6
Fırın & Kek Kalıpları kategorisinde
en çok değerlendirilen 6. ürün

Emsan Griss Hardstone Gri Döküm Kek Kalıbı 24 cm

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.099 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.250 TL

Ürün Bilgileri

Emsan Griss Hardstone Gri Döküm Kek Kalıbı 24 cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EMSAN Satıcı Ünvanı: EMSAN MUTFAK GEREÇLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0334051110300012 Vergi Kimlik Numarası: 3340511103
    Bu ürün EMSAN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Emsan Griss Hardstone Gri Döküm Kek Kalıbı 24 cm
  • Kek kokusunun mutlulukla ilgisi var.
  • Rose Gold, Golden Pink, Mor ve Gri olmak üzere dört farklı muhteşem rengi ile kek yapmak artık zevkli
  • Yanmaz yapışmaz iç yüzeyleri sağlık konusunda içinizi rahatlatırken, kekin kalıptan kolayca çıkmasını ve temizliği konusunda vakit kazanmanızı sağlar.
  • Bulaşık makinesinde yıkanabilir.
  • Mikrodalga fırında kullanılamaz. Direkt ateşle temas ettirilmemelidir.
  • Alüminyum döküm gövde ,Quantanium 3 kat ve granit efektli yanmaz- yapışma kaplama özelliğine sahiptir.
  • Diğer yanmaz-yapışmazlara kıyasla çizilmeye karşı daha dayanıklı,yapışmazlık performansı mükemmeldir. Yanmaz yapışmaz seramik iç yüzeyi sayesinde kolay temizlenir ve sağlıklıdır.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Döküm
  • Parça Sayısı 1
  • Ürün Tipi Standart
  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver

Emsan Griss Hardstone 24 cm Döküm Kek Kalıbıyla Yaratıcı Lezzetler

Sofralar her zaman aileniz, arkadaşlarınız ve sevdikleriniz ile bir araya gelinen ve keyifli anların yaşandığı yerlerdir. Dolayısıyla bu anların keyifli geçmesi için sofranızda keyifli lezzetler olması da önemlidir. Tatlılar da sofraların ve çay keyfinin olmazsa olmazıdır. Örneğin keklerden de bu tatlar arasında en yaygın olanı olarak bahsetmek mümkündür. Emsan da mutfağınızda zahmetsiz, eğlenceli ve lezzetli anlar geçirmenize uygun ürünler üretmektedir. Tencerelerden yemek ekipmanlarına, tatlı ekipmanlarından küçük ev aletlerine kadar geniş bir ürün yelpazesi mevcuttur. Bu ürünlerden biri de Emsan griss hardstone 24 cm kek kalıbı ürünüdür. Bahsi geçen kek kalıbı ile hem lezzetli hem de zahmetsiz ve güvenli bir mutfak deneyimi yaşayabilirsiniz. Ürün hakkında daha fazla bilgi edinmek ve görselleri incelemek için sayfayı ziyaret edebilir ve çevrimiçi alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz.

