Emsan Oasis-s Blue Star 7 Parça Granit Tencere Seti

3.500 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2. Ürüne %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.999 TL

Ürün Bilgileri

Emsan Oasis-s Blue Star 7 Parça Granit Tencere Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: fersastore Satıcı Ünvanı: FERDİ SAĞLAM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7380500610
    Bu ürün fersastore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Açıklaması Pişirme ve temizleme işlemlerinizi en rahat şekilde yapabileceğiniz Emsan Oasis-s Blue Star 7 Parça Granit Tencere Seti avantajlı fiyatıyla kapınıza kadar geliyor. Çizilmelere dayanıklı iç yüzeyi, ısıya dayanıklı yan sapları sayesinde farkı hissedeceksiniz! Yemek pişirmeyi en keyifli hale getiren Emsan Oasis-s Blue Star 7 Parça Granit Tencere Seti, sınırlı stoklarla sizlerle! Emsan Oasis-s Blue Star 7 Parça Granit Tencere Seti Set İçeriği 18 cm Tencere 1,7 Litre
  • 22 cm Tencere 3,5 Litre
  • 26 cm Karnıyarık Tencere 3 Litre
  • 26 cm Tava
  • Malzeme: Granit 2 Yıl Garantilidir. Özellikler Bulaşık makinesinde yıkanabilir, uzun ömürlü kullanım açısından düşük sıcaklıkta ve elde yıkanması tavsiye edilir.
  • İndüksiyon hariç tüm ocak tiplerinde kullanılabilir.
  • Yanmaz yapışmaz özelliği sayesinde kolay pişirme ve temizleme özelliği vardır.
  • Bakalit yan sap ve tepeler ellerinizin yanmasını engeller.
  • Set içeriğine kapaklar dahildir, (tava kapağı hariç) toplam 7 parçadır.

Ürün Özellikleri

  • Dış Materyal Granit
  • İç Materyal Granit
  • Materyal Granit
  • Renk Siyah
  • Parça Sayısı 7 Parça
Geri Bildirim Ver

Emsan Oasis-S Blue Star 7 Parça Granit Tencere Seti

Tencere setleri, kullanışlı birçok parçaya sahip olduğu için her mutfakta bulunması gereken alternatiflerdendir. Emsan, senelerdir ürettiği tencerelerin kalitesi ve dayanıklılığı ile müşterilerin beğenisini kazanır. Emsan Oasis-S Blue Star 7 parça granit tencere seti bir çekirdek ailenin yemek yaparken ihtiyaç duyduğu tüm seçenekleri içerisinde barındırır. Granit olması sebebiyle çizilmelere karşı oldukça dayanıklı yapıdadır. Kaliteli plastik parçaları müşterilere seneler süren kullanım imkanı sunar. Siyah üzerine beyaz noktalardan oluşan deseni ile mutfağınızda şık bir görünüm sağlar. Bulaşık makinesinde yıkanabilir olması sebebiyle mutfakta geçirdiğiniz süreyi kısaltmanıza yardımcı olur. Yapışmaz özelliği ile güvenli bir şekilde yemek yapmanızı sağlar. Set içerisinde yer alan parçaların kalın yapısı sayesinde daha lezzetli yemekler ortaya çıkarma ihtimalinizi artırır.

  • Ergonomik tasarım
  • Bakalit materyalden üretilen güvenlikli saplar
  • Farklı ocak türlerinde kullanım imkanı

Beğenilen Emsan Oasis-S Blue Star Granit Tencere Seti

Beğenilen Emsan Oasis-S Blue Star Granit Tencere Seti

Emsan Oasis Pro 7 parça granit tencere seti Blue Star avantajlı birçok özelliği ile müşterilerin mutfaktaki işini kolaylaştırması ile ünlüdür. Saplarının ergonomik tasarımı ile ellerini yormadığı için uzun süreli kullanımlarda avantaj sağlar. Özel olarak geliştirilen bakalit materyalden imal edilen sapları, ellerinizin yanmasını engeller. Şık cam kapakları ile mutfağınıza hoş bir dokunuş yapar. Bu şeffaf yapısı sayesinde yemeğinizin kapağını açmaya gerek kalmadan kontrol etme rahatlığı sunar. Farklı özellikteki ocaklarda kullanılabilmesi ile sizi mutfağınızda kısıtlamaz, seçim özgürlüğü sunar. Set içerisinde yer alan farklı büyüklük ve özellikteki seçeneklerle yüzlerce çeşit değişik yemek yapabilirsiniz. Set içerisinde değişik alternatifler bulundurması ile mutfakta ihtiyaç duyduğunuz tüm gereçlerin elinizin altında olmasını sağlar. Emsan Oasis-S Blue Star 7 parça granit tencere seti kullananların ürünü yakınlarına da önerdikleri göze çarpar.

Kullanışlı Emsan Oasis-S Blue Star Granit Tencere Seti

Kullanışlı Emsan Oasis-S Blue Star Granit Tencere Seti

Emsan Oasis-S Blue Star 7 parça granit tencere seti satın almak isteyen kişilerin müşteri memnuniyeti içeren ürün yorumlarından oldukça etkilendiği bilinir. Daha önce satın alan müşterilerin fikir ve deneyimlerinden yararlanmak için siz de yorumlardan destek alabilirsiniz. Emsan Oasis-S Blue Star 7 parça granit tencere seti yorum kısmında oldukça lezzetli yemekler yapıldığından bahsedilir. Eli yormayan ve yakmayan sapları sayesinde uzun süren yemekleri dahi keyifle ve kolaylıkla yaptıklarından bahsettikleri dikkat çeker. Bulaşık makinesinde yıkanabilmesinin kişilere kolaylık sağladığı fark edilir. Müşterilerin tencere ve tavaya dair ihtiyaç duyduğu tüm seçeneklerin sette yer almasından memnuniyet duyduğu göze çarpar. Daha önce yapmadıkları yemekleri deneme fırsatı yakaladıklarını, damak tatlarının zenginleştiğini keyifle dile getirdikleri fark edilir. Seti tercih eden kişiler, tencere ve tavaya ihtiyaç duyan yakınlarına bu ürünü şiddetle önerdiklerini paylaşır.

Avantajlı Emsan Oasis-S Blue Star 7 Parça Granit Set Fiyatı

Avantajlı Emsan Oasis-S Blue Star 7 Parça Granit Set Fiyatı

Bütçe dostu ve kaliteli bir tencere seti bulmak, yemek yapmaktan keyif alan herkesin hayalidir. Emsan Oasis-S Blue Star 7 parça granit tencere seti fiyatı, kalitesi ve avantajları ile müşterilerin taleplerine karşılık vermek için piyasada yer alır. Ürünü kullandığınız her yemek yapma deneyiminde, Emsan kalitesini fark etmenizi sağlar. Emsan Oasis 7 parça granit tencere seti kaliteli materyallerden imal edilmesi sebebiyle uzun süreli kullanım ihtimalini artırır. Set içerisinde yer alan üç farklı alternatif ile mutfakta harika yemekler ortaya çıkarmanıza yardımcı olur. Yemeklerinizin daha lezzetli hale gelmesini sağlarken mutfakta geçirdiğiniz zamandan keyif almanıza fırsat tanır. Siz de mutfağınıza şık bir dokunuş yapmak isterseniz Emsan kalitesine Trendyol’un sunduğu avantajlı fiyat seçenekleri ile sahip olabilirsiniz. Hem yemek yaparken hem de temizlerken sağladığı avantajların keyfini çıkarabilirsiniz.