1
Düdüklü Tencere kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Emsan Montana 2'li 4+6 Litre Indüksiyon Tabanlı Düdüklü Tencere Seti Siyah Gri

3.299 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
1.000 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.030 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.030 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.069 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.500 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Emsan Montana 2'li 4+6 Litre Indüksiyon Tabanlı Düdüklü Tencere Seti Siyah Gri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EMSAN Satıcı Ünvanı: EMSAN MUTFAK GEREÇLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0334051110300012 Vergi Kimlik Numarası: 3340511103
    Bu ürün EMSAN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Emsan Montana 4+6 Litre İndüksiyon Tabanlı Düdüklü Tencere Seti Siyah Gri 18/10 paslanmaz çelik İndüksiyon dahil tüm ocaklarda kullanıma uygun enerji kapsül taban. Yanmayan ve ısınmayan bakalit yan saplar. 4 ve 6 litreden oluşan 2 farklı gövde. 2 tencere de kullanılabilen düdüklü kapak. 2 tencere de kullanılabilen cam kapak. 2 tencereye de uyumlu kullanılabilecek gibi tasarlanmış düdüklü kapak ve cam kapak sayesinde 2 farklı düdüklü ve 2 farklı tencere olarak kullanılabilir. Düdüklü kapak hariç olarak diğer parçalar bulaşık makinesinde yıkanmaya uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Özellik İndüksiyon Ocakta kullanılabilir
  • Hacim 3 - 5 L
  • Parça Sayısı 4 Parça
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Emsan Montana 4+6 Litre İndüksiyon Tabanlı Düdüklü Tencere Seti Siyah Gri

Düdüklü tencereler, her evin olmazsa olmaz mutfak eşyaları arasında yer alır. Yemek pişirmeyi kolaylaştıran bu ürünler su basıncı ile çalışır. Yemeklerin daha hızlı ve lezzetli bir şekilde pişmesine yardımcı olarak işleminizin pratikleşmesini sağlar. Yaptığınız yemeklerde az bir miktar su eklemeniz yeterli olur. Bu sayede pişen yemek lezzetinden ödün vermez. Set halinde müşterilerin beğenisine sunulan bu modeller sıklıkla tercih edilir. Emsan düdüklü tencere seti 4 ve 6 litre şeklinde satışa sunularak kullanım kolaylığı elde edebilmenize yardımcı olur. Aynı zamanda kalabalık misafirlerinize yapacağınız yemekler için oldukça ideal boyuta ve iç hacme sahiptir. Özel pişirme programları sayesinde balık, et ve sebze yemeklerinizi pişirebilirsiniz. Aynı zamanda besinlerinizin vitamin değerlerini de korumuş olursunuz.

  • Paslanmaz çelik tasarım
  • Geniş iç hacim
  • Enerji kapsül taban

Paslanmaz Çelik Emsan Montana 2’li Düdüklü Tencere Seti

Paslanmaz Çelik Emsan Montana 2’li Düdüklü Tencere Seti

Paslanmaz çelik malzemelerden üretilen düdüklü tencere setleri uzun ömürlü kullanımı destekler. Oldukça dayanıklı yapıya sahip olan bu modeller müşterilerin pişirme isteklerini güvenle karşılar. Emsan Montana 4+6 litre indüksiyon tabanlı düdüklü tencere seti siyah gri renkleri ile müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. 304 kalite 18/10 paslanmaz çelik yapısı ile uzun süre formunu ve parlaklığını korur. Aynı zamanda geliştirilmiş ayarlanabilir yapısı ile yiyeceklerinizi dilediğiniz ısı ayarında pişirebilirsiniz. Değiştirilebilir iki farklı kapağı ile tencere ya da düdüklü olarak kullanabilirsiniz. Paslanmaz çelik ve cam kapağını kapatarak yemeklerinizi kolay bir şekilde pişirebilirsiniz. Siz de paslanmaz çelik yapıya sahip Emsan Montana indüksiyon tabanlı düdüklü tencere seti siyah gri 4+6 litre ürün seçeneğinden faydalanarak istediğiniz yemeği kolay ve güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

Enerji Kapsül Tabanlı Emsan Montana Düdüklü Tencere Seti

Enerji Kapsül Tabanlı Emsan Montana Düdüklü Tencere Seti

Düdüklü tencere seti satın alırken dikkat edilen özelliklerden biri de ürünün taban yapısıdır. Enerji kapsül tabana sahip olan setler ısının kolay bir şekilde yayılmasına yardımcı olur. Emsan Montana siyah gri 4+6 litre düdüklü tencere seti enerji kapsül tabana sahip olduğundan yüksek ısıda bile tabanın hasar görmesini engeller. Aynı zamanda indüksiyon dahil tüm ocaklarda gönül rahatlığıyla kullanılabilir. Et, sebze ve balık gibi yiyeceklerin yapılma esnasında besinlerin tat ve vitamin kaybını önler. Ürünü satın alan müşteriler taban yapısından ve tüm ocaklara uyumlu özelliğinden oldukça memnun olduklarını belirtirler. Böylelikle yüksek ısıda istedikleri yemekleri pişirebilirler. Bu memnuniyetlerini ürünün alt kısmında yer alan yorumlarında dile getirirler. Siz de Emsan Montana siyah gri 4+6 litre düdüklü tencere seti yorumlarını okuyarak müşteri deneyimlerinden faydalanabilirsiniz.

Uygun Fiyatıyla Emsan Montana Düdüklü Tencere Seti

Uygun Fiyatıyla Emsan Montana Düdüklü Tencere Seti

Geniş iç hacimli ve ergonomik tasarımlı düdüklü tencere setleri müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Emsan Montana 4+6 litre düdüklü tencere seti siyah gri rengiyle oldukça beğenilir. Yanmaya ve ısınmaya dirençli bakalit yan sapları ile güvenli bir tutuş imkanı sunar. Aynı zamanda iki farklı boyutu ile istediğiniz yemeğin yapılmasına yardımcı olur. Bununla birlikte cam ve çelik kapakları birbiriyle tam uyumlu olduğundan çok fonksiyonlu kullanıma uygundur. Eşit ısı dağılımı sağlayan bu ürün yemeklerinizin lezzetli ve güvenli bir şekilde pişmesine imkan tanır. Dilerseniz kalan yiyeceklerinizi de bu tencere içerisinde saklayabilirsiniz. Trendyol sayesinde ürünün fiyatına ulaşabilir ve bütçenizi sarsmadan satın alabilirsiniz. Emsan Montana 4+6 litre indüksiyon tabanlı düdüklü tencere seti siyah gri fiyatının avantajından faydalanabilir ve ekonomik bir alışveriş süreci elde edebilirsiniz.