Emsan Novifan Baca Motoru, Baca Aspiratörü, Baca Fanı 10 mt Kablolu (bca03)

2.350 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.699 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.000 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.999 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Emsan Novifan Baca Motoru, Baca Aspiratörü, Baca Fanı 10 mt Kablolu (bca03)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: E&G FAN ASPİRATÖR Satıcı Ünvanı: EMRE GÜLTEKİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5548665636400001 Vergi Kimlik Numarası: 4220640449
    Bu ürün E&G FAN ASPİRATÖR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

Emsan Novifan Baca Motoru, Baca Aspiratörü, Baca Fanı 10 m Kablolu

Mutfak bölümü, evin en sık vakit geçirilen alanlarının başında gelir. Gece gündüz yemek pişirmek ve yemek yemek için kullanılan bu alan, ocağın sürekli açık olması sebebiyle belli bir zaman sonra kokar. Bu nedenle aspiratörlere ihtiyaç duyulur. Ocak ve benzeri yapıların da yer aldığı mutfaklar, buhar ve duman sebebiyle rahatsız edici bir alana dönüşebilir. Emsan Novifan baca motoru - baca aspiratörü - baca fanı 10 m kablolu cihaz ile yemek pişirme sırasında çıkan tüm buharı, mutfağınızdan uzaklaştırabilirsiniz. Standart tuğla bacalar ile uyumlu olması, her mutfak için kullanım imkanı sağlar. Emsan Novifan baca fanı 10 m kablolu cihazı şöminelerde ve soba bacalarında da rahatlıkla kullanabilirsiniz. Tüm odayı duman kaplamadan rahat bir şekilde soba ya da şömineyi tutuşturarak stabil biçimde yanmasını sağlayabilirsiniz.

  • Kolay kurulum
  • Kaliteli parçalar
  • Basit kullanım

Emsan Novifan Baca Aspiratör Motoru Özellikleri

Emsan Novifan Baca Aspiratör Motoru Özellikleri

Emsan Novifan baca motoru 10 m kablolu ürün genel olarak sobalı ve şömineli alanlarda tercih edilir. Soba ve şöminede odun, kömür veya çıra gibi farklı maddeler kullanılır. Bu maddeler yanarken is ve duman gibi reaksiyonlar ortaya çıkar. Bacadan gelen hava sebebiyle oda içerisine duman dolması ve koku oluşması tarzında istenmeyen durumlar yaşanabilir. Bu durumların önüne geçmek için Emsan Novifan baca aspiratörü 10 mt kablolu ürün seçeneğini kullanabilirsiniz. 10 metre kablosu bulunan cihaz, kullanım esnasında kolaylık sağlar. Ateşin yanması sırasında bacaya dolan tüm dumanı dışarıya verir. 220V ile çalışan ürün, enerji açısından tasarruf edilmesine olanak tanır. Ergonomik ve işlevsel tasarımı, bacalara ürünün kolay bir şekilde yerleştirilmesini sağlar. CE belgesine sahip olan bu aspiratör, güvenli bir şekilde çalışarak size ısınma sırasında avantaj ve konfor sağlar.

Emsan Novifan Baca Aspiratör Motoru Kullananlar ve Yorumları

Emsan Novifan Baca Aspiratör Motoru Kullananlar ve Yorumları

Emsan Novifan baca motoru 10 m kablolu yorumları ürünü satın almış kişiler tarafından yapılır. Emsan Novifan baca motoru 10 mt kablolu kullananlar tarafından yapılan bu yorumlar, alışverişiniz sırasında size yol gösterir. Ürünü kullanan kişilerin deneyimlerini paylaştığı bu iletiler sayesinde kurulum, çalıştırma ya da temizliğe dair bilgi edinebilirsiniz. Ürünü satın aldıktan sonra siz de bu kısım aracılığıyla deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz. Ürün, yüksek emiş gücü sayesinde kış boyu kolaylık sağlar. Ürünü soğuk hava koşullarının hakim olduğu günlerde kullanarak sobalı evlerde yaşanan baca temizliği derdinden kurtulabilirsiniz. Kuvvetli emiş gücü seviyesi sayesinde baca boyunca kurum oluşmasını önler. Aynı şekilde şömine kullanılan alanlarda da temizlik sorununu ortadan kaldırır. Dumanın geri tepmesi problemini de cihazı çalıştırarak önleyebilirsiniz. Bu kullanışlı ürünü eviniz ya da şömine bulunan yaşam alanları için rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Emsan Novifan Baca Aspiratör Motoru Fiyatı

Emsan Novifan Baca Aspiratör Motoru Fiyatı

Online alışverişler sırasında dikkat edilmesi gereken birçok faktör vardır. Ürün özellikleri, tasarımı ve aradığınız kriterleri karşılayıp karşılamadığı oldukça önemlidir. Fiyat da alışveriş sırasında müşterilerin dikkat ettiği bir diğer etmendir. Emsan Novifan baca motoru 10 mt kablolu fiyatı ürünün detayları doğrultusunda belirlenir. İşlevselliği ile kolay bir kış geçirmenizi sağlayan ürünü sobalı ya da şömineli alanlarda kullanabilirsiniz. Bu alanlarda yakılan maddelerden kaynaklı olarak oluşan dumanı kolay bir şekilde dışarı atarak sağlıklı bir hava sağlar. Rüzgarlı günlerde ürünü kullanarak soba zehirlenmesi gibi korkunç kazaların önüne geçebilirsiniz. Emsan baca motoru kurum sorunu ve dolayısıyla baca temizliği derdinize de son verir. Konforlu kurulum süreciyle beraber ateşin kolay bir şekilde tutuşmasını sağlar. Tasarımı ve fiyatıyla beğeni toplayan bu ürüne Trendyol’dan ulaşabilirsiniz. Avantajlı fiyat seçeneklerinden yararlanarak keyifli bir alışveriş deneyimi yaşayabilirsiniz.