9
Tencere kategorisinde
en çok favorilenen 9. ürün

Emsan Azure Indüksiyon Tabanlı 6 Parça Titanyum Çelik Tencere Seti Rose Gold

3.199 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Emsan Azure Indüksiyon Tabanlı 6 Parça Titanyum Çelik Tencere Seti Rose Gold

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kupon Satıcı Ünvanı: YASİN ŞENCAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8030388611
    Bu ürün Kupon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Azure Indüksiyon Tabanlı 6 Parça Titanyum Çelik Tencere Seti Rose Gold Emsan Azure İndüksiyon Tabanlı 6 Parça Titanyum Çelik Tencere Seti Rose Gold Set İçeriği 14 cm Tencere 1.4 Lt. 16 cm Tencere 2 Lt. 18 cm Tencere 2.5 Lt. Malzeme: 18/10 Paslanmaz Çelik Özellikler Paslanmaz çelik gövdeli, ergonomik paslanmaz çelik kulp ve tepe titanyum kaplamalıdır. Titanyum kaplama sayesinde yüksek sertlik, mukavemet ve aşınmaya karşı dirençlidir. Isıyı uzun süre tencere içine hapseden enerji kapsül tabanı ile düşük ısılarda bile yemek pişirme özelliği. Kapakların ters çevrilmesi durumunda ergonomik bir şekilde oturmasından dolayı saklama kolaylığı. Uzun süreli sağlıklı kullanım. Yan sap ve tepeleri İndüksiyon dahil tüm ocaklarda kullanıma uygundur. Bulaşık makinasında yıkanabilir.

Ürün Özellikleri

  • Dış Materyal Çelik
  • İç Materyal Çelik
  • Materyal Titanyum
  • Renk Gri
  • Parça Sayısı 6 Parça
Geri Bildirim Ver

Emsan 600.15.01.0682 Azure Indüksiyon Tabanlı 6 Parça Rose Gold Titanyum Çelik Tencere Seti

Emsan Azure indüksiyon tabanlı 6 parça titanyum çelik rose gold tencere seti şık tasarımı ile dikkat çeker. Set, yemek pişirmek üzere tasarlanmıştır. Ürünün içerisinde 3 farklı boyutta tencere ve 3 adet kapak bulunur. Toplamda 6 parçadan oluşan set sayesinde farklı büyüklüklerdeki gruplar için yemek hazırlamak mümkündür. Emsan Azure indüksiyon tabanlı 6 parça titanyum çelik rose gold tencere seti oldukça geniş bir kullanım alanına sahiptir. Kullanıcılar Emsan Azure tencereler içerisinde pek çok yemeyi pişirebilir.

  • 3 adet tencere
  • Kapsül taban
  • Titanyum kaplama

Emsan Azure 6 Parça Titanyum Çelik Tencere Seti Özellikleri

Emsan Azure 6 Parça Titanyum Çelik Tencere Seti Özellikleri

Emsan Azure indüksiyon tabanlı 6 parça titanyum çelik tencere seti 3 adet tencereden oluşur. Bu tencerelerin her biri farklı boyutlardadır. Set içerisindeki en küçük boyutlu tencere 14 cm uzunluğundadır. Ürünün iç hacmi 1,4 litreyi alabilecek genişliktedir. Set içerisindeki bir diğer tencere ise 16 cm uzunluğunda ve 2 litre iç hacme sahiptir. Setin son parçası 18 cm uzunluğa ve 2,5 litre kapasiteye sahiptir. Set içerisindeki farklı hacimdeki tencereler, birbirinden farklı ihtiyaçlara sahip kullanıcılara aynı anda hitap etmeyi başarır. Emsan Azure indüksiyon tabanlı 6 parça titanyum çelik rose gold tencere seti aileler ve kalabalık gruplar için uygundur. Set içerisindeki farklı boyutlardaki tencereler aynı anda farklı yiyeceklerin hazırlanmasına imkân tanır. Yalnız yaşayan kişiler de Azure tencere setini rahatlıkla tercih edebilir.

Emsan Azure Titanyum Çelik Tencere Seti Ergonomik mi?

Emsan Azure Titanyum Çelik Tencere Seti Ergonomik mi?

Emsan Azure indüksiyon tabanlı 6 parça titanyum çelik rose gold tencere seti tasarımı sayesinde oldukça ergonomik özellikler taşır. Ürünün yan kısımlarında kolay tutmayı sağlayacak kulplar yer alır. Kullanılan bu kulplar ile tencereyi rahatlıkla taşıyabilirsiniz. Üründe kullanılan çelik malzeme dayanıklılık sağlar. Çelik malzeme yanma ve çizilmeye karşı dirençli olduğundan tencereyi bozulma endişesi yaşamadan rahatlıkla kullanabilirsiniz. Emsan Azure tencerelerin üretiminde yararlanılan malzemeler kolay temizlenebilme özelliğine de sahiptir. Ürün bulaşık makinesinde yıkanabilir. Bu sayede tencerelerin temizliği ile ekstra vakit kaybetmenize gerek kalmaz. Ürün bu özellikleri ile yemek pişirmeyi çok daha pratik bir hâle getirir. Tencerelerde kullanılan kapsül taban, pişirme sırasında ısının hapsedilmesini sağlayarak yemekleri çok daha hızlı şekilde hazırlayabilirsiniz.

Emsan Azure 6 Parça Titanyum Çelik Tencere Seti Kaliteli mi?

Emsan Azure 6 Parça Titanyum Çelik Tencere Seti Kaliteli mi?

Emsan Azure indüksiyon tabanlı 6 parça titanyum çelik rose gold tencere seti dayanıklı malzemeler kullanılarak üretilir. Set bu nedenle oldukça kaliteli bir yapıya sahiptir. Emsan Azure tencere setinin yapımında kullanılan materyaller yüksek ısı başta olmak üzere pek çok olumsuz koşula karşı dayanıklıdır. Böylece tencerelerin uzun yıllar sorunsuz şekilde kullanılabilmesi mümkündür. Ürünün üst kısmında yer alan tutma yeri ve yan sapları ömür boyu garantiye sahiptir. Azure'un kalitesini gösteren bir diğer unsur ise çizilmelere karşı dirençli yapısıdır. Emsan Azure titanyum kaplaması sayesinde çizilmeler karşı dirençlidir. Bu sayede kullanıcılar emsan Azure tencereleri gönül rahatlığı ile satın alabilir. Kaliteli ve uzun ömürlü bir mutfak seti istiyorsanız Emsan tarafından geliştirilen bu tencere grubuna yönelebilirsiniz. Dilerseniz Trendyol’da yer alan Emsan Azure indüksiyon tabanlı 6 parça titanyum çelik tencere seti rose gold yorumlarını inceleyerek setin dayanıklılığı ve kalitesi ile ilgili kullanıcı değerlendirmelerine ulaşabilirsiniz. Ürüne Trendyol'un güvenli ödeme sisteminden ve avantajlı fırsatlarından yararlanarak kolaylıkla sahip olabilirsiniz.