2
Bıçak Setleri kategorisinde
en çok değerlendirilen 2. ürün

Emsan Sharp Master 6 Parça Bıçak Seti

586,99 TL
(97,83 TL / adet)
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
549,98 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Emsan Sharp Master 6 Parça Bıçak Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Silver-cook Satıcı Ünvanı: SERKAN ALTUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4047489521400001 Vergi Kimlik Numarası: 0670595918
    Bu ürün Silver-cook tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Emsan Sharp Master 6 Parça Bıçak Seti Set İçeriği Soyma Bıçağı 20 cm
  • Sıyırma Bıçağı 23 cm
  • Doğrama Bıçağı 31 cm
  • Ekmek Bıçağı 31 cm
  • Şef Bıçağı 31 cm
  • Bıçak Standı
  • Malzeme Bıçak: Paslanmaz Çelik
  • Bıçak Sapı: Bakalit
  • Stand: Bakalit
  • Uzun süreli kullanım için elde yıkanması tavsiye edilir.

Ürün Özellikleri

  • Ürün Tipi Dilimleme Bıçağı
  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Parça Sayısı 6 Parça
Geri Bildirim Ver

Emsan Sharp Master 6 Parça Bıçak Seti

Yemek yaparken kullanılan farklı birçok mutfak aracı ve gereci bulunur. En çok kullanılan mutfak araçlarından biri de bıçaklardır. Bıçaklar genellikle doğrama, soyma ve sıyırma vb. işlemler için kullanıma uygundur. Bıçak seçiminde ise keskinliği ve kullanım fonksiyonları göz önünde bulundurulur. Özellikle profesyonel olarak yemek yapanlar, her işlem için farklı bıçaklar kullanılır. Profesyonel şeflerin ve çok sık yemek yapanların tercihi, kesinliği yüksek ve birbirinden farklı işlevleri için kullanılabilen bıçak setleridir. Emsan Sharp Master 6 parça bıçak seti, paslanmaz çelikten oluşan, doğrama, soyma, sıyırma, ekmek bıçağı ve şef bıçağı olmak üzere 5 farklı çeşitte bıçağa ve bir bıçak standına sahiptir. Yemek yapmayı sevenler için kullanışlıdır. Bıçak standına yerleştirilerek bir arada durması sağlanır.

  • 5 farklı kullanım fonksiyonu ve bıçak standı
  • Paslanmaz çelik yapı
  • Profesyonel mutfak aracı

Kullanışlı Emsan Sharp 6 Parça Bıçak Seti Özellikleri

Kullanışlı Emsan Sharp 6 Parça Bıçak Seti Özellikleri

Yemek yaparken doğrama, sıyırma ve soyma için farklı bıçaklar kullanmak genellikle profesyonel yemek yapanların tercihidir. Bunu yapmalarındaki amaç yemeklerde kullanılacak malzemelerin daha hızlı ve kolay hazırlanması sağlamaktır. Kullanılan bıcağın keskinliği, hızlı kesim işlemi için önemlidir. Kişilere pratiklik sağlar. Emsan Sharp Master 6 parçadan oluşan bir settir. 5 farklı fonksiyona uygun bıçak tipi ile yerleştirilecek standı bulunur. Soyma bıçağı 20 cm, sıyırma 23 cm, doğrama 31 cm, ekmek 31 cm, şef bıçağı 31 cm'dir. Soyma bıçağı ile kabuklu yiyecekler rahatlıkla soyulur. Malzemelerin doğranması doğrama bıçağı ile hızlıca yapılır. Paslanmaz çelik malzemedir. Standı sayesinde bir arada tutulur. Stant ve saplar bakalittir. Şefler için dizayn edilen Emsan Sharp Master şık tasarıma sahiptir. Dekoratif olarak da mutfağınızı süsler. Profesyonel şefler ve çok sık yemek yapanlar için idealdir.

Emsan Sharp 6 Parça Bıçak Seti Kullanımı

Emsan Sharp 6 Parça Bıçak Seti Kullanımı

Yemek yaparken öncelikle gerekli malzemeler hazırlanır. Malzemeler hazırlanırken birçok araç ve gereçten faydalanılır. Doğrama işlemleri için bıçak kullanılır. Keskin olması şefler için önemlidir. Hızlı bir şekilde malzemelerin hazırlanması işleri kolaylaştırır. Emsan Sharp 6 parça bıçak seti kullanışlı bir mutfak aracıdır. Set içerisinde bulunan doğrama, soyma,sıyırma, ekmek ve şef bıçağı sayesinde yemek yaparken farklı işlemler için ayrı kullanım sağlanır. Standı bıçakların bir arada durmasını sağlarken, şık tasarımı sayesinde dekoratif açıdan da mutfakta yer edinir. Tezgah üzerine yerleştirilerek elinizin altında olur. Paslanmaz çelik yapısı sayesinde uzun yıllar kullanım sağlar. Standı ve siyah renkteki sapları bakalit malzemedir. Profesyonel yemek yapanlar için 5 farklı bıçak tipi ile kullanım kolaylığı sağlanır. Emsan Sharp Master 6 parça bıçak seti yorumları göz önünde bulundurularak tercih edilir.

Emsan Sharp 6 Parça Bıçak Seti Avantajları

Emsan Sharp 6 Parça Bıçak Seti Avantajları

Profesyonel mutfaklarda zamanla yarışan şefler için pratiklik önemlidir. Keskinliğine ve işlevine göre bıçak seçimi yapılır. Malzemelerin doğru bir şekilde hazırlanması şeflerin tercihidir. Bu yüzden yapılacak işleme göre bıçak tercihi yapılır. Emsan bıçak seti profesyonel yemek yapanlar için idealdir. Set içerisinde bulunan 5 farklı bıçak tipi sayesinde malzemelere uygulanacak işlemler uygun bir bıçak ile yapılır. Şef bıçakları genellikle kullanılacak malzemeler için özenle seçilir. Bıçak standı ise şık tasarımıyla tezgahlarınızda yerini alır. Her an gözünüzün önünde olan ürüne kolaylıkla ulaşırsınız. Ürün Paslanmaz çelikten üretilmiştir. Bu sayede zaman geçtikçe paslanmaz ve uzun yıllar kullanım olanağı sağlar. Sapları siyahtır. Stant ve saplar bakalit malzemedir. Yiyeceklerinizin keyifle hazırlanmasını sağlar. Emsan Sharp Master 6 parça bıçak seti fiyat ve yorumlarını inceleyebilir. Trendyol ayrıcalığı ile sahip olabilirsiniz.