Emsan Demre 22 cm Derin Tencere

945 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Emsan Demre 22 cm Derin Tencere

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Mall Of Satıcı Ünvanı: MUSTAFA TEMİZKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8380419279
    Bu ürün Mall Of tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 22 Cm 4,5 Litre
  • İade Koşulları : Ürünlerinizin Tarafınıza Ulaştığı Şekilde Patpata Sarılı, Kutulu Ve Ambalajı Bozulmamış Olarak İade Edilmesi Gerekmektedir.
  • Aksi Halde Gönderilen İadeler Kabul Edilemeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Çelik
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Emsan Demre 22 Cm Derin Tencere

Tencere, mutfakta oldukça sık kullanılan ürünlerden biridir. Uzun kullanım ömrü sağlayan modeller beğeni toplar. Kaliteli Emsan çeliği ile yapılan Emsan Demre derin tencere, uzun yıllar boyu sağlıklı bir şekilde kullanım imkanı sunar. Ürün kapasitesi 4.5 litredir. Geniş tabanlı tasarımı sayesinde yemek homojen bir şekilde ve oldukça lezzetli pişer. Bu tasarım aynı zamanda tencerenin dibinin tutmasını engeller. Emsan Demre tencere, geniş kullanım kapasitesi sayesinde istediğiniz miktara göre yemek yapabilmenize olanak sağlar. 304 kalite 18/10 Emsan çeliği ile üretilen bu ürün, indüksiyon dahil tüm ocaklar için uyumludur. Tencere, bulaşık makinesinde yıkanabilir. Bu özelliği sayesinde hem sudan hem de zamandan tasarruf etmeniz mümkün olur. Ürünün genel olarak öne çıkan özellikleri:

  • 18/10 crNi paslanmaz çelik
  • Tüm ocaklarda kullanıma uygun
  • Bulaşık makinesinde yıkanabilir

Emsan Demre Derin Tencere Özellikleri

Emsan Demre Derin Tencere Özellikleri

Mutfakta bulunan eşyaların işlevsel olması gerekir. Emsan Demre 22 cm derin tencere, düşük ısıda da pişirmeyi sağlayan, ısıyı uzun süre içinde hapseden enerji kapsül tabanlı bir üründür. Bu sayede birçok durumda rahatça kullanılabilir. Yarı mat paslanmaz çelik gövdesi ile hem kalite hem de şıklığı bir arada barındırır. Paslanmaz çelik yan sapları ve paslanmaz çelik çerçeveli kalın kapağı sayesinde ürünü mutfağınızda uzun yıllar boyunca güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz. Ergonomik paslanmaz çelik yan sapları tutuş kolaylığı sağlayarak daha rahat bir kullanım imkanı sunar. Cam kapak sayesinde yemeği rahatça görebilir ve tencerenin kapağını açmaya gerek bile kalmadan yemeğin takibini yapabilirsiniz. Bulaşık makinesinde yıkanabilme özelliği bu derin tencerenin rahatça kullanılmasını sağlar. 22 cm derin tencere, mutfağın favorilerindendir ve birçok iş için oldukça pratik bir üründür.

Emsan 22 Cm Demre Derin Tencere Avantajları

Emsan 22 Cm Demre Derin Tencere Avantajları

Evde veya çalıştığınız yerde yemek yapma ihtiyacı oluşabilir. Bu model sayesinde ihtiyaç duyduğunuz zaman yemek pişirebilirsiniz. Isı hapsetme teknolojisi ve her ocağa uyumlu olması modelin beğeni toplayan özellikleri arasındadır. Modelin ergonomik paslanmaz yan sapları da pişirme ve servis esnasında kolaylık sağlar. Hacimli tencerelerde genelde yemek miktarı da fazla olduğundan pişirme işlemi biraz uzun sürebilir. Emsan Demre 22 cm derin tencere EMMS17 tasarım itibariyle ısıyı hapsedebildiğinden pişirme süresi uzamadan işlem tamamlanır. Gün geçtikçe gelişen mutfak ürünlerini de hesaba katan Emsan, her çeşit ocak için kullanıma uygun bir tencere tasarlar. Bu sayede mutfağınızı yenileseniz bile tencereniz ocağınızla uyumlu olmaya devam eder. Kaliteli çeliği ile hem içten hem de dıştan kendini koruyan bu ürün birçok koşul ve tarza uyum sağlayabilir.

Emsan Demre Derin Tencere 22 cm Fiyatları

Emsan Demre Derin Tencere 22 cm Fiyatları

Emsan Demre 22 cm derin tencere fiyatları ürünün tüm özellikleri göz önüne alınarak belirlenir. Bu model her ocak tipi ile uyumlu olduğu için farklı mutfaklarda kullanıma uygundur. Geniş hacmi ile opsiyonel olarak çeşitli miktar aralığında yemek yapabilme seçeneği sunar. Kaliteli çelik malzeme ile yapılan bu ürün uzun yıllar kullanım ömrünün yanı sıra oldukça şık bir görüntü sunar. Emsan Demre 22 cm derin tencere kullananların yorumlarını inceleyerek ürün hakkında bilgi edinebilirsiniz. Emsan Demre 22 cm derin tencere yorumları incelenirken ürünün uzun ömürlü olduğu ile ilgili paylaşımların öne çıktığı görülebilir. Ürünün görselleri ve özelliklerine de göz atarak kolayca karar verebilirsiniz. Klasik tasarıma sahip olan bu ürün farklı stilde mutfaklara uyum sağlar. Trendyol’da ürünü hızlı ve güvenli bir şekilde inceleyip, satın alabilirsiniz.