Emsan Helis Arya Metal 7 Parça Granit Tencere Seti

4.999 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.995 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.500 TL

Ürün Bilgileri

Emsan Helis Arya Metal 7 Parça Granit Tencere Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YILDIZDAĞ Satıcı Ünvanı: MKY MUTFAK EŞYALARI ZÜCCACİYE İHRACAT İTHALAT TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sivas Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622090001000001 Vergi Kimlik Numarası: 6220900010
    Bu ürün YILDIZDAĞ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Emsan Helis Arya Metal 7 Parça Granit Tencere Seti----Özel tasarım granit---- -- 7 parçadan oluşan Helis Arya Granit set yanmaz yapışmaz özelliğine sahiptir.
  • -- Ayrıca ısıyı uzun süre hapseden enerji kapsül tabanı ile düşük ısılarda bile yemek pişirebilme imkanı sunar.
  • -- Özel tasarım ergonomik paslanmaz çelik yan ve tepe sapları kullanım kolaylığı sağlar.
  • -- İndüksiyon hariç tüm ocaklarda kullanıma uygundur.
  • -- Bulaşık makinesinde yıkanabilir.
  • -- ----Emsan Helis Arya Metal Saplı 7 Parça Granit Tencere Set İçeriği---- -- 18 cm derin tencere: 3.5 Litre
  • -- 22 cm derin tencere: 5 Litre
  • -- 26 cm pilav tencere: 5,3 Litre
  • -- 26 cm tava

Ürün Özellikleri

  • Dış Materyal Granit
  • İç Materyal Granit
  • Materyal Granit
  • Renk Turuncu
  • Parça Sayısı 7 Parça
Geri Bildirim Ver

Emsan Helis Arya Metal 7 Parça Granit Tencere Seti

Mutfağınızın ayrılmaz bir parçası hâline gelecek olan Emsan Helis Arya tencere seti, kaliteli tasarımı sayesinde unutulmaz yemekler pişirmeniz için size yardımcı olur. Enerji kapsül tabanı, ısıyı uzunca bir süre içerisinde hapseder. Bu da düşük ısılarda, uzun sürede pişen yemekleri dahi yapabilmenizi sağlar. Setin içerisinde yer alan tencerelerin tamamı farklı derinliklere ve hacimlere sahiptir. Yanlarında ve üstlerinde bulunan saplar, özel olarak tasarlanmıştır ve paslanmaz çelikten üretilir. Emsan Helis Arya tencere setinin sahip olduğu metalik görünüm, ürünlere modern ve hoş bir hava katar. Böylece setin içindeki tava ve tencereler, mutfağınızda estetik bir görüntü oluşturur.

  • Emsan Helis Arya metal saplı 7 parça granit tencere seti; 3 tencere, 3 kapak ve 1 adet tavadan oluşmaktadır.
  • İndüksiyon hariç her türlü ocak üzerinde kullanılmaya uygundur.
  • Bulaşık makinesinde kolaylıkla yıkanabilir.

Emsan Helis Arya Tencere Setinin Materyali Nedir?

Emsan Helis Arya Tencere Setinin Materyali Nedir?

Emsan Helis Arya tencere setinin içerisinde bulunan tava ve tencerelerin ortak özelliği, hepsinin granit modeller olmalarıdır. Ürünlerin bu özelliği, onları yüksek ısılarda dahi kullanıma uygun hâle getirir. Ürünlerin malzeme kalitesi sayesinde zararlı maddeler yemeklerinize temas etmez. Kurşun ve PFA gibi maddeler yemeklerinize karışmayacağı için sağlıklı bir biçimde tariflerinizi hazırlayabilirsiniz. Ürünün granit model olması yemeklerin tava ve tencerelere yapışmasını da önler. Bu da yemek pişirme deneyimini kolay hâle getirdiği gibi ürünlerin temizlenmesini de kolaylaştırır. Elde yıkamaya gerek kalmadan, bulaşık makinesi aracılığıyla ürünleri temizleyebilirsiniz. Yüksek sıcaklıklara dayanabilen Emsan Helis Arya tencere seti aynı zamanda ısıyı uzun süre içerisinde hapseder. Barındırdığı enerji kapsül tabanı sayesinde sahip olduğu bu özellik, kullanıcıların düşük ısılarda da yemek hazırlamasına imkân tanır.

Emsan Helis Arya Tencere Seti Nasıl Kullanılmalıdır?

Emsan Helis Arya Tencere Seti Nasıl Kullanılmalıdır?

Emsan Helis Arya tencere seti farklı sıcaklıklarda kullanıma uygundur. Granit yapısı sayesinde yanma ve yapışma gibi problemlerle karşı karşıya kalmanızı engeller. İndüksiyon hariç her ocak tipinde kullanılmaya uygundur. Bu da nerede olduğunuz fark etmeksizin lezzetli yemekler yapabilmenizi olanaklı hâle getirir. Pişirme aşamasında kullanıcıya kolaylık sağlayan ürün aynı zamanda oldukça rahat bir şekilde temizlenebilir. Setin içerisinde yer alan tava, tencereler ve kapaklar bulaşık makinesinde yıkanmaya uygundur. İstenilen her türlü yemek, Emsan Helis Arya tencere setinin yardımı ile kolayca pişirilebilir. Set hâlinde satılan bu ürünler, kolay kullanım imkânı sunar. Ürün, tavsiye edilen biçimde kullanıldığında ve temizlendiğinde uzun süre boyunca ilk günkü şıklığını ve formunu korur.

Emsan Helis Arya Tencere Seti İçeriği Nelerdir?

Emsan Helis Arya Tencere Seti İçeriği Nelerdir?

Emsan Helis Arya tencere setinde farklı boyutlara sahip 3 adet tencere, onlarla aynı boyutta 3 kapak ve 1 adet tava bulunur. Tencerelerden en büyük olanının boyutu, setin içerisindeki tava ile aynıdır. 26 santimetre boyutunda olan büyük tencere, 5,3 litrelik bir hacme sahiptir. Orta boyutlu tencerenin boyutu 22 santimetre, hacmi ise 5 litredir. Son olarak en küçük tencerenin boyutu 18 santimetre, hacmi ise 3,5 litredir. Tencerelerin yan, kapakların ise üst kısmında bulunan saplar ergonomiktir. Paslanmaz çelik materyal kullanılarak üretilen saplar, yemek yapma işlemini bir hayli konforlu hâle getirir. Ürün, Trendyol’da uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de Emsan Helis Arya metal saplı 7 parça granit tencere seti yorumlarını inceleyerek lezzetli tarifler hazırlamanıza imkân tanıyacak olan bu ürünü hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.