Emsan One Four 4lü Döküm Kek Kalıbı Violet 29x29 Cm

516,31 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Emsan One Four 4lü Döküm Kek Kalıbı Violet 29x29 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Veraavm Satıcı Ünvanı: EVCİMO ELEKTRONİK HİZMETLER YAZILIM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0382039801500001 Vergi Kimlik Numarası: 3820398015
    Bu ürün Veraavm tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Emsan One Four 4lü Döküm Kek Kalıbı Violet 29x29 cm Bir kalıpla 4 farklı kek One & Four 4’lü kek kalıbı ile tek seferde 16 kişilik 4 farklı çeşit kek yapılabilir. Aynı anda farklı tariflerle, farklı şekilleri olan 4 kek hazırlamak oldukça pratik ve eğlenceli… Granit iç yüzeyi ile yanmaz, yapışmaz özelliğine sahiptir. Bu sayede mükemmel görüntüde kekler pişirebilir, keyifle sunabilirsiniz. Alüminyum döküm gövdeli şık tasarımıyla çizilmelere ekstra dayanıklıdır. Bulaşık makinesinde yıkanabilir. Mikrodalga fırında kullanılamaz. Direkt ateşle temas ettirilmemelidir. Toplam Ölçüsü: 29x29 cm Kalıpların Ölçüsü: 14x14 cm

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Parça Sayısı 4 Parça
Geri Bildirim Ver

Emsan 600.15.01.0482 29 x 29 cm Döküm Violet 4'lü One Four Kek Kalıbı

Emsan One Four 4'lü döküm kek kalıbı violet 29x29 cm sayesinde birbirinden lezzetli tatlılar yapabilirsiniz. 4 farklı göze sahip olan bu ürün ile tek seferde birçok kek pişirmek mümkündür. Evinize gelen misafirlere pratik bir şekilde 4 farklı lezzet sunabilirsiniz. Bu ürün, aynı anda farklı tarifleri çeşitli şekillerde hazırlama imkânı sunar. Pratik bir kalıp olmasının yanı sıra parlak mor rengi ile de dikkatleri üzerine çeker. Mutfakta vakit geçirmeyi seven herkes, bu kalıbı gönül rahatlığıyla kullanabilir. Emsan One Four 4'lü kek kalıbı violet ile hazırladığınız hamurdan birçok farklı lezzet elde edebilir, tüm bunları tek seferde sevdiklerinize sunabilirsiniz.

  • Ölçü: 14x14 cm
  • Granit iç yüzey
  • 16 kişilik

Emsan One Four 4’lü Döküm Violet Kek Kalıbının Boyutları

Emsan One Four 4’lü Döküm Violet Kek Kalıbının Boyutları

Emsan One Four 29x29 cm 4’lü döküm violet kek kalıbı, son derece geniş ölçülere sahiptir. Kalıbın toplam ölçüsü, 29x29 cm’dir. Kalıpların her biri ise 14×14 cm’dir. Bu gözler, oldukça derin ve geniştir. Emsan One Four 29x29 cm 4’lü döküm violet kek kalıbı ile toplam 16 kişilik bir tatlı hazırlayabilirsiniz. Bu ürün, tek seferde çok fazla kişi için lezzetli yiyecekler yapma imkânı sağlar. Özellikle sıkça kalabalık misafir gruplarını ağırlıyorsanız bu üründen rahatlıkla faydalanabilirsiniz. Böylece tüm sevdiklerinizi değişik tatlar ile mest edebilir, farklı tatlıların yer aldığı sofralar kurabilirsiniz. Emsan One Four 4'lü violet kek kalıbı, ikramlarda çeşitlilikten hoşlanan kişiler için oldukça uygun bir üründür. Bu kalıbı kullanarak birbirinden leziz kekler elde edebilirsiniz.

Emsan One Four 4’lü Döküm Violet Kek Kalıbı Dibe Yapışır mı?

Emsan One Four 4’lü Döküm Violet Kek Kalıbı Dibe Yapışır mı?

Emsan One Four 29x29 cm 4’lü döküm violet kek kalıbı, kullanılan malzemenin de kalitesi doğrultusunda yiyeceklerin dibe yapışmasını önler. Ürünün granit iç yüzeyi sayesinde kekler yanmaz ya da yapışmaz. Böylelikle kalıpların dibine yağ sürmenize de gerek kalmaz. Bu ürün ile mükemmel kekler pişirip birbirinden lezzetli tarifleri görüntüsü bozulmadan sunabilirsiniz. Pişen kekleri kalıptan çok kolay bir şekilde çıkarabilirsiniz. Tek yapmanız gereken Emsan One Four 29x29 cm 4’lü granit violet kek kalıbını bir tabağa ters çevirmektir. Kekleri çıkarmak için bıçak kullanmanıza gerek yoktur. Yapışmaz tabanı sayesinde yiyecekler anında çıkar. Bu ürün, iç malzemesinin yanı sıra alüminyum döküm gövdeye sahiptir. Bu sayede çizilmelere karşı da ekstra dayanıklıdır.

Emsan One Four 4’lü Döküm Violet Kek Kalıbı Kaliteli midir?

Emsan One Four 4’lü Döküm Violet Kek Kalıbı Kaliteli midir?

Emsan One Four 4'lü granit kek kalıbı violet 29x29 cm, son derece kaliteli bir üründür. Dayanıklı bir yapıya sahip olan bu kalıbın temizliği için bulaşık makinesini tercih edebilirsiniz. Bunun yanı sıra dilerseniz ürünü elinizde de yıkayabilirsiniz. Emsan One Four 29x29 cm 4’lü döküm violet kek kalıbı, fırında kullanım için uygundur. Ancak mikrodalga fırında kullanmamanız tavsiye edilir. Aksi takdirde kalıba zarar verebilirsiniz. Ürünün direkt olarak ateş ile temas etmemesi de önemlidir. Bu kek kalıbı, dayanıklı granit ve alüminyum dökümden üretilmiş olmasına rağmen ocakta kullanıma uygun bir ürün değildir. Çeşitli tatlıların pratik ve eğlenceli bir şekilde yapılmasına olanak sunan bu ürün, kullanıcılarından tam not almayı başarır. Dilerseniz Emsan One Four 4'lü döküm kek kalıbı violet 29x29 cm yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu pratik kek kalıbına sahip olmak isterseniz Trendyol üzerinden son derece hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.