla kullanabileceğiniz bu ürün, yanma yapmaz. Ürün aynı zamanda cam kapağa da sahiptir. Bu sayede yemeği pişirdikten sonra ağzını kapatarak bir süre daha yemeğinizin sıcak kalmasını sağlayabilirsiniz. Dilerseniz sıcak su ve deterjan yardımıyla elinizde, dilerseniz de bulaşık makinesinde gönül rahatlığıyla temizleme işlemini yapabilirsiniz. Yüksek ısıya dayanıklı olan yapısı sayesinde dilediğiniz ısı ayarında ürünü kullanabilirsiniz. Ürünün güven veren kulpları ile tavayı kolayca taşıyabilir, yemeklerinizi keyifle hazırlayabilirsiniz.

Emsan Titangranit 30 cm Tava Fiyatları

Emsan Titangranit 30 cm Tava Fiyatları

Emsan Titangranit 30cm kavurma tava fiyat ayarlaması yapılırken modelin tüm özelliklerine bakılır. Müşterilerin hayatını kolaylaştırma adına üretilen bu tava; yapışma, yanma gibi olumsuzlukların önüne geçecek şekilde üretilmiştir. Müşterilerin tava kullanırken karşı karşıya kaldığı olumsuz durumlardan birisi de tavaların iç yüzeylerinin çizilmesidir. Bu ürünün sahip olduğu titangranit yüzey sayesinde çizilme gibi olumsuzluklarla karşılaşmadan dilediğiniz şekilde ürünü kullanabilirsiniz. 30 cm boyuta sahip olan geniş iç yüzeyi, ürünü kullanırken sizlere rahatlık sağlar. Dilediğiniz miktarda yiyecek pişirmenize de yardımcı olur. Dilerseniz satın almadan önce Trendyol’daki Emsan Titangranit 30 cm tava yorumları kısmına göz atabilirsiniz. Bu yorumlar ürünleri daha önce kullanmış olan müşteriler tarafından yapılır. Bu sayede ürünün özellikleri hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Aynı zamanda satın almadan modelin sizin için uygun olup olmadığına da karar verebilir, buna göre sipariş oluşturabilirsiniz.