Emsan Kumsal Siyah Standlı Bıçak Seti 6 Parça

Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
1.200 TL'ye 26 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.722 TL

Ürün Bilgileri

Emsan Kumsal Siyah Standlı Bıçak Seti 6 Parça

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YILDIZDAĞ Satıcı Ünvanı: MKY MUTFAK EŞYALARI ZÜCCACİYE İHRACAT İTHALAT TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sivas Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622090001000001 Vergi Kimlik Numarası: 6220900010
    Bu ürün YILDIZDAĞ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Emsan Kumsal Siyah 6 Parça Standlı Bıçak Seti
  • Keskinlik ve ergonomi deyince…
  • Keskinliğini uzun süre kaybetmeyen özel Alman çeliğinden üretilmiştir. Özel tasarlanmış ergonomik sapları ile kullanım kolaylığı sağlar.
  • Tezgahınızda yer kaplamayan şık tasarımı ile gözlere de hitap etmektedir.
  • Bulaşık makinesinde yıkamaya uygundur. Uzun ömürlü kullanım için yıkandıktan sonra hemen kurulayınız.
  • Set İçeriği
  • 9 cm Soyma Bıçağı
  • 13 cm Sıyırma Bıçağı
  • 20 cm Doğrama Bıçağı
  • 20 cm Ekmek Bıçağı
  • 20 cm Şef Bıçağı
  • Ahşap Bıçak Blok
  • (Stand Boyutu: Yükseklik: 24 cm , En 18 cm , Derinlik: 8 cm)

Ürün Özellikleri

  • Ürün Tipi Şef Bıçağı
  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Parça Sayısı 6 Parça
Geri Bildirim Ver

Emsan Kumsal Siyah 6 Parça Standlı Bıçak Seti

Mutfaklarda kullanılan bıçaklar için keskinlik ve ergonomi oldukça önemlidir. Malzemeleri kolay kesen ürünler sayesinde efordan ve zamandan tasarruf etmek mümkündür. Aynı zamanda mutfak aletlerinin kolay kavranabilir olması sayesinde yaşanabilecek olası kazalar önlenir. Emsan Kumsal 6 parça standlı bıçak seti, mutfaklarda kalite ve ergonomi sunmak üzere geliştirilmiştir. Standlı bıçak seti, mutfak tezgâhı ve dolapların üzerinde güvenle muhafaza edilebilir. Yer kaplamayan makul boyutları ve şık tasarımı sayesinde mutfağınızın gözde ekipmanı olmayı başarır. Keskinliğinden uzun yıllar ödün vermeyen bıçaklar, sizi yarı yolda bırakmaz. Emsan Kumsal bıçak seti sayesinde mutfaklarda çok daha rahat yemek yapabilir, tarifleri hızlı bir şekilde hazırlayabilirsiniz.

  • İçerik: 6 Parça
  • Çeşit: Standlı
  • Renk: Siyah

Emsan Kumsal Standlı Bıçak Setinin Özellikleri Nelerdir?

Emsan Kumsal Standlı Bıçak Setinin Özellikleri Nelerdir?

Emsan Kumsal siyah 6 parça standlı bıçak seti, kullanıcı deneyimini iyileştirmek üzere özenle geliştirilmiştir. Kendine özel bir standa sahip olan bu set, fonksiyonel özellikler barındırması için tasarlanmıştır. Setin içerisinde 6 parça bıçak bulunur. Bunlar; 9 cm’lik soyma, 13 cm’lik sıyırma ve 20 cm’lik 3 adet doğrama, ekmek ve şef bıçağı olarak sıralanır. Farklı alanlarda kullanılabilmesi için geliştirilen bıçakların özel olarak tasarlanmış ergonomik sapları sayesinde kullanımı oldukça kolaydır. Özel tasarım standın ölçüleri; 24 cm yükseklik, 18 cm genişlik ve 8 cm derinlik olarak belirlenmiştir. Bu stand, tezgâhlarda yer kaplamadan durmayı başarır. Ürün seti, kaliteli kullanım detaylarının yanı sıra şık tasarımı ile mutfaklarda göze hitap eder.

Emsan Kumsal Siyah Standlı Bıçak Seti Kaliteli midir?

Emsan Kumsal Siyah Standlı Bıçak Seti Kaliteli midir?

Emsan Kumsal bıçak seti yorumları incelendiğinde kullanıcılar tarafından ürünün kalitesinin ve sağlamlığının vurgulandığı görülür. Set içerisinde bulunan bıçakların üretim aşamasında özel alman çeliği kullanılmıştır. Bu özelliğe sahip çeliklerin keskinliği uzun süre kaybolmaz. Bu sayede mutfaklarda maksimum kesim kalitesine ulaşmak mümkündür. Bıçakların üretiminde kullanılan çelik malzeme deformasyona karşı da maksimum direnç gösterir. Set içerisinde bulunan her bir parça düşme ve zedelenme ihtimaline karşı kendini korumayı başarır. Emsan Kumsal 6 parça standlı bıçak seti, özel tasarlanmış ergonomik saplara sahiptir. El ile kolay bir biçimde kavranabilen ürün, güvenli kullanım imkânı sağlar. Bu sayede mutfak kazalarını önlemek mümkündür. Kaliteli üretim materyalleri ve şık tasarımı sayesinde bu seti mutfaklarda uzun süre boyunca kullanabilirsiniz. Set içerisinde yer alan bıçaklar, tavsiye edilen biçimde kullanıldığında ilk günkü formunu korur.

Emsan Kumsal Standlı Bıçak Seti Kullanışlı mıdır?

Emsan Kumsal Standlı Bıçak Seti Kullanışlı mıdır?

Emsan Kumsal 6 parça standlı bıçak setinin özellikleri kullanıcı deneyimi düşünülerek geliştirilmiştir. Set, mutfak tezgâhlarında durduğu sırada dekorasyona eşlik eder. Özel standı sayesinde bıçaklara kolay ve güvenli bir şekilde ulaşabilirsiniz. Bir kesme işlemi gerçekleştirmek istediğinizde kısa sürede bıçağı standından çıkarabilirsiniz. Özenle üretilen bu set, tariflerinizi hazırlarken kontrolün sizde olmasını sağlar. Emsan Kumsal 6 parça standlı bıçak setinin zemin üzerine tam tutunma sistemi bulunur. Bu sayede kolay kolay sallanmaz ve tüm aile fertleri için güvenli bir ürün hâline gelir. Ahşap bloklardan oluşan stand, kendini olası darbelerden korumayı başarır. Bıçakları takıp çıkarırken standa herhangi bir darbe gelse dahi ahşap üzerinde deformasyon belirtisi görülmez. Ürün, Trendyol’da uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de bu set hakkında yapılan değerlendirmeleri inceleyerek ürün hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz. Kullanıcı deneyimlerini okuyarak Emsan Kumsal 6 parça standlı bıçak setini hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.