Emsan Troy Emaye 20 cm Kızartma Tenceresi Beyaz

1.699 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.650 TL

Ürün Bilgileri

Emsan Troy Emaye 20 cm Kızartma Tenceresi Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: bakucuzaal Satıcı Ünvanı: YÜKSELLER İNŞAAT İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0995007423700051 Vergi Kimlik Numarası: 9950074237
    Bu ürün bakucuzaal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Emsan Troy Emaye 20 cm Kızartma Tenceresi Beyaz Hacim: 3.2 Litre Uzun yıllar severek kullanılan emaye ürünlere Emsan’dan yeni, sağlıklı ve renkli bir yorum… Metal üzerine emaye malzemesinin 800 °C’de pişirilmesi ile camsı bir kaplama elde edilir. Bu nedenle çizilmelere karşı dayanıklıdır. Parlaklığını da yıllarca ilk günkü gibi korur. Troy Emaye Kızartma Tenceresi içerisinde yağ süzme teli bulunmaktadır.
  • Troy Emaye Kızartma Tenceresi’nin 20 cm ve 24 cm boyları ile kırmızı, beyaz, siyah renkleri mevcuttur.
  • Her tip ocakta kullanılabilir.
  • Bulaşık makinesinde yıkanabilir.

Ürün Özellikleri

  • Dış Materyal Emaye
  • İç Materyal Emaye
  • Materyal Çelik
  • Renk Beyaz
  • Parça Sayısı 1
Geri Bildirim Ver

Emsan Troy Emaye 20cm Kızartma Tenceresi Beyaz

Ergonomik kapak tasarımı sayesinde kolay bir tutuş imkanı sağlayan Emsan Troy emaye 20 cm kızartma tenceresi beyaz rengin sağladığı avantaj ile mutfaklarda hoş bir görünüm elde edilmesine katkıda bulunur. Dışında yer verilen cam kaplama, aynalı ve yansımalı bir görünüm sunar. Ev içerisinde bulunan kişi sayısına göre küçük ve büyük ebatlarının bulunması seçim hakkı tanır. İndirim dönemlerinde 20 ve 24 cm büyüklüğündeki ürünlerden temin ederek günlük kullanım sağlayabilir, dilerseniz misafir ağırlayacağınız zamanlarda yemek hazırlarken bu üründen yararlanabilirsiniz. Takım olarak kullanma avantajını yakaladığınız ürünlerle set oluşturabilir, dolap raflarınızı şık görünüme sahip bu tencere ile donatabilirsiniz. Emsan Troy emaye 20 cm kızartma tenceresi beyaz yorumlar bölümünde elde yıkama önerilerine denk gelebilirsiniz.

  • Ergonomik kulplu kapak tasarımı
  • Eşit miktarda sıcaklık dağılımı
  • Yiyecekleri sıcak tutma avantajı

Dikkat Çekici Rengiyle Emsan Kızartma Tenceresi Özellikleri

Dikkat Çekici Rengiyle Emsan Kızartma Tenceresi Özellikleri

Kızartmalarınızı sağlıklı bir şekilde pişirme imkanı sunan Emsan Troy kızartma tenceresi beyaz rengi ile tüm mutfaklara uyum sağlar. Diğer mutfak eşyaları ve yemek takımları ile uygunluk gösteren beyaz kızartma tenceresi, set şeklinde kullanım fırsatı sunar. Derin hacmi sayesinde dışarıya sıçrama riski olmadan pişirme işlemlerini tamamlamanıza imkan tanır. İçinde bulunan kızartma telini kademeli ayarı sayesinde istediğiniz noktada bırakabilirsiniz. Bu özellik dilediğiniz miktarda yağ kullanabilmenize imkan tanır. Troy emaye 20 cm kızartma tenceresi özel kapağı ile etrafa yağ buharı çıkmasını önleyerek eşyalarınızın korunmasına katkıda bulunur. Perdeler ve halılar yağ kokusundan etkilenmez. Böylece ferah bir mutfak ortamı sağlanmış olur. Troy emaye 20 cm kızartma tenceresi beyaz dış kaplaması ile güzel bir görünüm sunar. Yemeklerinizi bu avantajlı özellik sayesinde keyifle pişirebilir ve sevdiklerinize lezzet şöleni sunabilirsiniz.

Kullanışlı Özellikleriyle Emsan Emaye Tencere Avantajları

Kullanışlı Özellikleriyle Emsan Emaye Tencere Avantajları

3,2 litrelik hacme sahip olan Emsan Troy kızartma tenceresi, her türlü sebze ve et kızartmalarında kullanıma uygunluk gösterir. Pişirme işlemi tamamlandıktan sonra tutma kısımları telin kademelerine yerleştirilerek kızartmanın fazla yağdan arındırılması sağlanır. Isıyı her tarafa eşit miktarda yayan emaye, yemekleri kısık derecelerde pişirme imkanı sunar. Yüksek derecelere dayanıklılık özelliği ile öne çıkmasına rağmen enerjiden tasarruf etme fırsatını sağlar. Eski ve yeni tipli bütün ocaklarda kullanılabilme imkanını sunarken dış kısmında kararmalara neden olmaz. Bazı ocakların kendisinden kaynaklanan is yapma problemlerine karşı dikkatli kullanım sağlayabilirsiniz. Keyifli bir deneyim sunan Emsan Troy emaye 20 cm kızartma tenceresi beyaz fiyatı ise bütçe dostudur. Dilediğiniz zaman dış kısmında camlı görünüm olan bu şık bir tasarımı mutfaklarınızda kullanabilme fırsatını değerlendirebilirsiniz.

Bütçe Dostu Emsan Troy Emaye Kızartma Tenceresi Fiyatları

Bütçe Dostu Emsan Troy Emaye Kızartma Tenceresi Fiyatları

Cam hamurunun çeşitli malzemelerle işlenmesinden sonra elde edilen Emsan Troy emaye 20 cm kızartma tenceresi, 800 derecede pişirilerek ortaya çıkarılır. Fırındaki yüksek ısıya dayanıklılığı ile öne çıkan emayeler, her türlü ocakta kullanılabilme fırsatını sunar. Yağ süzme teli, fazla yağdan yiyeceklerin arındırılmasına katkıda bulunur. İç kısmına siyah kaplama işlemesi verilen ürünün sap kısımları ise altın kaplamalı bir tasarıma sahiptir. Bu yönüyle ürün, şık bir görünüm sunar. Dikkatli kullanım sağlandığında uzun yıllar mutfaklarda yerini alır. Çok sık olmamakla beraber ihtiyaç hissedildiği anlarda makinede yıkanması mümkündür. Bununla birlikte elde yıkanması ürünün kullanım ömrünü uzatır. Emsan Troy emaye kızartma tenceresi 20 cm beyaz rengi ile mutfak dekorlarınızın havasını değiştirir. Kısık ateşte hazırlamanız gereken yemeklerinizi de bu tencerede tel kullanmadan pişirebilirsiniz. İstediğiniz zaman Trendyol'dan indirimli fiyat seçeneklerini değerlendirerek sipariş verebilirsiniz.