7
Çatal Kaşık Bıçak kategorisinde
en çok ziyaret edilen 7. ürün

Emsan Ay Işığı 12 Kişilik 84 Parça Çatal Kaşık Bıçak Seti

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.332 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.499 TL
2.999 TL'ye 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.599 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.900 TL

Ürün Bilgileri

Emsan Ay Işığı 12 Kişilik 84 Parça Çatal Kaşık Bıçak Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EMSAN Satıcı Ünvanı: EMSAN MUTFAK GEREÇLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0334051110300012 Vergi Kimlik Numarası: 3340511103
    Bu ürün EMSAN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Emsan Ay Işığı 12 Kişilik 84 Parça Çatal Kaşık Bıçak Seti Çeliğin en şık formunu sofralarınıza Emsan kalitesinde taşıyan paslanmaz çatal, kaşık, bıçak seti. Uzun Süreli Parlak Kullanım Uzun süre parlaklığını koruyan özel 18/10, 304 Cr.Ni. paslanmaz çelik malzemeden oluşmaktadır. Bu sayede keskinliğini uzun süre korur. Kullanım önerilerine uyulduğu sürece parlaklıklarını ve şık görünümlerini ilk günki gibi korur. Set İçeriği 12 Adet Yemek Çatalı 3 mm
  • 12 Adet Yemek Kaşığı 3 mm
  • 12 Adet Yemek Bıçağı 3 mm
  • 12 Adet Tatlı Çatalı 2,5 mm
  • 12 Adet Tatlı Kaşığı 2,5 mm
  • 12 Adet Tatlı Bıçağı 2,5 mm
  • 12 Adet Çay Kaşığı
  • Malzeme: Paslanmaz Çelik Bulaşık makinesinde yıkanabilir. Ürün kutuyla gönderilmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı 84
  • Kişi Sayısı 12 Kişilik
  • Ürün Tipi Çatal-Bıçak-Kaşık Seti
  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Renk Metalik
Geri Bildirim Ver

Emsan 600.15.01.1305 Ay Işığı 12 Kişilik 84 Parça Çatal Kaşık Bıçak Seti

Emsan Ay Işığı 12 kişilik 84 parça çatal kaşık bıçak seti özel tasarımıyla sofralarınıza güzel bir görünüm katar. Set içeriğinde ergonomik ve şık tasarlanmış çatal, kaşık ve bıçaklar bulunur. Işığıyla yemeklerinizi aydınlatan bu set ile her zaman özel hissedebilirsiniz. Sette çatal, kaşık ve bıçak çeşitleri yer alır. Bu ürünler yemek ve tatlı takımları olmak üzere ikiye ayrılır. Kaşık çeşitlerinde yemek ve tatlı ürünlerine ek olarak çay kaşıkları da mevcuttur. Bu ürünleri kullanarak yemek ve tatlılarınızı keyifli hâle getirebilirsiniz. Sette yer alan ürünler paslanmaz ve yıpranmaz malzemeden imal edilir.

  • Paket içeriği: Yemek takımı, tatlı takımı + 12 adet çay kaşığı
  • Kalınlıklar: Yemek takımı 3 cm, tatlı takımı 2,5 cm
  • Ürün Kutu Ebatları: 40 x 30 x 9

Emsan Ay Işığı 84 Parça Çatal Kaşık Bıçak Seti Özellikleri

Emsan Ay Işığı 84 Parça Çatal Kaşık Bıçak Seti Özellikleri

Emsan Ay Işığı 12 kişilik 84 parça çatal kaşık bıçak seti dayanıklı ve kullanışlı ürünlerden oluşur. Sette yer alan bıçaklar keskinliklerini uzun süre korur. Bu bıçaklar ile pişmiş et, sebze, tavuk ve hamur işi kesilebilir. Kaşıklar, ağza zarar vermeyecek özel bir tasarıma sahiptir. Bu kaşıkların etrafında yumuşatılmış bir tasarım uygulanır. Set içeriğindeki çatallar yemek yemeyi kolaylaştıran bir yapıya sahiptir. Çatalların dişleri, yemeğe kolaylıkla girer. Uzun diş aralıkları lokmanın tutulmasını sağlayarak düşmesini engeller. Emsan Ay Işığı çatal bıçak takımı özel bir kutuyla gönderilir. Ürünleri kendi ambalajlarında ya da çekmecenizin çatal-kaşık kısmında muhafaza edebilirsiniz. Set içeriğinde yer alan bütün araçlar ergonomik tasarıma sahiptir. Çatal, kaşık ve bıçakları özel sap yapıları sayesinde kolaylıkla kavrayabilir ve kullanabilirsiniz. Bu ürünler kaliteli ve sağlam malzemeden üretilir.

Emsan Ay Işığı 84 Parça Çatal Kaşık Bıçak Seti Şık mı?

Emsan Ay Işığı 84 Parça Çatal Kaşık Bıçak Seti Şık mı?

Emsan Ay Işığı 12 kişilik 84 parça çatal kaşık bıçak seti şıklığı sofranıza taşıyan özel bir tasarıma sahiptir. Sette yer alan ürünler ay ışığını andıran bir parıltıya sahiptir. Beyaz ile gümüş arasında bir renkte olan çatal, kaşık ve bıçaklar sofrada oldukça güzel görünür. Bu ürünler hem kullanımıyla hem de görünümüyle herkese hitap eden bir yapıdadır. Yemek setinde yer alan modeller özel tasarımlarıyla da dikkat çeker. Bu ürünlerde sap kısmında hafif bir tasarım uygulanır. Kavisli tasarım; çatal, kaşık ve bıçakların orijinal bir görünüme sahip olmasını sağlar. Emsan Ay Işığı çatal bıçak grubu içinde yer alan ürünler kaliteli malzemeden imal edildikleri için parıltılarını uzun süre muhafaza edebilir. Bu set, farklı zevklere sahip kişiler için uygundur. Set içeriğindeki ürünler göz alıcı tasarıma sahiptir.

Emsan Çatal Kaşık Bıçak Seti Uzun Ömürlü Kullanılır mı?

Emsan Çatal Kaşık Bıçak Seti Uzun Ömürlü Kullanılır mı?

Emsan Ay Işığı 12 kişilik 84 parça çatal kaşık bıçak seti içeriğinde yer alan ürünler kaliteli materyalden üretilir. Bu modellerin imalatında paslanmaz çelik kullanılır. Paslanmaz çelik, dayanıklı bir malzemedir ve uzun süreli bir kullanım sağlar. Üretim materyali kaliteli bir tasarımla işlenir. Çatal, kaşık ve bıçaklar yemeklerin ısısına dayanabilir bir yapıdadır. Bu ürünler aynı zamanda yoğun kullanıma da dayanıklıdır. Paslanmaz çelik, parçaların parlaklıklarını uzun süre korumasını sağlar. Sette yer alan ürünler bulaşık makinesinde kolaylıkla yıkanabilir. Kullanım ömrünü uzatmak için yıkama esnasında doğru deterjanları seçmeniz tavsiye edilir. Sofralarınıza parıltı katacak bu seti Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz. Web sitesi ya da uygulama üzerinden giriş yaparak ürünlerin tasarımlarını görseller üzerinden detaylı inceleyebilirsiniz. Kullanıcı deneyimlerini öğrenmek için Emsan Ay Işığı 12 kişilik 84 parça çatal kaşık bıçak seti yorumlarını okuyabilirsiniz.