  • Yapışmaz Yanmaz Kaplama
  • Kolay Temizlik
  • Geniş Renk Aralığı

Griss Hardstone 24cm Döküm Kek Kalıbı ile Yapışmaz Yanmaz Kaplama

Griss Hardstone Gri 24 cm Döküm Kek Kalıbı ile Yapışmaz Yanmaz Kaplama

Mutfakta yemek ve tatlı yaparken güvenliğinizi sağlamanız önemlidir. Bunun için mutfak araç gereçleri ve küçük ev aletlerinin de güvenli ve sağlam olması beklenmektedir. Ürün kullanılırken yüksek performansı ile hem lezzetli bir tat ortaya çıkmasına yardımcı olmalı hem de yapılış esnasında maksimum dayanıklılık göstermelidir. Örneğin bir kek kalıbının yanmaz, yapışmaz ve çizilmez olması olmazsa olmaz özelliklerindendir. Emsan Griss Hardstone gri 24 cm döküm kek kalıbı da bu sağlamlığı sizlere sunmak için tasarlanmıştır. Bu kek kalıbı, yanmaz yapışmaz iç yüzeyleri ile sağlık konusunda herhangi bir problem yaşamanızı engellemeyi amaçlamıştır. Alüminyum döküm gövdesi de Quantanium 3 kat ve granit efektli yanmaz ve yapışmaz kaplama özelliğine sahiptir. Aynı zamanda, yine yanmaz yapışmaz yapısı sayesinde kekin kalıptan kolayca çıkmasını sağlar. Kolayca kalıptan çıkan kek ile kalıbın temizliği konusunda da vakit kazanmanızı sağlar. Lezzetle ve güvenle pişmiş kekinizi afiyetle yiyebilirsiniz.

Griss Hardstone Gri 24 cm Döküm Kek Kalıbı ile Kolay Temizlik

Griss Hardstone Gri 24 cm Döküm Kek Kalıbı ile Kolay Temizlik

Emsan bütün ürünlerinde sağlam, estetik olarak arzu edilebilir ve mutfağınıza uygun ürünler tasarlamaktadır. Bu ürünler kullanım esnasında dayanıklı ve rahat olduğu gibi kullanım sonrasında da temizlik esnasında aynı rahatlığı sağlamayı hedeflemektedir. Bu hedef sebebiyle Emsan griss hard stone granit 24 cm döküm kek kalıbı, yanmaz yapışmaz iç yüzeyi sayesinde kekinizin lezzetini koruyarak kalıptan rahatça çıkmasını sağlar. Kalıpta yapışma, yanma ve çizilme benzeri deformasyonlar yaşanmayacağı için kek kalıbını temizlemek de oldukça rahat gerçekleşir. Böylelikle temizlik için uzun zaman harcamak zorunda olmazsınız. Bu ürünü elde yıkayabileceğiniz gibi bulaşık makinesine atmak da mümkündür. Çizilmez yapısı sayesinde dilediğiniz zaman bulaşık makinesine atabilir ve zarar görmeden gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Ürünü kullanan kullanıcıların yorumlarından deneyimlerini incelemek isterseniz ürüne ait sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

Griss Hardstone Gri 24 cm Döküm Kek Kalıbı ile Geniş Renk Aralığı

Griss Hardstone Gri 24 cm Döküm Kek Kalıbı ile Geniş Renk Aralığı

Mutfağınızda kullandığınız mutfak araç gereçlerinin ve küçük ev aletlerinin sağlıklı, dayanıklı ve kolay kullanılabilir olması önemlidir. Fakat bu özelliklere ek olarak mutfağınıza uyum sağlaması, tasarımı, ürünün estetiği ve renkleri de önemlidir. Örneğin kimi ürünler set olarak satılmakta ve setler renk olarak birbirleri ile uyum içinde olmaktadır. Kimi ürünler de set olarak satılmasa dahi diğer parçalarla uyumlu bir şekilde kombine edilebilmektedir. Bu uyumu benimseyen Emsan griss hardstone 24 cm döküm kek kalıbı da birbirinden farklı geniş bir renk yelpazesine sahiptir. Bu model, Rose Gold, Golden Pink, Mor ve Gri olmak üzere dört farklı muhteşem renge sahiptir. Mutfağınıza uygun olan ürün rengini seçerek mutfağınızda güzel bir harmoni yakalayabilirsiniz. Ürüne ait renk seçeneklerini incelemek ve kullanıcıların yorumlarını okumak için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Dilediğiniz renge karar verdikten sonra ürünü sepetinize ekleyerek çevrimiçi alışverişin keyfini çıkarabilirsiniz. Siz de bu ürüne indirimli uygun fiyat avantajları ile Trendyol'dan ulaşabilirsiniz.