3
Mikser & Mikser Seti kategorisinde
en çok satılan 3. ürün

Emsan Bella Gusto Stand Mikser 1300 W 5 l Mutfak Şefi Beyaz

5.590 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.699 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.699 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.798 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.989 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Emsan Bella Gusto Stand Mikser 1300 W 5 l Mutfak Şefi Beyaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MAHUR Satıcı Ünvanı: NECİBE TEL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Adana Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8360694697
    Bu ürün MAHUR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Emsan Bella Gusto Beyaz Stand Mikser Mutfak Şefi 1300W 5 Lt Bir mikserden beklenen her şey… 1300 watt gücü, düşük ses düzeyi, kolay açma kapama fonksiyonu ile Bella Gusto bir mikserden beklenen her özelliği sunmakta. En iyi karıştırma sonucu için kayış sistemi, 5 litre paslanmaz çelik karıştırma kabı, Sıçrama önleyici kapağı, Transparan sıçratma kalkanı, 6 kademe hız kontrolü ve pulse fonksiyonu ile, Mikseriniz hayatınızı kolaylaştıracak. Aparatları alüminyum, karıştırma haznesi paslanmaz çelik, dış gövdesi ise ABS plastiktir. Bella Gusto mikserin 3 ayrı aparatı bulunmaktadır. Aparatların elde yıkanması gerekmektedir. Makinede yıkanmaya uygun değildir. Makinede yıkanması halinde renk değişimi söz konusu olabilir. Hamur Kancası (Pizza hamuru, ekmek gibi yoğun karışımlar için) Balon Çırpıcı (Krema, yumurta beyazı gibi sıvı karışımlar için) Karıştırıcı (Tüm kek karışımları ve hafif karışımlı hamurlar için) Bello Gusto stand mikser estetik dış gövde tasarımı ile de mutfakların yeni gözdesi olacak. Ölçü: 38 cm x 22 cm x 34 cm Güç: 220-240V 50/60 Hz 2 Yıl Garantildir.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 500-1500 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Materyal Çelik
  • Renk Beyaz
  • Hacim 5 - 15 L
  • Hamur Kancası Var
  • Hız Ayarı 6 Kademeli
  • Zamanlayıcı Yok
  • Tema / Stil Modern
  • Priz Tipi C / F
  • Frekans 50 Hz / 60 Hz
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

Emsan Bella Gusto Stand Mikser 1300 W 5 lt Mutfak Şefi Beyaz

Emsan Bella Gusto beyaz stant mikser, bir mikserden beklenen tüm özellikleri sunan bir üründür. Kayış sistemi, 5 litrelik paslanmaz çelik karıştırma kabı, sıçrama önleyici kapağı, şeffaf sıçrama kalkanı ve 6 kademeli hız kontrolü ve darbe fonksiyonu hayatınızı kolaylaştırır. Alüminyum malzemesi hafif ama dayanıklı bir yapı sağlar ve mikserle birlikte gelen 3 farklı ataşman her seferinde mükemmel sonuçlar elde etmenizi sağlar. Sahip olduğu özellikleri ve tasarımı ile mutfak için güzel bir seçimdir.

 
  • Alüminyum malzeme
  • Paslanmaz çelikte karıştırma kabı
  • Hamur ve çeşitli karışımların yapımı için uygun

