1
Bıçak Setleri kategorisinde
en çok favorilenen 1. ürün

Emsan Kobe 10 Parça Bıçak Seti

867,99 TL
(86,80 TL / adet)
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (13)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
868,99 TL
1.000 TL'ye %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Emsan Kobe 10 Parça Bıçak Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: nexbazaar Satıcı Ünvanı: SİNAN ÇOLAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2600630978
    Bu ürün nexbazaar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 6 adet sipariş verilebilir. 6 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Emsan Kobe 10 Parça Bıçak Seti Set İçeriği Soyma Bıçağı 10 Cm, 2.1 cm
  • Sıyırma Bıçağı 12,5 Cm, 2.1 cm
  • Doğrama Bıçağı 19,5 Cm, 3.1 cm
  • Şef Bıçağı 19,5 Cm, 4.4 cm
  • 6 adet Multi Bıçak 11 cm, 1.8 cm
  • Malzeme: Çelik Bulaşık makinesinde yıkanabilir. Elde yıkanması tavsiye edilir. Uzun ömürlü kullanım için yıkandıktan sonra hemen kurulayınız. Ürün Kutusu İle Birlikte Gönderilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 6+
  • Ürün Tipi Şef Bıçağı
  • Materyal Çelik
Geri Bildirim Ver

Emsan 600.15.01.1221 Kobe 10 Parça Bıçak Seti

Emsan Kobe 10 parça bıçak seti, sahip olduğu fonksiyonel özellikleri ile temel mutfak aletleri arasında yer alır. Doğrama ve sıyırma konusunda uzman bir yardımcı olan set, uzun süreli kullanım imkânı verir. Keskinliğinin yanı sıra duru ve şık tasarımıyla mutfağınıza renk katan Emsan Kobe 10 parça bıçak seti, besinleri tam istediğiniz gibi doğramanıza olanak tanır. Her işlem için ayrı ayrı kullanabileceğiniz parçalar içeren Emsan Kobe 6 adet 11 cm multi bıçak takımı, çoklu işlemleri yapmanıza olanak tanır. Hem bulaşık makinesinde hem de elde yıkanabilir. Setin içerisinde bıçakların kullanım ömrünü uzatabilmek için elde yıkamanız tavsiye edilir.

  • Malzeme: Çelik
  • Parça Adedi: 10 adet
  • Kullanım Alanları: Doğrama, sıyırma, şef bıçağı

Emsan Kobe 10 Parça Bıçak Setinin Materyali

Emsan Kobe 10 Parça Bıçak Setinin Materyali

Emsan Kobe 10 parça bıçak setinin yapımında çelik kullanılır. Ürünler, bu özelliği sayesinde son derece kolay ve etkili bir kullanım vadeder. Kaliteli çelikten üretilmiş olan parçalar, mutfakta geçirdiğiniz vakti çok daha konforlu ve keyifli bir hâle getirir. Malzeme, su ve deterjana karşı dayanıklı bir tutum sergilediği için temizlik sırasında kolay kolay deforme olmaz. Paslanmayan çelik bıçaklar, mutfak deneyiminizi iyileştirmek için ideal bir tercih olur. Keskinliği ve sap dizaynıyla güçlendirilmiş olan Emsan Kobe 10 parça bıçak seti sayesinde doğrama, sıyırma ve diğer işleri büyük bir kolaylıkla tamamlayabilirsiniz. Kaliteli yapısıyla öne çıkan parçalar, hemen hemen bütün kullanıcıların takdirini toplamayı başarır.

Emsan Kobe 10 Parça Bıçak Setinin İçerisinde Neler Vardır?

Emsan Kobe 10 Parça Bıçak Setinin İçerisinde Neler Vardır?

Emsan Kobe bıçak setinin içerisinde toplamda 10 adet parça bulunur. İşe uygun bıçağı tercih ederek yemek hazırlamaya başlayabilirsiniz. Emsan Kobe 10 cm soyma bıçağı, sette bulunan kullanışlı ürünlerden biridir. Bu parça ile sebzelerin kabuklarını olması gerektiği gibi soyabilirsiniz. Set içerisinde sıyırma bıçağı da bulunur. Kemikle eti ayırmayı sağlayan Emsan Kobe 12,5 cm sıyırma bıçağı sayesinde hem kırmızı et hem de tavukları kolayca pişirmeye hazır hâle getirebilirsiniz. Bunun yanı sıra farklı işlemlerde kullanabileceğiniz doğrama bıçağı da set içerisinde yer alır. Emsan Kobe 19,5 cm doğrama bıçağı, ideal uzunluğu ile ekmekten çeşitli sebzelere kadar her besinde kullanılabilir. Ayrıca sette şef ve 6 adet multi bıçak bulunur. Her iki parça, kullanışlı yapısıyla en temel mutfak gereçlerinden biri olur.

Emsan Kobe 10 Parça Bıçak Seti Keskin midir?

Emsan Kobe 10 Parça Bıçak Seti Keskin midir?

Emsan Kobe 10 parça bıçak seti, sahip olduğu çelik materyali sayesinde kaliteli bir kullanım vadeder. Üst düzey kesim performansıyla yorulmadan seri bir şekilde çalışmaya imkân verir. Daha sert sebzeleri, düzgün ve zahmetsiz şekilde kesebilmeniz için setin içerisinde Emsan Kobe 19,5 cm şef bıçağı bulunur. Şef bıçağını kullanarak hazırlık aşamasındaki zorlu kesme işlemlerini çok kısa bir sürede kolayca halledebilirsiniz. Sebzelere ve etlere göre dizayn edilmiş özel ağız kısımları sayesinde besinleri ezmeden ve parçalamadan kesmek mümkün olur. Mutfakta keyifli ve konforlu şekilde çalışabilmeniz için özenle geliştirilen bu takımı, uzun süre gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Emsan Kobe 10 parça bıçak seti, mutfakta harikalar yaratmak isteyenler tarafından sıkça tercih edilir. Siz de yemek deneyimlerinizi iyileştirecek kaliteli bir bıçak seti arayışında iseniz bu ürünü, Trendyol üzerinden sadece birkaç tıkla satın alabilirsiniz. Karar vermeden önce Emsan Kobe 10 parça bıçak seti yorum ve puanlarını inceleyerek gerçek kullanıcı görüşlerinden fikir alabilirsiniz.