Emsan Büyükada 60 Parça 12 Kişilik Çatal Kaşık Seti Kutulu

4.444 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Emsan Büyükada 60 Parça 12 Kişilik Çatal Kaşık Seti Kutulu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: bakucuzaal Satıcı Ünvanı: YÜKSELLER İNŞAAT İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0995007423700051 Vergi Kimlik Numarası: 9950074237
    Bu ürün bakucuzaal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Emsan Büyükada 60 Parça 12 Kişilik Çatal Kaşık Seti Kutulu Emsan Büyükada 60 Parça 12 Kişilik Çatal Kaşık Seti Kutulu Set İçeriği 12 Adet Yemek Kaşık
  • 12 Adet Yemek Çatal
  • 12 Adet Tatlı Kaşık
  • 12 Adet Tatlı Çatal
  • 12 Adet Çay Kaşık
  • Malzeme: Paslanmaz Çelik Uzun süre parlaklığını koruyan özel paslanmaz çelikten üretilmiştir.
  • Bulaşık makinesinde yıkanabilir.
  • Yerli üretim
  • Kutulu gönderilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Kişi Sayısı 12 Kişilik
  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Parça Sayısı Çoklu
  • Tema / Stil Modern
Geri Bildirim Ver

Emsan Büyükada 60 Parça Çatal Kaşık Seti ile Zamansız Şıklık

Çatal, kaşık seti, yemek masalarının ayrılmaz bir parçasıdır. Kullanıcıların gözlerine hitap eden yemek masaları, zarafetin sağlanması açısından oldukça önemlidir. Şıklık ve zarafetin adresi olan Emsan 60 parça çatal bıçak takımı ile müşterilerinin karşısında yer alır. Bu setin içerisinde yer alan ürünlerde kullanılan sade tasarımlı model sofraların olmazsa olmazları arasındadır. Ürünlerinde kullandığı kaliteli paslanma çelikler ile uzun bir kullanım ömrü sağlar. Bu ürünler paslanmaz çelikten üretilir. Bununla beraber uzun süre parlaklığını koruyan bir yapıda olan bu ürünler, şık ve zarif bir kullanım sağlar. Ürünlerin hepsi ise bulaşık makinelerinde güvenle yıkanabilir yapıdadır. Bu sayede ürünler kolay bir şekilde ve hızlıca yıkanarak elle yıkama sorunuyla karşı karşıya bırakmaz. Sofralara kolay bir şekilde uyum sağlayan bu takımda yer alan parçalar solma gibi sıkıntılar yaşatmamaktadır.

  • Paslanmaz Çelik
  • Sade Tasarım
  • Çoklu Kullanım

Şık Tasarımlı Emsan Çatal Kaşık Takımı

Şık Tasarımlı Emsan Çatal Kaşık Takımı

Detox çayları, doğada bulunan şifalı bitkilerin bir araya getirilerek hazırlanmış olan, zaman içerisinde vücutta yer edinen toksinlerin doğal yollar ile atılmasına olanak tanıyan ve istenilen zamanlarda kolay bir şekilde hazırlanarak içilen bir içecektir. Herby fincan hediyeli detoxtea bu şifalı karışımla beraber kullanıcılarına şık tasarımlı bir fincan sunar. Sağlık açısından oldukça faydalı olan bu ürünün hazırlanması ise oldukça basittir. İstenilen her alanda sadece sıcak su ve biraz demlenme sonrasında hazır olan bu ürün, Herby markası ile müşterilerin karşısında yer alır. İdrar çıkma sorununda etkili olan böbreklerin çalışmasında etkili olmasının yanı sıra ciltlerde beliren sivilceler, siyah noktalar, yağlılık ve kuruluk gibi sorunların da çözülmesinde yararlı bir üründür. Hem bedenin hem de ruhun dinlenmesine olanak tanıyan bu ürün, arındırıcı etkisiyle dikkatleri üzerine çeker.

Mutfakların Vazgeçilmezi Emsan Çatal Kaşık Takımı

Mutfakların Vazgeçilmezi Emsan Çatal Kaşık Takımı

Gündelik hayatta en sık kullanılmakta olan mutfak malzemeleri arasında yer alan çatal ve kaşıkların sayısının fazla olması avantaj sağlar. Çatal ve kaşık gibi ürünlerin set halinde satın alınması bu bakımdan oldukça doğru bir tercihtir. Emsan Büyükada 60 parça 12 kişilik çatal kaşık seti kalabalık ailelerin en çok tercih ettiği ürünleri arasında yer alır. Emsan markasının bünyesinde yer alan bu setin sağlamlığının üst düzeyde olması ilerleyen zamanlarda ürünlerde herhangi bir sorunun yaşanmaması adına kullanıcılara güven verir. Büyükada 60 parça 12 kişilik çatal kaşık seti kutulu yorumları mutfakların vazgeçilmez araç gereçleri arasında yer alan çatal ve kaşıkların dayanıklılığı ve bu ürünlerin çoklu boyutlu olması sayesinde de oldukça olumludur. Set içerisinde yemek çatal bıçakların aksine tatlılar için olanları da yer almaktadır.

Emsan Çatal Kaşık Takımı Özellikleri ve Fiyatı

Emsan Çatal Kaşık Takımı Özellikleri ve Fiyatı

Emsan markası adı altında bulunan ve kullanıcıların beğenisine sunulan çatal, kaşık setindeki ürünler kullanım alanı açısından da oldukça geniştir. Ürünlerde kullanılan sağlam materyaller ürünün kullanım ömrünü oldukça uzatır ve kolay kullanım sağlar. Emsan Büyükada 60 parça 12 kişilik çatal kaşık seti, sade tasarımı ile mutfaklara oldukça kolay bir şekilde uyum sağlar. Bu set içerisinde 12 adet çay kaşığı, 12 adet yemek çatal ve kaşığı, 12 adet tatlı çatal ve kaşık ürünleri yer alır. Toplamda 60 parça olan bu set zarif görüntüsüyle ilgileri üzerine çekmektedir. Büyükada 60 parça 12 kişilik çatal kaşık seti kutulu fiyatı her müşterinin bütçesine hitap edecek şekilde yer alır. Mutfaklara hoş bir hava katan Emsan çatal kaşık takımları, kalitesi ile de kullanım için oldukça idealdir.