Emsan Bella Gusto Beyaz Stant Mikser 1300 w Özellikleri

Emsan Bella Gusto Beyaz Stant Mikser 1300 w Özellikleri

Emsan Bella Gusto beyaz stand mikser 1300 w bir mikserden beklenen her özelliği sunar. Bella Gusto, 1300 watt gücü, düşük ses seviyesi ve kolay açma/kapama fonksiyonu ile en iyi karıştırma sonucunu verir. Etkili bir karıştırma sonucu almanız için kayış sistemi, sıçramayı önleyen kapak, 5 litre kapasiteli paslanmaz çelik karıştırma kabı, şeffaf sıçrama kalkanı, pulse fonksiyonu ve 6 kademeli hız kontrolü ile bu mikser hayatınızı kolaylaştırır. Aparat alüminyumdan yapılmıştır, karıştırma kabı paslanmaz çelik ve dış gövde ABS plastiktir. Böylelikle sağlam ve kaliteli bir yapı sunar ve uzun süreli kullanım avantajına sahiptir. Cihazın 3 farklı aparatı vardır. Pizza hamuru ve ekmek gibi yoğun kıvamlı karışımlar için hamur kancası, yumurta akı ve krema gibi sıvı karışımlar için balon çırpıcı ve kek karışımları ve hafif kıvamdaki hamurlar için mikser aparatı olarak sıralanabilir. Emsan Bella Gusto stant mikser estetik gövde tasarımı ve dayanıklı yapısı ile evinizin mutfak şefi olacak ve size büyük bir kolaylık sağlayacaktır.

 

Emsan Bella Gusto Beyaz Stant Mikser Mutfak Şefi Kullanımı

Emsan Bella Gusto Beyaz Stant Mikser Mutfak Şefi Kullanımı

Her mutfağın gözdesi olacak Emsan Bella Gusto beyaz stant mikser 1300 w mutfak şefi sahip olduğu özellikleri ile kullanıcılarına büyük bir kolaylık ve rahatlık sağlar. 1300 watt gücü, düşük ses seviyesi ve kolay açma/kapama fonksiyonu ile bu mikser her türlü yemeği yapmak için idealdir. Top şeklindeki çırpma teli hafif hamurlar yapmanızı sağlarken, hamur kancası pizza hamuru ve ekmek gibi sağlam karışımları yoğurmanıza yardımcı olur. Ayrıca sete iki aparat daha dahildir. Bu aparatlar krema ve yumurta akı gibi sıvıları karıştırmak için balon çırpıcı ve kek, kurabiye vb. için karıştırıcıdır. Bella Gusto stant mikserin dış gövdesi ABS plastikten, karıştırma kabı alüminyumdan ve tutma sapları paslanmaz çelikten yapılmıştır. 3 aparat, günlük beslenmenize farklı yiyecek türlerini daha kolay dahil etmenizi sağlar. Çeşitli sıçramaları önlemek için kapağı ve transparan sıçratma kalkanı en temiz şekilde iş yapmanızı destekler. Bella Gusto, fırçalanmış alüminyum kaplaması ve paslanmaz çelik aparatları ile fütüristik bir tasarım sunar.

 

Emsan Bella Gusto Beyaz Stant Mikser Fiyatları ve Yorumları

Emsan Bella Gusto Beyaz Stant Mikser Fiyatları ve Yorumları

Yüksek kaliteli malzemeden üretilen Emsan Bella Gusto stantlı mikser, uzun ömürlü olacak şekilde üretilmiştir. 1300 watt gücü ve düşük gürültü seviyesi, ister profesyonel ister ev tipi olsun, her türlü mutfak ortamında kullanımını kolaylaştırır. Mikserde hamur kancası, balon çırpıcı ve mikser başlığı dahil olmak üzere çeşitli ataşmanlar dahil edilmiştir. Her ataşman tamamen değiştirilebilir özelliktedir. İster kurabiye hamuru çırpmak ister arkadaşlarınız ve aileniz için kek pişirmek isteyin, bu mikser hayatınızı kolaylaştırmaya yardımcı olacaktır. Pizza ve ekmek hamuru, kek ve kurabiye karışımları gibi çeşitli yiyecekler için farklı ekipmanlar sunar. Birbirinden lezzetli yiyecekleri hazırlarken etrafa sıçramaması için sıçrama önleyici kapak ve transparan sıçrama kalkanı bulunur. Dilerseniz Emsan Bella Gusto beyaz stant mikser 1300 w yorumları ve değerlendirmelerini inceleyerek diğer kullanıcıların deneyimlerinden yararlanabilirsiniz. Emsan Bella Gusto beyaz stant mikser 1300 w fiyatı ve ilgili detaylara Trendyol’dan ulaşabilirsiniz.